- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.701
Kiblede gor noluyoo bela olurum basina
Sendee kasiniyosun sankii oyle geldi bana
plank daha basit bence sinavdan
ne güzel yer valla sinir oldugunun en küçük acıgında kibliyosun bi süre rahat ohh misssstakip ediyom millet mune nin peşinde geziyo ban yememek için
kız bnm canım cıkıyo plankta
tanışırıııızzzzzzkaptinn hedefle olan samimiyetim hedef de kalmistir sizi tanimiyorum
poncikbirgelincik canm boyleleri cemkirmekten anlar. Guzelde bir azarlayin anca akillari baslarina gelir
daha 2bucuk saat varAz kaldi cikacaz birazdan dayan kiz
Keptinn@-keptınn
:
saçlarımdan tut önce
beni yerlerde sürükle
en kolayı yatmak bak bi yatıyosun böyle ooohhh miiisssshahahahaha
Yook bence plank cok zor degl snav zooorrr
Bunda da var bii hallerrrKeptinnsupering olmus
Seni yiyerimmmKiblede gor noluyoo bela olurum basina
Sendee kasiniyosun sankii oyle geldi bana
plank daha basit bence sinavdan
annene söyle ya halledelim yada sözlümün gitmesini beklersin yardım etmem için deBencede kesinlikle öyle numarasını bulsam arıcam annemde vermiyo dünde dükkanlarına gittim kapalıydıKimse benim kadar umursamıyo enınde sonunda olcak dıyo cunku ama benım sözlüm 4 ayda bi geliyo yanıma ben doya doya vakıt geçirmek istiyorum dagınık evde yerlesmeye calısmak degıl kımse aanlamıyo beni
az once hedefi kucagima almistim neysetanışırıııızzzzzznuri alcı gibin oldum
Sacma sapan insanlara denk gelmissiniz insallah hemen halledilirBencede kesinlikle öyle numarasını bulsam arıcam annemde vermiyo dünde dükkanlarına gittim kapalıydıKimse benim kadar umursamıyo enınde sonunda olcak dıyo cunku ama benım sözlüm 4 ayda bi geliyo yanıma ben doya doya vakıt geçirmek istiyorum dagınık evde yerlesmeye calısmak degıl kımse aanlamıyo beni
Bi gazoz verem mii detanışırıııızzzzzznuri alcı gibin oldum
profil fotosu arıyom bulayım oda değişcekKeptinnsupering olmus
Hahaha ustunede kizim otururen kolayı yatmak bak bi yatıyosun böyle ooohhh miiissss
Seni yiyerimmm
He hallenmesi giz dogal halim
Kiz bu neaz once hedefi kucagima almistim neyse
Hoscakal bende gidiyim bari yeter bukadarBen gidiyom kizlar birazdan eşim gelir yarin görüşürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?