Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kizlar yüz tüglerini alan var mi benim yüzümdeki tugler beni rahatsiz ediyo acaba ağdayla alsam mi diyorum ama zaten sorunlu bi cildim var sivilce yapar mi kii
BEN ALMIYORUM CİLDİM HASSAS DİYE YOKSA BENDE ALDIRMA NİYETİNDEYİM PAPATYA SUYU GİBİ ŞEYLER İLE RENGİ AÇSAN BELKİ DAHA İYİ OLUR ... SİVİLCE YAPMA İHTİMALİ VAR

yok kız bnm biara biliyon nasıl inat ettiydi kilom ama şimdi gıdım gıdım da olsa veriyom keyfim yerinde tm o da yetiyo insana inan püfür püfür elbiseler falan bitsin borcunuz insallahhh bizd aha girmedik bilem o borca
Ohh aman Masallah gitsin de az az gitsin aceleci davranmayalim gitsin her hafta 3 5 gr
Ayy insallah gezip kafa dagitmak istiyimborclanmadan da biseylerin sahibi olamiyo insan bu birc bitince cok rahat olucaz Allah herkese hayirli mallar nasip etsin

AAA ÇOK İYİ ÇEYİZ İÇİN ÇOK FAYDASI OLUR HATTA NİŞANLININ AİLESİNE DE ANNENLER ALMIŞ GİBİ YAPARSIN KONUŞUYORLARSA AĞIZLRI KAPANIR KİMİ ÇOK KONUŞUR
onlar önce kendileri yapsın sonra bnm aileme karıssın daha yeni başladık işte alcaklar bitti artık hosumuza giden seyleri alıyoruz kafamıza göre

Ohh aman Masallah gitsin de az az gitsin aceleci davranmayalim gitsin her hafta 3 5 gr
Ayy insallah gezip kafa dagitmak istiyimborclanmadan da biseylerin sahibi olamiyo insan bu birc bitince cok rahat olucaz Allah herkese hayirli mallar nasip etsin
amiinn kuzum ev sahibi oldun işte daha ne azıcıkta kalmış rahatsın bitince sonra gezersinz bol bol

btün yüzden mi bahsediyosun kuzum yoks abelli bölge mi
Yanaklarimda gidi altimdaki tüğler kiz forumda arastirdim sir agda yapip limon sürmüş biri sivilce yapmamis ama korkiyom limon asitli ya annemler falan da alip başına dert etme her ay onu mu alacan diyo ama belirgin baya benim tugler

amiinn kuzum ev sahibi oldun işte daha ne azıcıkta kalmış rahatsın bitince sonra gezersinz bol bol
7 sene odücez daha ama tabi yillar gectikce maaslar yukselip borc ayni para olduğu icin odememiz daha kolay olacak diyo eşim bi 3 seneye rahatlariz insallah hee gezecumm

BEN ALMIYORUM CİLDİM HASSAS DİYE YOKSA BENDE ALDIRMA NİYETİNDEYİM PAPATYA SUYU GİBİ ŞEYLER İLE RENGİ AÇSAN BELKİ DAHA İYİ OLUR ... SİVİLCE YAPMA İHTİMALİ VAR
Bi ara tüğ sarartici krem kullanmıştım ama o da tugleri uzatiyo dediler korktum biraktim papatya deneyebilirim ama doğal bisey sonucta

bence bosver yaaa bnm cenemde vardı aldım şimdi habire onlarla ugrasıyom öyle pişmanım ki ve orda sivilcemde hiç eksik olmaz hep var yani

7 sene odücez daha ama tabi yillar gectikce maaslar yukselip borc ayni para olduğu icin odememiz daha kolay olacak diyo eşim bi 3 seneye rahatlariz insallah hee gezecumm

maaş artıyo borc aynı kalıyo evet ama hayatta pahalılaşıyo mesela maaş 800ken elektrik aylık 40tl fln geliyodu şimdi 80den aşağı inmiyo

bence bosver yaaa bnm cenemde vardı aldım şimdi habire onlarla ugrasıyom öyle pişmanım ki ve orda sivilcemde hiç eksik olmaz hep var yani
Ondan korkuyom zaten kiz benim cildim de sivilcelenmeye cok musait yanaklarimda hep sivilce cikiyo zaten bide daha cogalirsa naparimm papatya deneyim sararirsa belki gozume batmaz dimi

Ondan korkuyom zaten kiz benim cildim de sivilcelenmeye cok musait yanaklarimda hep sivilce cikiyo zaten bide daha cogalirsa naparimm papatya deneyim sararirsa belki gozume batmaz dimi
evettt bencede ben sacıma kullanıyorum papatyayı rengini açmak içinn çokta besleyici

evettt bencede ben sacıma kullanıyorum papatyayı rengini açmak içinn çokta besleyici
Denicim SchonerDuft saol tatlimm aklima yatti valla alip basima dert etmeyim kiz ben kol kıllarımi da aliyorum agdayla sadece yazlari yoksa cirkin duruyo ama kolumda bile minik sivilcelenme yapiyo

Denicim SchonerDuft saol tatlimm aklima yatti valla alip basima dert etmeyim kiz ben kol kıllarımi da aliyorum agdayla sadece yazlari yoksa cirkin duruyo ama kolumda bile minik sivilcelenme yapiyo
ben hiç ellemiyimm kollarıma ugrasamam valla nası ağda kullanıyon bende kuaföre gitmekten kurtulayım diyomda beceremem diye ikorkuyom

ne gizill zayıflamışıııızzzz
Tisikurlerrrrr cicimmmm
he cok cimriyim nişanlımda bıktı şimdi para lazım ya hiç harcamıyom bi anama işte ona ne isterse yagdırıyom
aferin bana cekme
Ayy allah korusunnn yaa
Kiskanc kizz fotomu cizicen oderece gordun daha nee ust fotomu attm zayifladigimi gorsun diye kiskanma
Bende yemek yapicimmm zeytinyagli portakalli pirasa ve tavuklu lorlu salata yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…