- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.101
ekimde kuzum hayırlısıyla olcak bitcek insallahhh sorunsuz kavgasızSENİN DÜĞÜN NE ZAMANI ? SİZDE SORUN VARDI DİMİ UNUTMUŞUM PARDON
Ben yapiyom valla tişört giyince cirkin duruyo esmerim ben killarimin rengi koyi belli oluyoben hiç ellemiyimm kollarıma ugrasamam vallanası ağda kullanıyon bende kuaföre gitmekten kurtulayım diyomda beceremem diye ikorkuyom
Haa benim gormedigim foto sandimdi anne cinnetTisikurlerrrrr cicimmmm
aferin bana cekme
Ayy allah korusunnn yaa
Kiskanc kizzfotomu cizicen oderece gordun daha nee ust fotomu attm zayifladigimi gorsun diye kiskanma
o makinalardan bende aldımdı ama vıcık vıcık oldu her yerim agda kagıdı falan tuhaf bişiler olduBen yapiyom valla tişört giyince cirkin duruyo esmerim ben killarimin rengi koyi belli oluyoben a101 e minik bi agda makinasi gelmisti boyle el kadar bide agda kartujlari var rolon gibi incecik sürüyo kola bacaga cok rahat oluyo 5 dk da yapiyom
Hadi yaa ahahahhahaho makinalardan bende aldımdı ama vıcık vıcık oldu her yerim agda kagıdı falan tuhaf bişiler olduahahah beceriksiz miyim neyim
bi daha deniyeyim bakamHadi yaa ahahahhahahkiz bek guzel oluyo onla
Elde isitmali hazir agda bantlarimi hee onlar da iyi ben bundan once onlarla yapiyodumbi daha deniyeyim bakamhazır agdalar nasıl onlarda iyi mi bide onları mı denesem
erkek olaymışım keşkeElde isitmali hazir agda bantlarimi hee onlar da iyi ben bundan once onlarla yapiyodum
kıllı ve şişman :Ahahhahahyada hic killi olmayaydik
hahahahahahaHaa benim gormedigim foto sandimdi anne cinnet
Sevmiyon mu giz pirasa
Allahtan esmer degilimAhahhahahyada hic killi olmayaydik
OKSİJENLİ SU DA SARARTIYORDU BİR ECZANEYE SORABİLİRSİN AMA EN DOĞALI PAPATYABi ara tüğ sarartici krem kullanmıştım ama o da tugleri uzatiyo dediler korktum biraktimpapatya deneyebilirim ama doğal bisey sonucta
DÜĞÜNDEN ÖNCE ORTALIK DAHA ÇOK KIZIŞIYORekimde kuzum hayırlısıyla olcak bitcek insallahhh sorunsuz kavgasız
DÜĞÜNDEN ÖNCE ORTALIK DAHA ÇOK KIZIŞIYORekimde kuzum hayırlısıyla olcak bitcek insallahhh sorunsuz kavgasız
pırasa pek seviiiimmhahahahahahayok yok gordun iltifatimi kaptim hahahahaahah
Yok ama boregini yerim
DÜĞÜNDEN ÖNCE ORTALIK DAHA ÇOK KIZIŞIYORAMİN İNŞALLAH
balsemik neyn o neSabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?