- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.161
Yokk ay denemedim daha kereviziportakallı kerevizide yemişindir o zaman dimi dimiiiibende ona bayılıyommm
Harikaydisalataaçımmm
Kiz o kadar da degelsalata yerim hani yanında bedava getiriyolar ya
salata yicem ayran içerim oohh üstünede soguk bi bardak su
Pirasaya yeşil elmayı da dene tabu elmayı seviyor isenYokk ay denemedim daha kereviziama pirasaya acayip yakisti portikiş
Birak şunu ya cimriKiz o kadar da degelacik kofte yiii barimmm ama bak annenin iskenderinin etinden de aşirabilirsin buda iyi fikir
gayet guzel tatlis yalniz aksam ne yedin anlayamadim salata mi o neeSabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
oo menuyu duzeltmisiz ve guzel baslangic olmussSABAH
KİMYONLU SU
1 YUMURTA 1 LOKMA PAYNİR / 3 LOKM KURU ÇÖKELEK 1 DİLİM EKMEK
ARA
TÜRK KAHVESİ / 3 KURU KAYISI
ÖĞLEN
ÇEYREK TAVUK GÖĞSÜ DIŞI KIZARTMIŞ GİBİ İÇİN HAŞLAMA TADINDA AZ YAĞLI
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI DOMTESLİ
2 LOKMALIK BARBUNYA / 1 LOKMA EKMEK
ARA
YOK
AKŞAM
1 KASE BARBUNYA / 1 KASE YOĞURT / SALATA
SPOR YÜRÜŞ YAPMADIM DAHA O GÜCÜ BULABİLİRMİYİM BİLEMİYORUM YAPARSAM YAZARIM / 2 LT SU TAMAMLANDI
Menu spor masallah kuzuuMenum
Kimyonlu su, nescafe
Kahvalti: 2 dilim t.b.ekmegi, 2 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Ara: sütlü turk kahvesi küçük fincanla
Öğle: chiali meyveli yogurtlu yulaf lapasi(nar elma kivi hepsinden az az var icinde) 2 ceviz
Aksam: 4 kaşik portakalli pirasa, 1 koca bardak ayran, 1 koca kase salata üstüne bir bucuk dilim yagsiz tavuk 2 kasik üzüm cekirdekli makarana nar chia lor
Salatam harikaydi icinde bissuru sey var ama gayet diyet ve saglikli ve az az var hepsinden hatta fotosunu eklicim
Eki Görüntüle 1963622
Su 1 litre ictim bucuga tamamlicam
Spor
Eki Görüntüle 1963623 Eki Görüntüle 1963624 Eki Görüntüle 1963626 Yapicam daha yapmadim
Canim oglen guzel ancak sabah ve aksami begenmedim aksam ton balikli salata yap bol yesillikli bol sebzeli koca kase afiyetle yeBende menümü yazayım gelmişken akşam karar veremedim ne yesem iki alternatif var hem fikir danışmış olurum
Sabahımsı: 1 kayısılı aktivia yedim
İki saat sonra öğle yemeğinde 4-5 kaşık yoğurt çorbası bir tabak az etli nohut ve bir küçük kase yoğur
Akşam : ya bi paket tonbalığı yiyeceğim 160 gram ya da beş tane yaprak sarma 150 gram ona hangisini yesem bilemedim sİze soruyorum o yüzden
Su 2 olur herhalde
Yürüyüş 4 km
Dolu dolu guzel bir menu olmus afiyet olsun. Oglusun iyilestimi bu arada nasil oldu07 mart 2017 menum
Sabah
Sebzeli yumurta ( kirmizi biber domates patlican)
1 tk zeytin salatasi
1tk tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Ara az sekerli kahve 5 badem 3 findik 2 cam fistigi
Oglen
1 kuru dolma
2 isirik tb ekmegi
Domates kirmizi biber patlican kavurmasi 2 yk
Aksam
Haslanmis brokoli
2 dilim palamut firinda
Aksam da.cay icerim 1 yk kuru dutla
Su 2 yi gecti
Yediklerin bana cok az geldi tatlim 95 dk spor da yapmissin hafif seyler yemis olmana ragmen hep sayili bence sebzeleri haslanmis yagsiz yiyecekleri daha fazla tuketebilirsin zaten sagliklilar .Kahvaltı
1 ev yapımı tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tahin
Nane
Öğlen
Yarım tabak marul, havuç, tavuk haşlama (yağsız tuzsuzdu :) )
Ara
1 avuç yer fıstığı
Yeşil çay
Ara
Yarım yeşil elma
Akşam
2 kaşık pazı şoklatılmış(yağsız soğanlı)
1 kaşık pancar çorbası
1 dilim fırında makarna (az yağlı)
Yeşil fomates kavurması
1 bardak kefir
Su
2 lt
Spor
95 dk
Dus a tok girilmemeliBıcı bıcı yapınca acıkıyor musunuz ya yemekten kalktım banyoya girdim kurt gibi açım
çok güzel canım afiyet olsun ilk aradaki pogaca olmasa da olurmuş ama canın çektiyse iyi olmuş begendimMenum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi
Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik
Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi
Ara
2 sigara boregi
1 ayran
Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi
1 salatalik
1 kivi
20 dk spor
2 lt su
Afiyet olsun kuzumBende menümü yazayım gelmişken akşam karar veremedim ne yesem iki alternatif var hem fikir danışmış olurum
Sabahımsı: 1 kayısılı aktivia yedim
İki saat sonra öğle yemeğinde 4-5 kaşık yoğurt çorbası bir tabak az etli nohut ve bir küçük kase yoğur
Akşam : ya bi paket tonbalığı yiyeceğim 160 gram ya da beş tane yaprak sarma 150 gram ona hangisini yesem bilemedim sİze soruyorum o yüzden
Su 2 olur herhalde
Yürüyüş 4 km
Genelde iş yerinde oluyor orda da spor imkansız oluyor evde olursamStres kaynaklı yeme bozukluğu benim içinde sorun.stres anında spora sarılmaya kendimi alıştırmaya çalışıyorum:)
Bence her daim protein öncelikli tercih olmalı:)) afiyet olsun:))
Evet düzelttim artık aç gezmiyorum: Dgayet guzel tatlis yalniz aksam ne yedin anlayamadim salata mi o nee
oo menuyu duzeltmisiz ve guzel baslangic olmuss
Menu spor masallah kuzuu
yalniz brn bugun seninde aksamdan ne yedigini anlayamadim uzumlu bi salata mi yaptin ne o oyle bir suru karisimm afiyet olsun resimde gayet guzel gozukuyor
Canim oglen guzel ancak sabah ve aksami begenmedim aksam ton balikli salata yap bol yesillikli bol sebzeli koca kase afiyetle yesabah cok onemli ve sen gecistiritorsunn olmuyoo hic
Spor super nane atlanmamis yine birde kk peynir ne kiz 2.k kasik onu anladim daKahvaltı
1 ev yapımı tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tahin
Nane
Öğlen
Yarım tabak marul, havuç, tavuk haşlama (yağsız tuzsuzdu :) )
Ara
1 avuç yer fıstığı
Yeşil çay
Ara
Yarım yeşil elma
Akşam
2 kaşık pazı şoklatılmış(yağsız soğanlı)
1 kaşık pancar çorbası
1 dilim fırında makarna (az yağlı)
Yeşil fomates kavurması
1 bardak kefir
Su
2 lt
Spor
95 dk
Spor yok kiSporunda iise çok güzel bir menü olmuş bence, afiyet olsun:)
Sagol canim zaten acikmiyorum da oyle gayet rahat geciyo bide millet zayiflamissin deyince degmeyin.keyfime mayisda istanbula gidicem herkes sok olucakDolu dolu guzel bir menu olmus afiyet olsun. Oglusun iyilestimi bu arada nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?