Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ciddimisin bir marka krem vardı onu çok önermişlerdi bana tabi hamiş klamadığım için almadım ... badem yağını kullanmayayım o zaman hiç aklıma not ettim bunu ... kaç kilo aldın hamilelikte
Benim karnim cok büyükdü canim bide ben 24 kilo aldim tabi dogal olarak heryerim yırtıldi insallah seninki catlamaz

Benim catlaklar o kadar cok ki karnimda artik ne kullansam kârrr etmez bağa
Hadi yaaa. Spor yapinca hc azalma olmadimi skilasiyomus ya okumustum biyerde
ayy o abla çatlak ıcın kullandı kesenin selülite iyi geldiğini niffuin söyledi az önce hatlar karıstı
Yaaa selulite cozummm ariyim ben bulurum aslinda kilo vermeye yoneldim oralari kurcalamadim
enfeksiyon kaptım ordan galıba canım bilmiyorum hastanede yattım 2 gun hemen ardından oldugu ıcın bende hamama bagladım sebebını
Valla olabilir cnm..yeni evlendiginde de dikkat etmek lazm havuza girerken vs. Benim arkdsimsa balayinda havuzdan mikrop kapti hastanede yatti.
Benim karnim cok büyükdü canim bide ben 24 kilo aldim tabi dogal olarak heryerim yırtıldi insallah seninki catlamaz
ohhhhh masallllaaaaaah 24mu almistin kiz ay en korktgmm seydii yalan yok

ağaç lifi kullanın aktarlarda satılan varya ondan ince uzun şekilde onu 4 de böl eskidikçe kullanırsın

lierac olma ihtimali var mı ?

Ayy deri sıkılaşıyo ama benim catlaklarda bi azalma olmadi sıkılaşırken he giz ben hamilelikde 24 kilo aldim 12 kilosu gitti dogumdan sonra ama emzirirken cok aşırı yememe rağmen 1 bucuk senede 3 kilo aldim iste 75le de diyete basladim

kböyle değişik değişik yaglar var tam ne bılmıyorum bı arkadasta onları karıstırıp masaj yapıyodu sarıyodu bacaklarını falan

Evet havuzlar zaten hiç sağlıklı değil kesinlikle 2 yıldır girmiyorum tiksiniyorum insanlarımız çok piss. kadınlar bile neler neler yapıyo havuza neyse kusturmucam sizi

Seluliti yok eden en guzel şey squat bence ben aşırı kahve tuketimim oldugu icin hep seluliylt oluyo ama duzenli squat yaptigimda gr selulit kalmiyo suan yok bacaklarimda selulitama kalca altinda azcik var sanki sıkınca belli oluyo

Kayisi yagi vok iyiymis bide susam sanirim denicem.
Havuzlar evet ozellikle kucuk olanlar ben spora bile guvenip gidemiyorum.
Ama arkdasin gittigi luks bir oteldi olucagi varmis dikkat etmek lazm benim basima gelmedi.
Yoksa yuzme super

bu haftayı yazıyorum kuzum haftaya da artı cıkarsan diskalifye olcan biliyosun dimi yeni kuralııııı
daha dikkatli olmalısınn bundan sonra kaçamak görmek istemiyorm sende
Artimi arti cikmak istemiyim he kacamak yok anam yarin ankaraya gidiyor ben bana kaldim ins anam gidiy ama iki erkek birakip gidiyor ins bana zorluk cikarmazlar ben anam gelene kadar kg vermek istimm ..sozun bittihi yerdeyim haklisin keptinn boynum kildan ince istersen sinci kovv benii..

Seluliti yok eden en guzel şey squat bence ben aşırı kahve tuketimim oldugu icin hep seluliylt oluyo ama duzenli squat yaptigimda gr selulit kalmiyo suan yok bacaklarimda selulitama kalca altinda azcik var sanki sıkınca belli oluyo
Vardi gittimi yani squatla. Galiba onuda asiri yapmamk lazim platesde falan agirlikla fazla yapmiyo sen gerci suan ideal kilondasn kafam.karisik ay bayilazam

Kayisi yagi vok iyiymis bide susam sanirim denicem.
Havuzlar evet ozellikle kucuk olanlar ben spora bile guvenip gidemiyorum.
Ama arkdasin gittigi luks bir oteldi olucagi varmis dikkat etmek lazm benim basima gelmedi.
Yoksa yuzme super

Lüksüne bakmıyo kii insanlar cok piss kadın cocugunu isettirdi havuza gozumun önünde
en güzeli eve havuz yaptırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…