- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.081
btün yüzden mi bahsediyosun kuzum yoks abelli bölge miAyy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii
BEN ALMIYORUM CİLDİM HASSAS DİYE YOKSA BENDE ALDIRMA NİYETİNDEYİM PAPATYA SUYU GİBİ ŞEYLER İLE RENGİ AÇSAN BELKİ DAHA İYİ OLUR ... SİVİLCE YAPMA İHTİMALİ VARAyy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii
Ohh aman Masallah gitsin de az az gitsin aceleci davranmayalim gitsin her hafta 3 5 gryok kız bnm biara biliyon nasıl inat ettiydi kilom ama şimdi gıdım gıdım da olsa veriyom keyfim yerindetm o da yetiyo insana inan püfür püfür elbiseler falan bitsin borcunuz insallahhh bizd aha girmedik bilem o borca
onlar önce kendileri yapsın sonra bnm aileme karıssınAAA ÇOK İYİ ÇEYİZ İÇİN ÇOK FAYDASI OLUR HATTA NİŞANLININ AİLESİNE DE ANNENLER ALMIŞ GİBİ YAPARSIN KONUŞUYORLARSA AĞIZLRI KAPANIR KİMİ ÇOK KONUŞUR
amiinn kuzum ev sahibi oldun işte daha ne azıcıkta kalmış rahatsın bitinceOhh aman Masallah gitsin de az az gitsin aceleci davranmayalim gitsin her hafta 3 5 gr
Ayy insallah gezip kafa dagitmak istiyimborclanmadan da biseylerin sahibi olamiyo insan bu birc bitince cok rahat olucaz Allah herkese hayirli mallar nasip etsin
Yanaklarimda gidi altimdaki tüğler kiz forumda arastirdim sir agda yapip limon sürmüş biri sivilce yapmamis ama korkiyom limon asitli ya annemler falan da alip başına dert etme her ay onu mu alacan diyo ama belirgin baya benim tuglerbtün yüzden mi bahsediyosun kuzum yoks abelli bölge mi
7 sene odücez dahaamiinn kuzum ev sahibi oldun işte daha ne azıcıkta kalmış rahatsın bitincesonra gezersinz bol bol
Bi ara tüğ sarartici krem kullanmıştım ama o da tugleri uzatiyo dediler korktum biraktimBEN ALMIYORUM CİLDİM HASSAS DİYE YOKSA BENDE ALDIRMA NİYETİNDEYİM PAPATYA SUYU GİBİ ŞEYLER İLE RENGİ AÇSAN BELKİ DAHA İYİ OLUR ... SİVİLCE YAPMA İHTİMALİ VAR
bence bosver yaaa bnm cenemde vardı aldım şimdi habire onlarla ugrasıyom öyle pişmanım ki ve orda sivilcemde hiç eksik olmaz hep var yaniYanaklarimda gidi altimdaki tüğler kiz forumda arastirdim sir agda yapip limon sürmüş biri sivilce yapmamis ama korkiyom limon asitli ya annemler falan da alip başına dert etme her ay onu mu alacan diyo ama belirgin baya benim tugler
7 sene odücez dahaama tabi yillar gectikce maaslar yukselip borc ayni para olduğu icin odememiz daha kolay olacak diyo eşim bi 3 seneye rahatlariz insallah hee gezecumm
Ondan korkuyom zaten kiz benim cildim de sivilcelenmeye cok musait yanaklarimda hep sivilce cikiyo zaten bide daha cogalirsa naparimmbence bosver yaaa bnm cenemde vardı aldım şimdi habire onlarla ugrasıyom öyle pişmanım ki ve orda sivilcemde hiç eksik olmaz hep var yani
Ayy dogru diyon valla herseye zam geliyomaaş artıyo borc aynı kalıyo evet ama hayatta pahalılaşıyomesela maaş 800ken elektrik aylık 40tl fln geliyodu şimdi 80den aşağı inmiyo
evettt bencede ben sacıma kullanıyorum papatyayı rengini açmak içinn çokta besleyiciOndan korkuyom zaten kiz benim cildim de sivilcelenmeye cok musait yanaklarimda hep sivilce cikiyo zaten bide daha cogalirsa naparimmpapatya deneyim sararirsa belki gozume batmaz dimi
aynen kuzuum olsun rabbim ödeme kolaylıgı versinAyy dogru diyon valla herseye zam geliyoanca bitince rahat edecez bence ossundu
Denicimevettt bencede ben sacıma kullanıyorum papatyayı rengini açmak içinn çokta besleyici
Saol kuzummaynen kuzuum olsun rabbim ödeme kolaylıgı versin
ben hiç ellemiyimm kollarıma ugrasamam vallaDenicimSchonerDuft saol tatlimm aklima yatti valla alip basima dert etmeyim kiz ben kol kıllarımi da aliyorum agdayla sadece yazlari yoksa cirkin duruyo ama kolumda bile minik sivilcelenme yapiyo
tabii ki kimyasal ilaçlar sonuçta, uyarı için teşekkürlerama tabiiki doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmayın
SENİN DÜĞÜN NE ZAMANI ? SİZDE SORUN VARDI DİMİ UNUTMUŞUM PARDONonlar önce kendileri yapsın sonra bnm aileme karıssındaha yeni başladık işte alcaklar bitti artık hosumuza giden seyleri alıyoruz kafamıza göre
Tisikurlerrrrr cicimmmmne gizill zayıflamışıııızzzz
he cok cimriyim nişanlımda bıktı şimdi para lazım ya hiç harcamıyombi anama işte ona ne isterse yagdırıyom
Ayy allah korusunnn yaaÖYLE BİRŞEY ANNEMİNDE BAŞINA GELDİ O DA YAVRUM HEMEN KANAR 400 500 TLYE MAL OLMUŞTUBABAMI DÜN ARAMIŞLAR EŞİMLE BİRLİKTEYMİŞ ANNEMDE BUGÜN ARAMIŞ O ARADA GELSELER EVE EŞİM EVDE OLSA YA DA BEN ARAYIP SORSAM EVET DESELER ALLAH BİLİR NE OLURDU ... TEŞEKKÜR EDERİM
Kiskanc kizz
Bende yemek yapicimmm zeytinyagli portakalli pirasa ve tavuklu lorlu salata yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?