- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.781
börek kek simit kurabiye..aman tanrım didimÖğlen ile sabah birleşmesi çok mu olmuş :/ bana yerkencok gelmedi ama misafirim vardi
hayıırr böyle daha ii değil böyle sağlıksız .. yani zayıflama ihtimalin yok haadi zayıflaadın diyelim tekrar geri alıcaksın demektir. sağlıklı beslenip bunu alışkanlık haline getirmelisin.Ama böyle daha iyi gibi en azından akşam yemem
D üzüldüm su an haline göcebeler gibi esyalar toplu oturuyonnz mu
tamam 101 kapanmazsa gidince alcamyulaf hani şu atlara veriliyo saman gibi bişibende bi kere denedim ama tekrar denemeyi planlıyorum kahvaltılar için
Burda bir tabak makarna eksik
gel kizzz sana makarna yapimda ye
hahahahahahahaahhaaha
hayıırr böyle daha ii değil böyle sağlıksız .. yani zayıflama ihtimalin yok haadi zayıflaadın diyelim tekrar geri alıcaksın demektir. sağlıklı beslenip bunu alışkanlık haline getirmelisin.
dövlet bize bahmiiirrrüzül yardım bekliyoz devlettenihtiyac sahıbıyız suan
al al sabah kahvaltıları için akşam yemekleri için uyar sana döner yemenden iyidirtamam 101 kapanmazsa gidince alcam
Anam bu neSabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
bölediye başğanım size sahibi sesleniyom sahip çıhalıııım gomşumuz oluyoda bizimdövlet bize bahmiiirrr
hindistan cevizini napcan neyle besleniyonuz kız sizAllaaaaam hindistan cevizini kiramadimm ccunku cekici bulamadimmm
bende ilkte aynıydım( Ay içimdeki zayıf kız bu gruba bayıldı ama dışimdaki şişman kız nefret etti
SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
()Htc71:
(30)Nuffiun:30
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
()Hedef52:30
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44
PEMBE TAKİM:445
MOR TAKIM:344
önceki gün yürümüştümdü eklemeyi unuttum
Hahaha yesscanın makarna istiyo hala dimiD :
Gel kizzzz hep bunlarmi yicekkk bizde spagetti yerdikbana çok yüz verme bak gelirim sonra bide benle uğraşırsın
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susuyorummm icimden neler geciyo disimda ki sus parte yeni geldiii kizcagizz diyoo( Ay içimdeki zayıf kız bu gruba bayıldı ama dışimdaki şişman kız nefret etti
Anam bu nebir ogunde 1000 kalori falan almissindir herhalde canim boyle hedefine ulasamazsin
bölediye başğanım size sahibi sesleniyom sahip çıhalıııım gomşumuz oluyoda bizim
Benden korktugunu anlatbende ilkte aynıydımne laflar yidim ne kadar kızdılar ama sonradan haklı olduklarını anladım şimdi kaçamak yapsam ilk ben kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?