Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoksa bebek bezi pastasimi geldi sana tatliss

Sepet olayi da cok guzelmis . Aklimda olsun icini doldurmaya kiyafetler bulmaliyim kiz olsa daha kolay olurdu erkek e suslu cicisli seyler bulmak daha zor oluyor
Evet bez pastasi

Evet baska sekillerdede goruyordum arkadaslarima gelen ama benimki gercekten cok guzeldim he bide şu battabiyeler varya nokta nokta bende vardi oda almis ve parlak taslarlar kizimin ismini yaptirmis yolda falan gorunce kizimin ustunde hep soruyolardi :) aklima geldi :)

Sende icine mesela alt ust takim, zibin, corap takimi,gomlek, tarak, iste bebek ihtiyaci yag vs gibi biseyler koyabilirsin. Seceneeek ccoook :) oyuncak falanda olur dis kasimak ohoo secenek dolu
Bizimkide erkek bende yaparsam sepeti erkek yapicam :)

Bez pastasi cesitleri cok bende sevdim ancak dusundum ki o kadar bezi hijyenden dolayi kullanamayacak cope atacak onun yerine sepet icine bireyler yapip paketlesem cok daha iyi olur sepet fikrini coksevdim ornekte vermissin bir suru baya aklima yatti.

Battaniyen nasil bir sey canim. Kolaydaysa resmini isterim ozelden bende alirim belki boyle bebise ozel el emegi gibi seyleri daha cok sevecegini dusunuyorum.

Kızlar ben puding yedim yarım kase ama hemen 10 mekik 30 bisiklet çevirme hareketi yaptım diyorum ki günlük kendini Adana da böyle herkes bı ceza mı verse ama evde yapılabilecek şekilde 10 kişi mıyız 10 uda 1 ceza versin yapılan hatanın büyüklüğüne göre bu şekilde az da olsa telafi de edilmiş olur hareketle mesela 1 saat dans yarım saat dans sınav mekik vs vs otur kalk gibi evde yapılacaklar

O zaten var bizde sen merak etme ama kaçamak yapma yapmaaaaaa yapmaaaaaaaaaa

Canim saat gecmiyorki kacamak yapmayasin yarindan itibaren dikkt et bence cumaya az kaldi

Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
Neeeee bacim ben bunlari yiyimm keptin bini kovarr sen emziklisin dimi daha dikkatl beslendimi bu emzirme sayesin tikir tiki kurtulun valla kg lardan yaa..
Bide burda gordukce yeme aliskanlign hepten degisiyor saglikli beslenin sen yavas yavas gayrer edersin degisir

bayıldım bu söze :)

ama gerçekten doymadım (( cidden skandal mı ya

Canim karbonhidratli yiyeceklerden yedikce kan sekerin duser daha cok istiyir miden ver bana ver bana der
Ayyy bugun benim canim ne pis siyler istedi varya bi dilim cavdar ekmk zeytinle susturdum ona bile pisman oldum cokk

Tamam cnm atarim sana
Noluyor lennnn orda ben anlamadi niye ben geldim kiz akliniza yiyip yiyp kusuyommu :)) noluyor noluyor orda beyaggg
hahaha kabizlikk

He hee he bende onu diyom noluyor kiz negennn cok gulunuz kesin aklina yuvarlama geldi zagarr ,:)))) ahh bu parte varyaa
Hayir bilemedin
Takim sandigin icindemi erkekler hep oraya koyar bide arabanin arkasinda :))) eee sen onu nasil kircan kizz
esim kirdi baya sert vurdu yedim bilee ohh missss

Tamam cnm atarim sana
hahaha kabizlikk

Hayir bilemedin
esim kirdi baya sert vurdu yedim bilee ohh missss
:)) afiyetb bal olsunn ..
Off parte bu hafta cok zorluk cekim diyette yaaa bugun hasta ziyaretine gittik 2:30gibim bende yanimda bi kucuk elma ve agzi kapali cam tabaga uc kasik yogurt yulaf ve chia tarcin koydum icinede kucuk elmayi dogradim milketin icinde onu yedim hep baa baktilar bir irda neler vardi yaa nise eve geldim 5:30 dugurcuk corbasi yaptim bol acil yedim..9:00 sinirden mideme kazinma geldi elim ayagim titredi bebeler anneye cinnet gecirtti :)) bi dilim cavrdarla zeytin bal yedim cohh pisman oldummm uzerine soda bol su ictim cay ictim bu hafta hakjat zorlaniyim ve seni cok iyi anliyorumm bidaha bu hataya dusmucemmm

Kizlar menumu yazimm
Sabah
iki dilim c.ekmk tost ,peynir zeytin roka cay
Ogle sonu ara;
3yk yogurt 2yk yulaf,,1tk chia tarcin kucuk elma dogradim yedim
Aksam,
Dugurcuk corbasi bol acilib2kase,yarim porsiyon yesil fasulye

21:00 1çavdar e. Zeytin bal uzgunumm sinirlerim gerildi yedim zabdetemedim bidaha olmucakkk
3lt su 20dk yuruyus

keske baska birsey yeseydin aksam. Senin wc sorunu var ondan bencee gitmiyor az daha sabirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…