Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah
1 salatalik 1 domates 3 zeytin 3 koca dilim beyaz peynir 1 buyuk dilim tb ekmegi

Ara
yarim avuc kuruyemislerimden 1 kutu sut yarim pogaca 2 salatalik

Ogle
1 kase suzme mercimek
1 porsiyon etli sebze yemegi
6 kasik komposta
2 mjnicik dilim kepek ekmegi

Ara
2 sigara boregi
1 ayran

Aksam
1 dolu kase yogurt 1 tb ekmegi 1 kase mercimek corbasi

1 salatalik
1 kivi

20 dk spor
2 lt su

Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
gayet guzel tatlis yalniz aksam ne yedin anlayamadim salata mi o nee

oo menuyu duzeltmisiz ve guzel baslangic olmuss

Menu spor masallah kuzuu
yalniz brn bugun seninde aksamdan ne yedigini anlayamadim uzumlu bi salata mi yaptin ne o oyle bir suru karisimm afiyet olsun resimde gayet guzel gozukuyor
Canim oglen guzel ancak sabah ve aksami begenmedim aksam ton balikli salata yap bol yesillikli bol sebzeli koca kase afiyetle ye sabah cok onemli ve sen gecistiritorsunn olmuyoo hic

Dolu dolu guzel bir menu olmus afiyet olsun. Oglusun iyilestimi bu arada nasil oldu

Yediklerin bana cok az geldi tatlim 95 dk spor da yapmissin hafif seyler yemis olmana ragmen hep sayili bence sebzeleri haslanmis yagsiz yiyecekleri daha fazla tuketebilirsin zaten sagliklilar .

Bıcı bıcı yapınca acıkıyor musunuz ya yemekten kalktım banyoya girdim kurt gibi açım
Dus a tok girilmemeli saglik acisindan cok zararli canim bundan sonra ac karnina gir. Ac derken acliktan olecek sekilde degil tabi normal standarttaki aclik. Hatta bir bardak su icip girmeek cok daha faydali

menüm
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
1.5 dilim ekmek
1 tatlı kasigi bal
öğlen
6 yk barbunya
1 elma
ara
2 mandalina
akşama doğru da
meyve puresi yapmıştım kızıma ondan aldım 2 tatlı kasigi
ne açım ne tok belki bi ayva yerim
su 2 litreye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie

çok güzel canım afiyet olsun ilk aradaki pogaca olmasa da olurmuş ama canın çektiyse iyi olmuş begendim

Afiyet olsun kuzum

Stres kaynaklı yeme bozukluğu benim içinde sorun.stres anında spora sarılmaya kendimi alıştırmaya çalışıyorum:)

Bence her daim protein öncelikli tercih olmalı:)) afiyet olsun:))
Genelde iş yerinde oluyor orda da spor imkansız oluyor evde olursam

Evet düzelttim artık aç gezmiyorum: D

Spor super nane atlanmamis yine birde kk peynir ne kiz 2.k kasik onu anladim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…