- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.701
Niye kiz
Benim karnim cok büyükdü canim bide ben 24 kilo aldim tabi dogal olarak heryerim yırtıldiciddimisin bir marka krem vardı onu çok önermişlerdi bana tabi hamiş klamadığım için almadım ... badem yağını kullanmayayım o zaman hiç aklıma not ettim bunu ... kaç kilo aldın hamilelikte
havuzda var ve düşünüyor musun bende bu haftadan sonra havuza başlıyorum yarın yağmurlu soğuk olmazsa gidicem olmazsa haftaya kesin giderimben rahat edemem tekhavuzu saunası herşeyi var
fırsatı kaçırma erkeklerin az olduğu saat vardır mutlaka temiz biryer ise zaten karışanda bakanda olmaz
havuzda var ve düşünüyor musun bende bu haftadan sonra havuza başlıyorum yarın yağmurlu soğuk olmazsa gidicem olmazsa haftaya kesin giderim
onu da hiç yapamam evin içindeYok sadece ip atliyorum bazen
Hadi yaaa. Spor yapinca hc azalma olmadimi skilasiyomus ya okumustum biyerdeBenim catlaklar o kadar cok ki karnimda artik ne kullansam kârrr etmez bağa
Yaaa selulite cozummm ariyim ben bulurum aslinda kilo vermeye yoneldim oralari kurcalamadimayy o abla çatlak ıcın kullandı kesenin selülite iyi geldiğini niffuin söyledi az önce hatlar karıstı
Valla olabilir cnm..yeni evlendiginde de dikkat etmek lazm havuza girerken vs. Benim arkdsimsa balayinda havuzdan mikrop kapti hastanede yatti.enfeksiyon kaptım ordan galıba canım bilmiyorum hastanede yattım 2 gun hemen ardından oldugu ıcın bende hamama bagladım sebebını
ohhhhh masallllaaaaaah 24mu almistin kiz ay en korktgmm seydii yalan yokBenim karnim cok büyükdü canim bide ben 24 kilo aldim tabi dogal olarak heryerim yırtıldiinsallah seninki catlamaz
ağaç lifi kullanın aktarlarda satılan varya ondan ince uzun şekilde onu 4 de böl eskidikçe kullanırsınbende nescafe cok ıcıyorum hele ıse baslamadan önce gunde 2 3 ıcerdım sonra carpıntılar basladı kahvenın fazlası çarpıntı yapıyo biraz ara verdim simdi gün asırı ıcıyorum
benım kesem bundan ama sert sorarsan yapmıyorum tabi
lierac olma ihtimali var mı ?Gobegimde bi iki cizgi var cok sukurhamilelikte kullandigim krem ise yaramis olabilir. Gogsumde de en uste iki ser kucuk cizgim var emzirirken fln olustu sanirm
Yag alicam tavsiyelerde okudum bakalm ise yaricakmi. Bulabilrsem yada bir krem varmis ondan alicaktm adini bulamiyorum ya
Ayy deri sıkılaşıyo ama benim catlaklarda bi azalma olmadi sıkılaşırkenHadi yaaa. Spor yapinca hc azalma olmadimi skilasiyomus ya okumustum biyerde
Yaaa selulite cozummm ariyim ben bulurum aslinda kilo vermeye yoneldim oralari kurcalamadim
Valla olabilir cnm..yeni evlendiginde de dikkat etmek lazm havuza girerken vs. Benim arkdsimsa balayinda havuzdan mikrop kapti hastanede yatti.
ohhhhh masallllaaaaaah 24mu almistin kiz ay en korktgmm seydii yalan yok
Hadi yaaa. Spor yapinca hc azalma olmadimi skilasiyomus ya okumustum biyerde
Yaaa selulite cozummm ariyim ben bulurum aslinda kilo vermeye yoneldim oralari kurcalamadim
Valla olabilir cnm..yeni evlendiginde de dikkat etmek lazm havuza girerken vs. Benim arkdsimsa balayinda havuzdan mikrop kapti hastanede yatti.
ohhhhh masallllaaaaaah 24mu almistin kiz ay en korktgmm seydii yalan yok
Evet lierac :) kuzenmde basladi oda hamile ben ise yaradigini dusunuyorum.lierac olma ihtimali var mı ?
ağaç lifi kullanın aktarlarda satılan varya ondan ince uzun şekilde onu 4 de böl eskidikçe kullanırsın
ben is cıkısı gidebiliriim oda erkeklerın cok oldugu saatarkadasımı ıkna edebılırsem anca öyle giderim
kız ne olcak fırsatı kaçırma ...bende öyle acıkıyorum ama hafif yiyorum genelde avm ye gidip kahvee içiyoruz anamlaben havuzdan cıkınca acayıp yıyesım geliyooooooo cok acıkıyommm
Kayisi yagi vok iyiymis bide susam sanirim denicem.kböyle değişik değişik yaglar var tam ne bılmıyorum bı arkadasta onları karıstırıp masaj yapıyodu sarıyodu bacaklarını falan
Evet havuzlar zaten hiç sağlıklı değil kesinlikle 2 yıldır girmiyorum tiksiniyoruminsanlarımız çok piss. kadınlar bile neler neler yapıyo havuza neyse kusturmucam sizi
Artimi arti cikmak istemiyim he kacamak yok anam yarin ankaraya gidiyor ben bana kaldim ins anam gidiy ama iki erkek birakip gidiyor ins bana zorluk cikarmazlar ben anam gelene kadar kg vermek istimm ..sozun bittihi yerdeyim haklisin keptinn boynum kildan ince istersen sinci kovv benii..bu haftayı yazıyorum kuzum haftaya da artı cıkarsan diskalifye olcan biliyosun dimi yeni kuralııııı
daha dikkatli olmalısınn bundan sonra kaçamak görmek istemiyorm sende
Vardi gittimi yani squatla. Galiba onuda asiri yapmamk lazim platesde falan agirlikla fazla yapmiyo sen gerci suan ideal kilondasn kafam.karisik ay bayilazamSeluliti yok eden en guzel şey squat benceben aşırı kahve tuketimim oldugu icin hep seluliylt oluyo ama duzenli squat yaptigimda gr selulit kalmiyo suan yok bacaklarimda selulit ama kalca altinda azcik var sanki sıkınca belli oluyo
kız ne olcak fırsatı kaçırma ...bende öyle acıkıyorum ama hafif yiyorum genelde avm ye gidip kahvee içiyoruz anamla
Kayisi yagi vok iyiymis bide susam sanirim denicem.
Havuzlar evet ozellikle kucuk olanlar ben spora bile guvenip gidemiyorum.
Ama arkdasin gittigi luks bir oteldi olucagi varmis dikkat etmek lazm benim basima gelmedi.
Yoksa yuzme super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?