Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay nescafe biliyorm ben de bu ara gunde br iciyorm.
Kese sert yapmiyorm tahta kese varya onlarmi aceo aliyim
kimde yok ki cok zayflarda bile var.

bende nescafe cok ıcıyorum hele ıse baslamadan önce gunde 2 3 ıcerdım sonra carpıntılar basladı kahvenın fazlası çarpıntı yapıyo biraz ara verdim simdi gün asırı ıcıyorum

benım kesem bundan ama sert sorarsan yapmıyorum tabi

Bana 1 fincanda yapiyo
Boyle kese mi himmmmmm ise yariyormu ki

ay bnmde böyle bide lifim vardı kardeşim kullanmış geçen yenisini alcam bende
ama bu sefer sırta uzananlardn alcm malum bi kese aanımız bilem yok

Gobegimde bi iki cizgi var cok sukur hamilelikte kullandigim krem ise yaramis olabilir. Gogsumde de en uste iki ser kucuk cizgim var emzirirken fln olustu sanirm
Yag alicam tavsiyelerde okudum bakalm ise yaricakmi. Bulabilrsem yada bir krem varmis ondan alicaktm adini bulamiyorum ya

Catlarken kaşınıyor canim benimde hamilelikde karnim yırtılırken cok kaşınırdı badem yagi sürdüm hep nemlendirdim ama malesef hic ise yaramadi koca koca çatlaklarim var karnimda
ciddimisin bir marka krem vardı onu çok önermişlerdi bana tabi hamiş klamadığım için almadım ... badem yağını kullanmayayım o zaman hiç aklıma not ettim bunu ... kaç kilo aldın hamilelikte

Benim catlaklar o kadar cok ki karnimda artik ne kullansam kârrr etmez bağa

Patronum çok iyi bi spor salonuna 1 yıllık üye olmuş 2 kez gitmiş sadece benim yerime sen git istersen dedi Ama kadın erkek karışık tek gidemem
fırsatı kaçırma erkeklerin az olduğu saat vardır mutlaka temiz biryer ise zaten karışanda bakanda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…