- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #187.721
Seluliti yok eden en guzel şey squat benceben aşırı kahve tuketimim oldugu icin hep seluliylt oluyo ama duzenli squat yaptigimda gr selulit kalmiyo suan yok bacaklarimda selulit ama kalca altinda azcik var sanki sıkınca belli oluyo
vazgeçtim ben su an :ben bi kere gittim 3 sene falan oluyo en son sonra hastanelik oldum korkudan gidemiyom
gel beraber gidek birbirimizi inceleirz
Fotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?ağaç lifi kullanın aktarlarda satılan varya ondan ince uzun şekilde onu 4 de böl eskidikçe kullanırsın
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.Ayy deri sıkılaşıyo ama benim catlaklarda bi azalma olmadi sıkılaşırkenhe giz ben hamilelikde 24 kilo aldim 12 kilosu gitti dogumdan sonra ama emzirirken cok aşırı yememe rağmen 1 bucuk senede 3 kilo aldim iste 75le de diyete basladim
Kiz benim selulitim cok fazlaydi simdi hic kalmadi valla squat ideal kiloya gelince fazla yapabilinir biraz da bacak kasi seviliyosa agirlikla daha cabuk gidiyo selulitVardi gittimi yani squatla. Galiba onuda asiri yapmamk lazim platesde falan agirlikla fazla yapmiyo sen gerci suan ideal kilondasn kafam.karisik ay bayilazam
Masallah ne guzel kiz benim ablaminda iki cizgi catlagi anca var bide zayif bikini giyip geziniyo hic dogum yapmamis gibiFotografi varmi ise yariyormuymus. Sert keseyi cok yerde okudum ama asil bisey alsam karar veremedim. Bu selulitler icin dmi?
istee benim ic karnim genismis oyle diyolardi.
ay hic oyle bisey gormedimLüksüne bakmıyo kii insanlar cok piss kadın cocugunu isettirdi havuza gozumun önünde
en güzeli eve havuz yaptırmak
Ayyyy igrenc yaaaay hic oyle bisey gormedimgorursem coh pis bozarimm
Aklima bisey geldi yatatilde biyerleri gezerken arkami bi dondum kadn kucuck cocuga buyuk tuvltni yaptirio dusun turistik yer boyle bakakaldim
Bi kadin bi bagirdi kadina ama cok guzel seyler soyledi guvenligi cagirin diye bagirdi
kadin en sonunda aldi copehahaahhaahhahaha ay ne pislik insanlar varya git wc var orda
Himmmmm ideal kilodaa yapilir tbai yanlis yapmamak lazim amanKiz benim selulitim cok fazlaydi simdi hic kalmadi valla squat ideal kiloya gelince fazla yapabilinir biraz da bacak kasi seviliyosa agirlikla daha cabuk gidiyo selulit
valla bide sezeryan ya benim cok korkuyodum kadinlarin karnini gorunce ama acip gosteriyorm diyolar ki hic dogum yapmamis gibi karnin normal cok sukur. Ikincide bozulmaz insallahMasallah ne guzel kiz benim ablaminda iki cizgi catlagi anca var bide zayif bikini giyip geziniyo hic dogum yapmamis gibi
ay hic oyle bisey gormedimgorursem coh pis bozarimm
Aklima bisey geldi yatatilde biyerleri gezerken arkami bi dondum kadn kucuck cocuga buyuk tuvltni yaptirio dusun turistik yer boyle bakakaldim
Bi kadin bi bagirdi kadina ama cok guzel seyler soyledi guvenligi cagirin diye bagirdi
kadin en sonunda aldi copehahaahhaahhahaha ay ne pislik insanlar varya git wc var orda
Kiz anilarimi getirdin hahahahah bende kucukken bisey gormustm anltmak istemiyorum denizde hemde annemler kizmisti kadina :d ay hahahaahahahahben gördümde bişey dıyemedım o zamanlar güccüktümsonra daha grmedm havuza
Ne kadar acınası ya bu ınsanlar bide cocuk yetıstırıyoo yazık
Aynen dogru yapilmazsa istenilen sonuc alinamaz zatenHimmmmm ideal kilodaa yapilir tbai yanlis yapmamak lazim aman
valla bide sezeryan ya benim cok korkuyodum kadinlarin karnini gorunce ama acip gosteriyorm diyolar ki hic dogum yapmamis gibi karnin normal cok sukur. Ikincide bozulmaz insallah
ben gördümde bişey dıyemedım o zamanlar güccüktümsonra daha grmedm havuza
Ne kadar acınası ya bu ınsanlar bide cocuk yetıstırıyoo yazık
Ayy valla bulandimaklimada geliyo ya pfff
Aklima deli deli seyler geliyirKiz anilarimi getirdin hahahahah bende kucukken bisey gormustm anltmak istemiyorum denizde hemde annemler kizmisti kadina :d ay hahahaahahahah
Kalmasini birak burusmasindan fln vok korkuyodummm gobek kalsa gider spordu oydu buydu cilt zor oyuzdenAynen dogru yapilmazsa istenilen sonuc alinamaz zatensezeryanda kadinlar hep gobekli kaliyo valla Masallahin var senin
Aklima deli deli seyler geliyirahahajajkakahajakk
Saol bebikommmKalmasini birak burusmasindan fln vok korkuyodummm gobek kalsa gider spordu oydu buydu cilt zor oyuzden
Sagol kuzummmsen hic dogum yapmis gibimisin sifir gobus
Ay ne guzel dimi disardan goren benim asla cocugum olduguna inanmiyo
Kiz anilarimi getirdin hahahahah bende kucukken bisey gormustm anltmak istemiyorum denizde hemde annemler kizmisti kadina :d ay hahahaahahahah
benimde mazi ye gittim ahahah
çatlmayan yerler için diye biliyorum ... poncik çatlayan yerler için kese ve kakaoyağı önermişti onu denicem faydasını görürsem söylerimEvet lierac :) kuzenmde basladi oda hamile ben ise yaradigini dusunuyorum.
Ama catlamayan yerlere yani catlamamasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?