Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

15 mart 2017 menum
Sabah mantarli domatesli yumurta
Yarim kk peynir
4 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay bir kupa
Ara damla sakizli turk kahvesi sekersiz
Oglen
Sehriye corbasi tavuklu
Biber tursusu
Ara yarim elma
Aksam
1 kabak biraz brokoli hasladim yogurtladim yedim
Cayin yanina da 2 kuru kayisi 4 findik 1 badem 3 fistik yiycem bu kadar
Su 2.5 oldu

Sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Afiyet olsun canim begendim menunu eve gidince kendine gore birseyler hazirlasana. Canim bakliyat yemek istemiyorsan kereviz rendele yogurtla kabak hasla veya brokoli hem hafif gecirmis olursun hem de degisiklik olur ben esimle aksam masaya oturuyorum cogu zaman yemeklerimiz farkli seyler oluyo

. Yoo bı daha olmaz inşallah çiçek ekmeğin 1 dilimi kaç dilim olur evde varda yarın yemek için planlıyorum hala açım galiba yemekten başka bişey düşünemiyorum
Sabah 1 tane yiyebilirsin bence ama ondan sonra bütün gün ekmek yokk

Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi

Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrima dilimde ttuy bittii
O nası oluyo yaaaa kayısi değil miymis ki o dediğin

Güzel kuzuuu begendimmm gayet dengeli olmuşş kilo ne alemde ekside misin

Vaktim olmuyo kuzum annem hazırlamış oluyo ben gelince babam geliyo yiyoruz hemen

Kizlar ben bir konu actim bakarsaniz sevinirimmm link nasil kopyalanip yapisi bulamadim. O yuzden linkleyemedimm

Yok. Canim ya hafta basindan beri sabitim cok canim sıkılıyor bu duruma yarini da sıkı tutucam azda olsa gitsin diye yoksa motivasyonum dusucek
Düsmesin sakin durmustur normal olarak sen direnç tekrar baslarsin kilo vermeye

Kizlar ben bir konu actim bakarsaniz sevinirimmm link nasil kopyalanip yapisi bulamadim. O yuzden linkleyemedimm
Bana dogumda bir buyuk bebek pastasi geldi cok guzel suslenmistiii baya iyi oluyo

Sonraa baskasindan da beyaz yasli sepet orta boy ustunde keceden kizimin ismi yazilip yapistirilmis.
Sonra icine gecelik takimi, dantelli corap, balerin ayakkabi, bi kac kiyafet daha koyulup sepet pembe hayal tulle sarilmis ve ustte balonlar ucusuyodu. :) cok begenmistim.
Suan bez sepeti olarak islem goruyor odasinda.
Bende kuzenim dogurcak ona ya ilk yurudugunde giymesi icin adidas yada mama saldyesi dusundum.
Belkide sepet yaparim degisik sekilde.
Fikir axisindan konu acmissin

senin hedef kilo kaçtı ne kadar kaldı vardık mı eriz
Ay blmiyorm bana bisey sorma.
Konusanlar bellii kaptinn @ParteMoralll kiz ne konustunuz o kadar en son benide oturmaya caarmissin kaptinn

Sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Ayyyyyy nohutmu yineee hahahahahahah
Kızlar kabızlık için son çare acilı cig köfte yaptım acısını çok atmisim yandım ama nasıl yandiiimm öyle bi yanmak yokkkk
Ve 5 dk sonra wc ye çıktım yaka yaka indi zaar
iyy

Yoksa bebek bezi pastasimi geldi sana tatliss

Sepet olayi da cok guzelmis . Aklimda olsun icini doldurmaya kiyafetler bulmaliyim kiz olsa daha kolay olurdu erkek e suslu cicisli seyler bulmak daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…