- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.161
Ben 1 yemek kasigi hak verdim kendime canim yulaf da kattığım icin ikisi fazla olmasin diye ama sade sutle yapip meyve katinca da cok guzel oluyo onu dene istersen nette pudingini falan da yapan var ama ben bakmadim hicYULAF YİYEMİYORUM Kİ AMA SÜTLE OLANI TATLI NİYETİNE YİYEBİLİRİM GÜNLÜK 2YK TÜKETEBİLİYORMUŞUZ ÖYLE DEDİBitmeyenUmidim
bende cama ilan ascam ki yürüyüş arkadası aranıyorAyy dur hele bi eve gidiyim tartiliyim kendimi ince hissediyom aynada ama tartilmadim 3 4 gündürama spora agirlik vercem yani eski duzene dönücem guzel beslenip sabah 40 dk twist shape ogle squatlarimm
Aynen gocam diyo ne cok yulaf yiyonetinden sütünden her seyinden faydalanıyosun yani
Selam canimm bugun sabah iyi uyandimnise gittim malum pazartesi cok yogun bir gun gecirdim. Eve yeni geldim sarjim bitiyooo doldurayim aksama araniza geliyorum cok ozledimmm valla sen nasilsin bu arada kuzummm
Kiskan meniiibende cama ilan ascam ki yürüyüş arkadası aranıyorkız kimse yok yürüyüş yapcak spor yapamıyom kıskanıyom seni
ahahhahahhAynen gocam diyo ne cok yulaf yiyonkizim da seviyi at gibim yulaff yirinkk biz ailecek ahahahjakakajag
annem hepsini toplayıp yakar vallaKiskan meniiisende mi twist shape alsan minicik kiz yer kaplamiyo hic
BÜRO OLUNCA ÖYLE OLMUYOR PAZAR GÜNÜ ARAYAN BİLE VARah bu tembellikşimdiye kadar hiç eve iş götürmemişimdir kapıdan cıktıgım an iş bnm için biter adını anmam
BAKAYIM ONA TATLI KRİZLERİM TUTUYOR BU ARA ÖNÜNE GEÇEMEDİM NE YAPTIYSAM .. TEŞEKKÜRLERBen 1 yemek kasigi hak verdim kendime canim yulaf da kattığım icin ikisi fazla olmasin diye ama sade sutle yapip meyve katinca da cok guzel oluyo onu dene istersen nette pudingini falan da yapan var ama ben bakmadim hic
BÜRO OLUNCA ÖYLE OLMUYOR PAZAR GÜNÜ ARAYAN BİLE VARAÇMIYORUM AMA ARAMASI BİLE GERİYOR
Canim ben kayserideyim onlar ankarada muayaneye gittiler bebisimizin iki kez kalbi durmus calisti simdi sunu sanci vermisler dogum olacak bizim gelin normal dogum istemis hayirla kurtarsinnn..ELİNE ELMA VERSELERDİ SENDE YESEYDİN ... AMİN ALLAH KURTARSIN SAĞSALİM LKUCAĞINA ALSIN BEBİŞİ
Aaaa aa kiz :))) ben bide cocuklara gevreklerine katiyorum anne katma diyorlar bende vitaminn usagum vitamin seslenmiyirler...oglan anne bu ne dedi gevrege kattim verdiydim karinca dedim hic seslenmedi sifa diye bogaz icin yedi tabi saka oldugunu soyledimdi sonradan yemem demedi oglan benim gibi sifa olan organik olanlari seviy su bacak boyuylaaBen 4 paket aldim
cidden mi bebek nasıl şimdi allah annesine babasına bağışlasınCanim ben kayserideyim onlar ankarada muayaneye gittiler bebisimizin iki kez kalbi durmus calisti simdi sunu sanci vermisler dogum olacak bizim gelin normal dogum istemis hayirla kurtarsinnn..
Chia tohumunu diyorsun dimi canim iki yemek k. zaten tk kasikla yk olculer farkli oluyor..YULAF YİYEMİYORUM Kİ AMA SÜTLE OLANI TATLI NİYETİNE YİYEBİLİRİM GÜNLÜK 2YK TÜKETEBİLİYORMUŞUZ ÖYLE DEDİBitmeyenUmidim
Rabbim korusun..keşke sezeryan mi olsaydı..hayırlı haberlerini alın inşallah..Canim ben kayserideyim onlar ankarada muayaneye gittiler bebisimizin iki kez kalbi durmus calisti simdi sunu sanci vermisler dogum olacak bizim gelin normal dogum istemis hayirla kurtarsinnn..
Simdi gelinin sesi geliydi bagirmalar rabbim dogumu kolaylastirsin ins bebegin durumu iyi diyor kardesim eli kafasinda duruymus bilmim rabbim yardimcisi olsun birazda yine ariyacamm..cidden mi bebek nasıl şimdi allah annesine babasına bağışlasınallah kolaylık versin gelininize hayırlısı ile kurtarsın güzel haberler,n, alırız inşallah
Bende bi yk kasik katip yiyorum kg olmasin diye gunde en fazla iki yk yeniliymis chia demiBen 1 yemek kasigi hak verdim kendime canim yulaf da kattığım icin ikisi fazla olmasin diye ama sade sutle yapip meyve katinca da cok guzel oluyo onu dene istersen nette pudingini falan da yapan var ama ben bakmadim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?