Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğlenki bulgurla pilav bir arada olmasaymş güzel menü kuzum salatalar yogurtlar ne cok severiiimm böyle menüleriiii
senin menülerde ben corba görmüyorum sanki hiç niyeee
ÇORBA YARIN VAR MENÜDE MERCİMEK ....FAZLA YAPMIYORUM ÇORBA BİR ARA HER AKŞAM YAPIYORDUM BIKKINLIK GELDI

Valla ben doymazsam eksi olmazdim onceden olsamda az yemeyle cikardi. En guzeli saglikli doyana kadar yemek.
Aksam geceye digru acikma olabilir alisana kadar dayanilinca mide alisiyor.
midem küçüldü bayağı fark ediyorum sadece sinirlenip strese girdim mi iştahım açılıyor onu kontrol etmeyi öğrenmem gerek

Bende menümü yazayım gelmişken akşam karar veremedim ne yesem iki alternatif var hem fikir danışmış olurum
Sabahımsı: 1 kayısılı aktivia yedim
İki saat sonra öğle yemeğinde 4-5 kaşık yoğurt çorbası bir tabak az etli nohut ve bir küçük kase yoğur
Akşam : ya bi paket tonbalığı yiyeceğim 160 gram ya da beş tane yaprak sarma 150 gram ona hangisini yesem bilemedim sİze soruyorum o yüzden
Su 2 olur herhalde
Yürüyüş 4 km

Öğlen az gelmedi mi sabah aktiva yemissin onlarida tuketmemeye çalış onun yerine 1 elma ye 1 süt iç daha sağlıklı... doyarim dersen ton balığı ye yanina bol yeşillik

07 mart 2017 menum
Sabah
Sebzeli yumurta ( kirmizi biber domates patlican)
1 tk zeytin salatasi
1tk tulum peyniri
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay
Ara az sekerli kahve 5 badem 3 findik 2 cam fistigi
Oglen
1 kuru dolma
2 isirik tb ekmegi
Domates kirmizi biber patlican kavurmasi 2 yk
Aksam
Haslanmis brokoli
2 dilim palamut firinda
Aksam da.cay icerim 1 yk kuru dutla
Su 2 yi gecti

senadcim menun cok yetersiz.
Sabah mutlaka kahvalti yapmalisiniz. Eger sabah kahvalti yapmazsak bagirsak da bizi unuturmus yani doktorun agzindan duydugum bu. Bende sabah ve aksam ogunlerinin onemli oldugunu dusunuyorm.
Aksam ton balikli salata ye bence bolll yesillikkk ile birlikte.

Sabah
Iki haslanmis yumurta, fume, peynir, domates , salata ,zeytin cay
Ara kahve
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Tavuklu peynirli roka kivircik nane dereotu
Balsemik soslu
Yogurtlu yulaf
Suyu tamamlicam
Yesilcay icerm
oglen 8 tane kavrulmus findik yedim ya simdi kizim yerken aklima geldi pardon. Kahve icerken yemistim enerji icin :)

Haklısın sabah önemli bugün biraz vakit darlığım vardı maalesef şimdi ton balıklı salatamı yapıp yiyeceğim

Kahvaltı
1 ev yapımı tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk tulum
1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tahin
Nane
Öğlen
Yarım tabak marul, havuç, tavuk haşlama (yağsız tuzsuzdu :) )
Ara
1 avuç yer fıstığı
Yeşil çay
Ara
Yarım yeşil elma
Akşam
2 kaşık pazı şoklatılmış(yağsız soğanlı)
1 kaşık pancar çorbası
1 dilim fırında makarna (az yağlı)
Yeşil fomates kavurması
1 bardak kefir
Su
2 lt
Spor
95 dk

Öğlen az gelmedi mi sabah aktiva yemissin onlarida tuketmemeye çalış onun yerine 1 elma ye 1 süt iç daha sağlıklı... doyarim dersen ton balığı ye yanina bol yeşillik
Bana hiç az gelmedi nohut falan çabuk doyuruyor o olduğundan herhalde doyurdu hemen Zaten öğlen en sevdiğim ve en çok yediğim öğün sabah pek uyanamıyorum okul çok erken olmayınca zaten

Sporunda iise çok güzel bir menü olmuş bence, afiyet olsun:)

Beğendim sanırım makarna olmasa da olurdu ama çok da sıkıntı değil bir dilim

midem küçüldü bayağı fark ediyorum sadece sinirlenip strese girdim mi iştahım açılıyor onu kontrol etmeyi öğrenmem gerek
Stres kaynaklı yeme bozukluğu benim içinde sorun.stres anında spora sarılmaya kendimi alıştırmaya çalışıyorum:)

Bence her daim protein öncelikli tercih olmalı:)) afiyet olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…