- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.681
Canim.idolumsun bende geliyorum adim adim yaninaevetttt bisey kalmadı hedefe
tebrik ederim canim
bende çekiyorum zaman geçtikçe bakıyorum hep incelmiş oluyorum insan daha bi gaza geliyor
benimki şimdi 21.6 oldu canim ideal kiloda 64 çıkıyor bazı sitelerde de 59
Ay nescafe biliyorm ben de bu ara gunde br iciyorm.
Kese sert yapmiyorm tahta kese varya onlarmi aceo aliyim
kimde yok ki cok zayflarda bile var.
bnmde göbeğim küçülüyo bacaklarım büyüyo
Bana 1 fincanda yapiyobende nescafe cok ıcıyorum hele ıse baslamadan önce gunde 2 3 ıcerdım sonra carpıntılar basladı kahvenın fazlası çarpıntı yapıyo biraz ara verdim simdi gün asırı ıcıyorum
benım kesem bundan ama sert sorarsan yapmıyorum tabi
yok kuzum yani öle ele avuca gelir bişi konusmadık
Iyi bariyok kuzum yani öle ele avuca gelir bişi konusmadık
bnm de sivilceler var banyo tuzunu düzenli kullanınca geciyo sonra tekrar çıkıyoAy nescafe biliyorm ben de bu ara gunde br iciyorm.
Kese sert yapmiyorm tahta kese varya onlarmi aceo aliyim
kimde yok ki cok zayflarda bile var.
ay bnmde böylebende nescafe cok ıcıyorum hele ıse baslamadan önce gunde 2 3 ıcerdım sonra carpıntılar basladı kahvenın fazlası çarpıntı yapıyo biraz ara verdim simdi gün asırı ıcıyorum
benım kesem bundan ama sert sorarsan yapmıyorum tabi
düzenli yapmadıgım ıcın bişey diyemicem ama isyerinden bi abla yapıyodu onunki doğum catlakları bide ise yaradıgını soyluyodu denemeye değerBana 1 fincanda yapiyo
Boyle kese mi himmmmmm ise yariyormu ki
bacaklarım dobik olduuuu cok gözüme batıyolar artıkınn
ne olacak bu bacaklar yaaa
ay bnmde böylebide lifim vardı kardeşim kullanmış geçen yenisini alcam bende
ama bu sefer sırta uzananlardn alcm malum bi kese aanımız bilem yok
hamama gitmek istiyorum hiç gitmedimeker kese mi
yakında atarlar gülüm üzülme
daha bana cok var ben napacuuuum
onun hakkinda bilgim yok valla cnmmbnm de sivilceler var banyo tuzunu düzenli kullanınca geciyo sonra tekrar çıkıyo
hamama gitmek istiyorum hiç gitmedim
baska ne kullanmis. Selulit icin diyosun dimi ayyy mirak ettm hemen aliyim yakndadüzenli yapmadıgım ıcın bişey diyemicem ama isyerinden bi abla yapıyodu onunki doğum catlakları bide ise yaradıgını soyluyodu denemeye değer
ciddimisin bir marka krem vardı onu çok önermişlerdi bana tabi hamiş klamadığım için almadım ... badem yağını kullanmayayım o zaman hiç aklıma not ettim bunu ... kaç kilo aldın hamilelikteCatlarken kaşınıyor canim benimde hamilelikde karnim yırtılırken cok kaşınırdı badem yagi sürdüm hep nemlendirdim ama malesef hic ise yaramadi koca koca çatlaklarim var karnimda
Niye kizben bi kere gittim 3 sene falan oluyo en son sonra hastanelik oldum korkudan gidemiyom
gel beraber gidek birbirimizi inceleirz
Benim catlaklar o kadar cok ki karnimda artik ne kullansam kârrr etmez bağaGobegimde bi iki cizgi var cok sukurhamilelikte kullandigim krem ise yaramis olabilir. Gogsumde de en uste iki ser kucuk cizgim var emzirirken fln olustu sanirm
Yag alicam tavsiyelerde okudum bakalm ise yaricakmi. Bulabilrsem yada bir krem varmis ondan alicaktm adini bulamiyorum ya
fırsatı kaçırma erkeklerin az olduğu saat vardır mutlaka temiz biryer ise zaten karışanda bakanda olmazPatronum çok iyi bi spor salonuna 1 yıllık üye olmuş 2 kez gitmiş sadece benim yerime sen git istersen dediAma kadın erkek karışık tek gidemem
baska ne kullanmis. Selulit icin diyosun dimi ayyy mirak ettm hemen aliyim yaknda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?