- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.941
Keten tohumu için mi tekrar bakarım riske atmayım belki karıştırdım dimiAa bana birileri kısır yapiyo demişti yanlış bilgiymis demek ki bnm duydugum
Evet bez pastasiYoksa bebek bezi pastasimi geldi sana tatliss
Sepet olayi da cok guzelmis . Aklimda olsun icini doldurmaya kiyafetler bulmaliyim kiz olsa daha kolay olurdu erkek e suslu cicisli seyler bulmak daha zor oluyor
Bez pastasi cesitleri cok bende sevdim ancak dusundum ki o kadar bezi hijyenden dolayi kullanamayacak cope atacak onun yerine sepet icine bireyler yapip paketlesem cok daha iyi olur sepet fikrini coksevdim ornekte vermissin bir suru baya aklima yatti.Evet bez pastasi
Evet baska sekillerdede goruyordum arkadaslarima gelen ama benimki gercekten cok guzeldim he bide şu battabiyeler varya nokta nokta bende vardi oda almis ve parlak taslarlar kizimin ismini yaptirmis yolda falan gorunce kizimin ustunde hep soruyolardi :) aklima geldi :)
Sende icine mesela alt ust takim, zibin, corap takimi,gomlek, tarak, iste bebek ihtiyaci yag vs gibi biseyler koyabilirsin. Seceneeek ccoook :) oyuncak falanda olur dis kasimak ohoo secenek dolu
Bizimkide erkek bende yaparsam sepeti erkek yapicam :)
Ay blmiyorm bana bisey sorma.
Ayyyyyy nohutmu yineeehahahahahahah
iyy
Aynen kuzum sen bi bak yine belki benim dediğim dogrudur bilmiyorum hicKeten tohumu için mi tekrar bakarım riske atmayım belki karıştırdım dimi
O zaten var bizde sen merak etmeKızlar ben puding yedim yarım kase ama hemen 10 mekik 30 bisiklet çevirme hareketi yaptım diyorum ki günlük kendini Adana da böyle herkes bı ceza mı verse ama evde yapılabilecek şekilde 10 kişi mıyız 10 uda 1 ceza versin yapılan hatanın büyüklüğüne göre bu şekilde az da olsa telafi de edilmiş olur hareketle mesela 1 saat dans yarım saat dans sınav mekik vs vs otur kalk gibi evde yapılacaklar
Canim saat gecmiyorki kacamak yapmayasin yarindan itibaren dikkt et bence cumaya az kaldiKızlar ben puding yedim yarım kase ama hemen 10 mekik 30 bisiklet çevirme hareketi yaptım diyorum ki günlük kendini Adana da böyle herkes bı ceza mı verse ama evde yapılabilecek şekilde 10 kişi mıyız 10 uda 1 ceza versin yapılan hatanın büyüklüğüne göre bu şekilde az da olsa telafi de edilmiş olur hareketle mesela 1 saat dans yarım saat dans sınav mekik vs vs otur kalk gibi evde yapılacaklar
ayyyy sus sus selcan geldi aklima hahahahaahahahahahahah onun derdi baska ya kafamda epsrler ucusuyo
ya tövbeeeeekız noluyo
Neeeee bacim ben bunlari yiyimm keptin bini kovarr sen emziklisin dimi daha dikkatl beslendimi bu emzirme sayesin tikir tiki kurtulun valla kg lardan yaa..Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz cay
bayıldım bu söze :)
ama gerçekten doymadım(( cidden skandal mı ya
@101de varmiya yulaff oraya bakmadim 5,5tl mi ne aldim dun eti markanin ,orda varsa banada haber ver canim bide ne kadanntamam 101 kapanmazsa gidince alcam
Takim sandigin icindemi erkekler hep oraya koyar bide arabanin arkasinda :))) eee sen onu nasil kircan kizzAllaaaaam hindistan cevizini kiramadimm ccunku cekici bulamadimmm
Pes etme gorceksin ne kadannn faydali grup cikarsan geri donusun olmaz beybi keptinn siciline isler :)))( Ay içimdeki zayıf kız bu gruba bayıldı ama dışimdaki şişman kız nefret etti
Tamam cnm atarim sanaBez pastasi cesitleri cok bende sevdim ancak dusundum ki o kadar bezi hijyenden dolayi kullanamayacak cope atacak onun yerine sepet icine bireyler yapip paketlesem cok daha iyi olur sepet fikrini coksevdim ornekte vermissin bir suru baya aklima yatti.
Battaniyen nasil bir sey canim. Kolaydaysa resmini isterim ozelden bende alirim belki boyle bebise ozel el emegi gibi seyleri daha cok sevecegini dusunuyorum.
hahaha kabizlikkNoluyor lennnn orda ben anlamadi niye ben geldim kiz akliniza yiyip yiyp kusuyommu :)) noluyor noluyor orda beyaggg
Hayir bilemedinHe hee he bende onu diyom noluyor kiz negennn cok gulunuz kesin aklina yuvarlama geldi zagarr ,:)))) ahh bu parte varyaa
esim kirdi baya sert vurdu yedim bilee ohh missssTakim sandigin icindemi erkekler hep oraya koyar bide arabanin arkasinda :))) eee sen onu nasil kircan kizz
:)) afiyetb bal olsunn ..Tamam cnm atarim sana
hahaha kabizlikk
Hayir bilemedin
esim kirdi baya sert vurdu yedim bilee ohh missss
Heee bende onu dicektim yagliya bulanti vermiyormu kardesim getrdiydi ama bi yagliydi midem bulandiydi ama oda biraz saklamis oyle getirdiydi bende sekerli bisey saniydim hic oyle degilmis gerci tazenin tadi farklidir ha parte
keske baska birsey yeseydin aksam. Senin wc sorunu var ondan bencee gitmiyor az daha sabirrrrr:)) afiyetb bal olsunn ..
Off parte bu hafta cok zorluk cekim diyette yaaa bugun hasta ziyaretine gittik 2:30gibim bende yanimda bi kucuk elma ve agzi kapali cam tabaga uc kasik yogurt yulaf ve chia tarcin koydum icinede kucuk elmayi dogradim milketin icinde onu yedim hep baa baktilar bir irda neler vardi yaa nise eve geldim 5:30 dugurcuk corbasi yaptim bol acil yedim..9:00 sinirden mideme kazinma geldi elim ayagim titredi bebeler anneye cinnet gecirtti :)) bi dilim cavrdarla zeytin bal yedim cohh pisman oldummm uzerine soda bol su ictim cay ictim bu hafta hakjat zorlaniyim ve seni cok iyi anliyorumm bidaha bu hataya dusmucemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?