- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.121
Ayyy portakalli harika olduuuu yaaa ben pirasaya bayilirimmmmmmmmmhahahahahahayok yok gordun iltifatimi kaptim hahahahaahah
Yok ama boregini yerim
Benim beyaz tenli arkadaslarimin bende cok kili var kiz tene de gelmiyo vallaAllahtan esmer degilimoviyim hemen cikar yarin hahaha
Kiz suratina surme bsy arkdsm yapti dikdik cikti cok kotu.
Sor bakalm biyere yapiliyodur kalici bisey
Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
portakallı kerevizide yemişindir o zaman dimi dimiiiiAyyy portakalli harika olduuuu yaaa ben pirasaya bayilirimmmmmmmmm
sirke kiz sende bisi bilmiyodun yettinbalsemik neyn o nehemen araştırcam mirak ettim bn begendiiim yine 2 öğün yine güzeeell
afiyet olsun bebekmmmmAyyy portakalli harika olduuuu yaaa ben pirasaya bayilirimmmmmmmmm
aaa ben gormedm kuzenler biz hep kumral renkli gozluBenim beyaz tenli arkadaslarimin bende cok kili var kiz tene de gelmiyo vallabenim rahatsiz edecek kadar degil ama ben sevmimmm cok killi degilim yani
sagol kuzummmmAfiyet olsun tatlis harikaa
Daha guzel afiyet olsunSABAH
KİMYONLU SU
1 YUMURTA 1 LOKMA PAYNİR / 3 LOKM KURU ÇÖKELEK 1 DİLİM EKMEK
ARA
TÜRK KAHVESİ / 3 KURU KAYISI
ÖĞLEN
ÇEYREK TAVUK GÖĞSÜ DIŞI KIZARTMIŞ GİBİ İÇİN HAŞLAMA TADINDA AZ YAĞLI
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI DOMTESLİ
2 LOKMALIK BARBUNYA / 1 LOKMA EKMEK
ARA
YOK
AKŞAM
1 KASE BARBUNYA / 1 KASE YOĞURT / SALATA
SPOR YÜRÜŞ YAPMADIM DAHA O GÜCÜ BULABİLİRMİYİM BİLEMİYORUM YAPARSAM YAZARIM / 2 LT SU TAMAMLANDI
öğlenki bulgurla pilav bir arada olmasaymş güzel menü kuzum salatalar yogurtlar ne cok severiiimm böyle menüleriiiiSABAH
KİMYONLU SU
ARA
ÖĞLEN
ARA
YOK
AKŞAM
SPOR YÜRÜŞ YAPMADIM DAHA O GÜCÜ BULABİLİRMİYİM BİLEMİYORUM YAPARSAM YAZARIM / 2 LT SU TAMAMLANDI
cahilim bensirke kiz sende bisi bilmiyodun yettin
afiyet olsun bebekmmmm
aaa ben gormedm kuzenler biz hep kumral renkli gozluonlarda gormedm kiz valla kil cikarcam hepimizde hahahahaahahahahajah aman cok rahatsiz edici deglse bosver basina is acmaaaaa
sagol kuzummmm
Estfrullah kuzucum saka yaptimmmmmmcahilim ben
ben şimdi ne yicem akşm yemeğindeeee annem karsımda iskender götürürkeneeEstfrullah kuzucum saka yaptimmmmmm
Izgara sis mis yeben şimdi ne yicem akşm yemeğindeeee annem karsımda iskender götürürkenee
Afiyet olsun canim belki oğlenki pilavi yemeyebilirdin ama guzel menunSABAH
KİMYONLU SU
ARA
ÖĞLEN
ARA
YOK
AKŞAM
Afiyet olsun balaammmMenum
Kimyonlu su, nescafe
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 2 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ara: sütlü turk kahvesi küçük fincanla
Öğle: chiali meyveli yogurtlu yulaf lapasi(nar elma kivi hepsinden az az var icinde) 2 ceviz
Aksam: 4 kaşik portakalli pirasa, 1 koca bardak ayran, 1 koca kase salata üstüne bir bucuk dilim yagsiz tavuk 2 kasik üzüm cekirdekli makarana nar chia lor
Salatam harikaydi icinde bissuru sey var ama gayet diyet ve saglikli ve az az var hepsinden hatta fotosunu eklicim
Eki Görüntüle 1963622
Su 1 litre ictim bucuga tamamlicam
Spor
Eki Görüntüle 1963623 Eki Görüntüle 1963624 Eki Görüntüle 1963626 Yapicam daha yapmadim
Kofte yi sende salataynan ayranınanben şimdi ne yicem akşm yemeğindeeee annem karsımda iskender götürürkenee
Saol askikimmmmAfiyet olsun balaammm
salataMenum
Kimyonlu su, nescafe
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 2 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ara: sütlü turk kahvesi küçük fincanla
Öğle: chiali meyveli yogurtlu yulaf lapasi(nar elma kivi hepsinden az az var icinde) 2 ceviz
Aksam: 4 kaşik portakalli pirasa, 1 koca bardak ayran, 1 koca kase salata üstüne bir bucuk dilim yagsiz tavuk 2 kasik üzüm cekirdekli makarana nar chia lor
Salatam harikaydi icinde bissuru sey var ama gayet diyet ve saglikli ve az az var hepsinden hatta fotosunu eklicim
Eki Görüntüle 1963622
Su 1 litre ictim bucuga tamamlicam
Spor
Eki Görüntüle 1963623 Eki Görüntüle 1963624 Eki Görüntüle 1963626 Yapicam daha yapmadim
salata yerim hani yanında bedava getiriyolar yaIzgara sis mis ye
salata yicem ayran içerim oohh üstünede soguk bi bardak suKofte yi sende salataynan ayranınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?