Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ağaç lifi kullanın aktarlarda satılan varya ondan ince uzun şekilde onu 4 de böl eskidikçe kullanırsın
Fotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.

Vardi gittimi yani squatla. Galiba onuda asiri yapmamk lazim platesde falan agirlikla fazla yapmiyo sen gerci suan ideal kilondasn kafam.karisik ay bayilazam
Kiz benim selulitim cok fazlaydi simdi hic kalmadi valla squat ideal kiloya gelince fazla yapabilinir biraz da bacak kasi seviliyosa agirlikla daha cabuk gidiyo selulit

Fotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.
Masallah ne guzel kiz benim ablaminda iki cizgi catlagi anca var bide zayif bikini giyip geziniyo hic dogum yapmamis gibi

Lüksüne bakmıyo kii insanlar cok piss kadın cocugunu isettirdi havuza gozumun önünde
en güzeli eve havuz yaptırmak
ay hic oyle bisey gormedim gorursem coh pis bozarimm

Aklima bisey geldi ya tatilde biyerleri gezerken arkami bi dondum kadn kucuck cocuga buyuk tuvltni yaptirio dusun turistik yer boyle bakakaldim
Bi kadin bi bagirdi kadina ama cok guzel seyler soyledi guvenligi cagirin diye bagirdi
kadin en sonunda aldi cope hahaahhaahhahaha ay ne pislik insanlar varya git wc var orda

Ayyyy igrenc yaaa ahajjakakak

Kiz benim selulitim cok fazlaydi simdi hic kalmadi valla squat ideal kiloya gelince fazla yapabilinir biraz da bacak kasi seviliyosa agirlikla daha cabuk gidiyo selulit
Himmmmm ideal kilodaa yapilir tbai yanlis yapmamak lazim aman
Masallah ne guzel kiz benim ablaminda iki cizgi catlagi anca var bide zayif bikini giyip geziniyo hic dogum yapmamis gibi
valla bide sezeryan ya benim cok korkuyodum kadinlarin karnini gorunce ama acip gosteriyorm diyolar ki hic dogum yapmamis gibi karnin normal cok sukur. Ikincide bozulmaz insallah

ben gördümde bişey dıyemedım o zamanlar güccüktüm sonra daha grmedm havuza
Ne kadar acınası ya bu ınsanlar bide cocuk yetıstırıyoo yazık

ben gördümde bişey dıyemedım o zamanlar güccüktüm sonra daha grmedm havuza
Ne kadar acınası ya bu ınsanlar bide cocuk yetıstırıyoo yazık
Kiz anilarimi getirdin hahahahah bende kucukken bisey gormustm anltmak istemiyorum denizde hemde annemler kizmisti kadina :d ay hahahaahahahah

Himmmmm ideal kilodaa yapilir tbai yanlis yapmamak lazim aman
valla bide sezeryan ya benim cok korkuyodum kadinlarin karnini gorunce ama acip gosteriyorm diyolar ki hic dogum yapmamis gibi karnin normal cok sukur. Ikincide bozulmaz insallah
Aynen dogru yapilmazsa istenilen sonuc alinamaz zaten sezeryanda kadinlar hep gobekli kaliyo valla Masallahin var senin

Aynen dogru yapilmazsa istenilen sonuc alinamaz zaten sezeryanda kadinlar hep gobekli kaliyo valla Masallahin var senin
Kalmasini birak burusmasindan fln vok korkuyodummm gobek kalsa gider spordu oydu buydu cilt zor oyuzden
Sagol kuzummm sen hic dogum yapmis gibimisin sifir gobus
Ay ne guzel dimi disardan goren benim asla cocugum olduguna inanmiyo

Kalmasini birak burusmasindan fln vok korkuyodummm gobek kalsa gider spordu oydu buydu cilt zor oyuzden
Sagol kuzummm sen hic dogum yapmis gibimisin sifir gobus
Ay ne guzel dimi disardan goren benim asla cocugum olduguna inanmiyo
Saol bebikommm ayy ivitt süperinkkkk fit anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…