- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.921
Bnm için de yeee ben yiyemiyom sen yeeeBegendin mi keptinnsenin icinde yerimm
Afiyet olsun canim begendim menunu eve gidince kendine gore birseyler hazirlasana. Canim bakliyat yemek istemiyorsan kereviz rendele yogurtla kabak hasla veya brokoli hem hafif gecirmis olursun hem de degisiklik olur ben esimle aksam masaya oturuyorum cogu zaman yemeklerimiz farkli seyler oluyoSabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Sabah 1 tane yiyebilirsin bence ama ondan sonra bütün gün ekmek yokk. Yoo bı daha olmaz inşallah çiçek ekmeğin 1 dilimi kaç dilim olur evde varda yarın yemek için planlıyorum hala açım galiba yemekten başka bişey düşünemiyorum
O nası oluyo yaaaaHaklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi
Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrimadilimde ttuy bittii
Güzel kuzuuu begendimmm gayet dengeli olmuşş kilo ne alemde ekside misin15 mart 2017 menum
Sabah mantarli domatesli yumurta
Yarim kk peynir
4 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay bir kupa
Ara damla sakizli turk kahvesi sekersiz
Oglen
Sehriye corbasi tavuklu
Biber tursusu
Ara yarim elma
Aksam
1 kabak biraz brokoli hasladim yogurtladim yedim
Cayin yanina da 2 kuru kayisi 4 findik 1 badem 3 fistik yiycem bu kadar
Su 2.5 oldu
Vaktim olmuyo kuzum annem hazırlamış oluyo ben gelince babam geliyo yiyoruz hemenAfiyet olsun canim begendim menunu eve gidince kendine gore birseyler hazirlasana. Canim bakliyat yemek istemiyorsan kereviz rendele yogurtla kabak hasla veya brokoli hem hafif gecirmis olursun hem de degisiklik olur ben esimle aksam masaya oturuyorum cogu zaman yemeklerimiz farkli seyler oluyo
Gun kurusu diyip alacan kahverengi rengi bu organik guneste kuruyan kayisi. Sari renkli degilO nası oluyo yaaaakayısi değil miymis ki o dediğin
Anladim canim ama dediklerim bi 10 dakikani alir bi denemeni tavsiye ederim yinede cok sıkıldığındaVaktim olmuyo kuzum annem hazırlamış oluyo ben gelince babam geliyo yiyoruz hemen
Yok. Canim ya hafta basindan beri sabitim cok canim sıkılıyor bu duruma yarini da sıkı tutucam azda olsa gitsin diye yoksa motivasyonum dusucekGüzel kuzuuu begendimmm gayet dengeli olmuşş kilo ne alemde ekside misin
Bn baktımKizlar ben bir konu actim bakarsaniz sevinirimmm link nasil kopyalanip yapisi bulamadim. O yuzden linkleyemedimm
TM kuzum denicemAnladim canim ama dediklerim bi 10 dakikani alir bi denemeni tavsiye ederim yinede cok sıkıldığında
Düsmesin sakin durmustur normal olarak sen direnç tekrar baslarsin kilo vermeyeYok. Canim ya hafta basindan beri sabitim cok canim sıkılıyor bu duruma yarini da sıkı tutucam azda olsa gitsin diye yoksa motivasyonum dusucek
Insallah canim ya 1 er 1 er gidiyordu ne guzel ama gecen hafta 1.6 gitti ya ondan mi durdu bilemedim neyse devam tabiDüsmesin sakin durmustur normal olarak sen direnç tekrar baslarsin kilo vermeye
Nasil bakiliyo bende bakayim bulamadim daaBn baktım
Bana dogumda bir buyuk bebek pastasi geldiKizlar ben bir konu actim bakarsaniz sevinirimmm link nasil kopyalanip yapisi bulamadim. O yuzden linkleyemedimm
Ay blmiyorm bana bisey sorma.senin hedef kilo kaçtı ne kadar kaldı vardık mı eriz
Konusanlar belliikaptinn @ParteMoralll kiz ne konustunuz o kadar en son benide oturmaya caarmissin kaptinn
Ayyyyyy nohutmu yineeeSabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Kızlar kabızlık için son çare acilı cig köfte yaptım acısını çok atmisim yandım ama nasıl yandiiimm öyle bi yanmak yokkkk
Ve 5 dk sonra wc ye çıktım yaka yaka indi zaar
Yoksa bebek bezi pastasimi geldi sana tatlissBana dogumda bir buyuk bebek pastasi geldi
Sonraa beyaz sepet orta boy ustunde keceden kizimin ismi yazilip yapistirilmis.
Sonra icine gecelik takimi, dantelli corap, balerin ayakkabi, bi kac kiyafet daha koyulup sepet pembe hayal tulle sarilmis ve ustte balonlar ucusuyodu. :) cok begenmistim.
Suan bez sepeti olarak islem goruyor odasinda.
Bende kuzenim dogurcak ona ya ilk yurudugunde giymesi icin adidas yada mama saldyesi dusundum.
Belkide sepet yaparim degisik sekilde.
Fikir axisindan konu acmissin
Profilimde actigim konular vardir oradan bakabilirsin cnmNasil bakiliyo bende bakayim bulamadim daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?