Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heee bende onu dicektim yagliya bulanti vermiyormu kardesim getrdiydi ama bi yagliydi midem bulandiydi ama oda biraz saklamis oyle getirdiydi bende sekerli bisey saniydim hic oyle degilmis gerci tazenin tadi farklidir ha parte
Yook ben cok seviyorumm yankitir kitir cok yenmiyo zaten bayar icini seninki bayattir. Suyu aci degilse tazedir

Sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Annen pisirirken yorulmuyor saa noluyy :))) ayyy hakkat azcikta patitiz yimegi yapin bizim ambarlarda tonlarca patitiz var yenmi keptinn satemm saaa

Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi

Kayisi degil gunkurusu yiyecen
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrima dilimde ttuy bittii
Kizz gun kurusu kuru kaysi degilmi bebegem ben bile yiyorum nirde nise allah onu bildigi gibi yapsin bize ne cektirdi beyaaggg
Kiz nordun senin bulantinda sonradanmi cikti ne ama bulantinin olmas bebisin saglikli olmasina iyi isaretmis masallah..

Guzel menun afiyet olsun

İŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olda spor önemli değil
Zaten geçen hafta büyük fark attık

tabiiiki anlamaz olur muyum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…