Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allahtan esmer degilim oviyim hemen cikar yarin hahaha
Kiz suratina surme bsy arkdsm yapti dikdik cikti cok kotu.
Sor bakalm biyere yapiliyodur kalici bisey
Benim beyaz tenli arkadaslarimin bende cok kili var kiz tene de gelmiyo valla benim rahatsiz edecek kadar degil ama ben sevmimmm cok killi degilim yani

Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
Afiyet olsun tatlis harikaa

SABAH
KİMYONLU SU
1 YUMURTA 1 LOKMA PAYNİR / 3 LOKM KURU ÇÖKELEK 1 DİLİM EKMEK
ARA
TÜRK KAHVESİ / 3 KURU KAYISI
ÖĞLEN
ÇEYREK TAVUK GÖĞSÜ DIŞI KIZARTMIŞ GİBİ İÇİN HAŞLAMA TADINDA AZ YAĞLI
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI DOMTESLİ
2 LOKMALIK BARBUNYA / 1 LOKMA EKMEK
ARA
YOK
AKŞAM
1 KASE BARBUNYA / 1 KASE YOĞURT / SALATA
SPOR YÜRÜŞ YAPMADIM DAHA O GÜCÜ BULABİLİRMİYİM BİLEMİYORUM YAPARSAM YAZARIM / 2 LT SU TAMAMLANDI

balsemik neyn o ne hemen araştırcam mirak ettim bn begendiiim yine 2 öğün yine güzeeell
sirke kiz sende bisi bilmiyodun yettin

Ayyy portakalli harika olduuuu yaaa ben pirasaya bayilirimmmmmmmmm
afiyet olsun bebekmmmm

Benim beyaz tenli arkadaslarimin bende cok kili var kiz tene de gelmiyo valla benim rahatsiz edecek kadar degil ama ben sevmimmm cok killi degilim yani
aaa ben gormedm kuzenler biz hep kumral renkli gozlu onlarda gormedm kiz valla kil cikarcam hepimizde hahahahaahahahahajah aman cok rahatsiz edici deglse bosver basina is acmaaaaa

Afiyet olsun tatlis harikaa
sagol kuzummmm

Daha guzel afiyet olsun

öğlenki bulgurla pilav bir arada olmasaymş güzel menü kuzum salatalar yogurtlar ne cok severiiimm böyle menüleriiii
senin menülerde ben corba görmüyorum sanki hiç niyeee

Menum
Kimyonlu su, nescafe
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 2 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay

Ara: sütlü turk kahvesi küçük fincanla

Öğle: chiali meyveli yogurtlu yulaf lapasi(nar elma kivi hepsinden az az var icinde) 2 ceviz

Aksam: 4 kaşik portakalli pirasa, 1 koca bardak ayran, 1 koca kase salata üstüne bir bucuk dilim yagsiz tavuk 2 kasik üzüm cekirdekli makarana nar chia lor
Salatam harikaydi icinde bissuru sey var ama gayet diyet ve saglikli ve az az var hepsinden hatta fotosunu eklicim

Su 1 litre ictim bucuga tamamlicam
Spor
Yapicam daha yapmadim

Afiyet olsun canim belki oğlenki pilavi yemeyebilirdin ama guzel menun

Afiyet olsun balaammm

salata açımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…