- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #188.961
Yook ben cok seviyorumm yankitir kitir cok yenmiyo zaten bayar iciniHeee bende onu dicektim yagliya bulanti vermiyormu kardesim getrdiydi ama bi yagliydi midem bulandiydi ama oda biraz saklamis oyle getirdiydi bende sekerli bisey saniydim hic oyle degilmis gerci tazenin tadi farklidir ha parte
Valla diyet yapitigimi bu hafta anladim acim ac :))) hic kacamagim olmadiydi bugun aksamki harickeske baska birsey yeseydin aksam. Senin wc sorunu var ondan bencee gitmiyor az daha sabirrrrr
He aciydi suyunu icmisler denesini getirmislerdi :)) bi agliydiki elim bile parliydiYook ben cok seviyorumm yankitir kitir cok yenmiyo zaten bayar iciniseninki bayattir. Suyu aci degilse tazedir
Ay ben bayilirim ki himmm himm himida him coc star himmben yine hindistan cevizi ihtiyacımı coco star dan almayı tercih ederim ::diyete başladıgımdan beri yemedim
Annen pisirirken yorulmuyor saa noluyy :))) ayyy hakkat azcikta patitiz yimegi yapin bizim ambarlarda tonlarca patitiz var yenmi keptinn satemm saaaSabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Kizz gun kurusu kuru kaysi degilmi bebegem ben bile yiyorum nirde nise allah onu bildigi gibi yapsin bize ne cektirdi beyaagggHaklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi
Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrimadilimde ttuy bittii
Guzel menun afiyet olsun15 mart 2017 menum
Sabah mantarli domatesli yumurta
Yarim kk peynir
4 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay bir kupa
Ara damla sakizli turk kahvesi sekersiz
Oglen
Sehriye corbasi tavuklu
Biber tursusu
Ara yarim elma
Aksam
1 kabak biraz brokoli hasladim yogurtladim yedim
Cayin yanina da 2 kuru kayisi 4 findik 1 badem 3 fistik yiycem bu kadar
Su 2.5 oldu
Haahh tmm bizim guneste kuruttugumuz kayisilarr vs hersey kiz gadasinaldigimm ben organikk yiyom hemde 4-5tane ama nirdee bee yettiGun kurusu diyip alacan kahverengi rengi bu organik guneste kuruyan kayisi. Sari renkli degil
aldım aldım ondan da aldım ben evde var bi avuc seyi 5 tl ye verdilerGun kurusu diyip alacan kahverengi rengi bu organik guneste kuruyan kayisi. Sari renkli degil
ben kendime corba yaptım akşam yeteeer dedim corba ve cok acı ciğ köfte yaptım yedimAnnen pisirirken yorulmuyor saa noluyy :))) ayyy hakkat azcikta patitiz yimegi yapin bizim ambarlarda tonlarca patitiz var yenmi keptinn satemm saaa
günaydın acı çiğ köfte işe yaradı mı ? bende acı yicem sorun ortadan kalkıyorsagünnaydın kızlaarrr beybileerrrr meecikleriiimmm
antioksidan omega 3 açısından zengin kaliteye iyi geliyormuş kontrol ettim dün akşam ama nasıl tüketecem bilmiyorumAynen kuzum sen bi bak yine belki benim dediğim dogrudur bilmiyorum hic
vall bi hareketlenme seziyorum amagünaydın acı çiğ köfte işe yaradı mı ? bende acı yicem sorun ortadan kalkıyorsa
annem kullanıyo yogurdun içine atıp öyle yiyoantioksidan omega 3 açısından zengin kaliteye iyi geliyormuş kontrol ettim dün akşam ama nasıl tüketecem bilmiyorum
günaydın cınıııımm hadi güzel bi kahvaltı yap yumurtalı bol yeşillikli bizimlede fotosunu paylaşGünaydın :)
Ahahahahahhahahahbölediye başğanım size sahibi sesleniyom sahip çıhalıııım gomşumuz oluyoda bizim
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olda spor önemli değilİŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK
Hix bisey anlamadim bu nasil sey hahaahahahahahahahahahahahaaja muz koyammi ayagina ayyyyy inceeeeeeehahahaahahahahahhah
Ay o ne biiben hindistan cevizli hc bisey sevmem.
Has cocontu alirim kirar isira isira yerim super missss
Bazen susuyorum anliyosundur asaletimdeeen
evet oylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?