Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

YULAF YİYEMİYORUM Kİ AMA SÜTLE OLANI TATLI NİYETİNE YİYEBİLİRİM GÜNLÜK 2YK TÜKETEBİLİYORMUŞUZ ÖYLE DEDİ BitmeyenUmidim
Ben 1 yemek kasigi hak verdim kendime canim yulaf da kattığım icin ikisi fazla olmasin diye ama sade sutle yapip meyve katinca da cok guzel oluyo onu dene istersen nette pudingini falan da yapan var ama ben bakmadim hic

Ayy dur hele bi eve gidiyim tartiliyim kendimi ince hissediyom aynada ama tartilmadim 3 4 gündür ama spora agirlik vercem yani eski duzene dönücem guzel beslenip sabah 40 dk twist shape ogle squatlarimm
bende cama ilan ascam ki yürüyüş arkadası aranıyor kız kimse yok yürüyüş yapcak spor yapamıyom kıskanıyom seni

Ben 1 yemek kasigi hak verdim kendime canim yulaf da kattığım icin ikisi fazla olmasin diye ama sade sutle yapip meyve katinca da cok guzel oluyo onu dene istersen nette pudingini falan da yapan var ama ben bakmadim hic
BAKAYIM ONA TATLI KRİZLERİM TUTUYOR BU ARA ÖNÜNE GEÇEMEDİM NE YAPTIYSAM .. TEŞEKKÜRLER

kızlar ben gidiyoreee malumunuz internetim yokkk ben yokum diye boş bırakmayın buraları sakın bakkkkk
akşam net bulabilirsem menümü paylaşırım öpüldünüzz

ELİNE ELMA VERSELERDİ SENDE YESEYDİN ... AMİN ALLAH KURTARSIN SAĞSALİM LKUCAĞINA ALSIN BEBİŞİ
Canim ben kayserideyim onlar ankarada muayaneye gittiler bebisimizin iki kez kalbi durmus calisti simdi sunu sanci vermisler dogum olacak bizim gelin normal dogum istemis hayirla kurtarsinnn..

SABAH
1 TOST
ARA
T.KAHVE 1 KÜÇÜK KARE BİTTER
ÖĞLEN
SULU BULGUR KÖFTE TAVUKLU
ARA
1 ELMA 1 MUZ ORTA BÜYÜKLÜKTE
AKŞAM
TANTUNİ EKMEKSİZ YİCEM SERVİS ŞEKLİNDE
ALIRSAM 1 BARDAK SÜTE CHİA EKLEYİP YERİM YOKSA 1 BARDAK SADE SÜT
KALORİ TUTMADIM BUGÜN SEMİNER VARDI MUHASEBECİLER ODASINDA YÜRÜYEREK GİDİP GELDİM HİÇTE DOYMADIM BUGÜN

Ben 4 paket aldim
Aaaa aa kiz :))) ben bide cocuklara gevreklerine katiyorum anne katma diyorlar bende vitaminn usagum vitamin seslenmiyirler...oglan anne bu ne dedi gevrege kattim verdiydim karinca dedim hic seslenmedi sifa diye bogaz icin yedi tabi saka oldugunu soyledimdi sonradan yemem demedi oglan benim gibi sifa olan organik olanlari seviy su bacak boyuylaa

Canim ben kayserideyim onlar ankarada muayaneye gittiler bebisimizin iki kez kalbi durmus calisti simdi sunu sanci vermisler dogum olacak bizim gelin normal dogum istemis hayirla kurtarsinnn..
cidden mi bebek nasıl şimdi allah annesine babasına bağışlasın allah kolaylık versin gelininize hayırlısı ile kurtarsın güzel haberler,n, alırız inşallah

cidden mi bebek nasıl şimdi allah annesine babasına bağışlasın allah kolaylık versin gelininize hayırlısı ile kurtarsın güzel haberler,n, alırız inşallah
Simdi gelinin sesi geliydi bagirmalar rabbim dogumu kolaylastirsin ins bebegin durumu iyi diyor kardesim eli kafasinda duruymus bilmim rabbim yardimcisi olsun birazda yine ariyacamm..

Bende bi yk kasik katip yiyorum kg olmasin diye gunde en fazla iki yk yeniliymis chia demi SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…