- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.121
sen yine azar azar iste istemeyncede ucuza getiririz diye düşünüp iyice kısıyolaraynen öyle canım kesınlıkle ben durumları suan ıyı olmasına ragmen hıcbısey ıstemedım ilerde lafı olur diye gücüm yettiği kadar herşeyi yapıcam tek kızım tek cocugum annemde cok ozenıyo hıc bısey ıcımde kalmasın ıstıyorum
Bende dans edecem yineSPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
()Htc71:
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44
PEMBE TAKİM:565
MOR TAKIM:454
bnde listeyi bekliyodum2günün sponu yazdım ayrı ayrı
annem yine kapıyı tıklatıp noldu dediydiKiz Allah korusun başına iş açacan
Benim anamda panik atak var o kapiyi kirar ses gelseannem yine kapıyı tıklatıp noldu dediydine varsa analarda var :
yok canim aksam caynan vegunaralarda yidimm
Evet cnm benim bulantilarim artticikartmalara basladim baya ogurmelere kiz cok pislestim detayli anlattim ama anlayin diye
bebeisim iyidir dimi benimde midem bulaninca oyle dusunuyom icimi ferahlattin selcanimmmm
Ta kendisi kuzummm. Sen sabah kalkimca ikik su ile yedinmi bunlari de bakemm
ahahahahahaBende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrrgajajajajajahah ama gocam bek yaguşuhlu evlenmeyi düşünmüyodum görünce ağzım dilim baglandi sanki hee istiyom dedim ahahahaj
Bende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrrgajajajajajahah ama gocam bek yaguşuhlu evlenmeyi düşünmüyodum görünce ağzım dilim baglandi sanki hee istiyom dedim ahahahaj
Ayy ben yulaf ezmesini cok seviyom kizim da cok seviyo sütlü yulaf yemeyi hatta anne bana biraz da sade tabaga yulaf koy ver diyio kadar seviyo yani
sen yine azar azar iste istemeyncede ucuza getiririz diye düşünüp iyice kısıyolarerkeklerin huyu az masraf olsun aman cok bişey istemesin diyolar uygun iste. ama iste yani
ho maşallahhh nası yaptıysan artıkBende dans edecem yinekiz dün varya öluyodum heryerim agridi boyle hamlama gibi degilde hani sabahtan aksama temizlik yapan da her yanin agrir ya oyle oldum zor uyudum agrimdan 10 da yaattim uyudum
o kadar da değil kimse giremez içeri ölmediğim süreceBenim anamda panik atak var o kapiyi kirar ses gelsebisey mi oldu diye
18 olsa keskeahahahahahakız ne güzel işte kolay mı öyle görücü usulü görüp aşık olmak bence bu bile bi heyecan olmş teklife gerek yok e erken evlendn o zaman sen nerden bulmşlar seni daha 18 yaşındaykene kim tavsiye etmiş merak ettiiimmm
bnde altın istedim kimsede agzını acıp bişey diyemediiisticem milyarlık nısanlık ahahahaha
18 olsa keskeAblamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedim ahajahah sonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam
kız eneeemmm cok genc evlenmişin ya sen18 olsa keskeAblamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedim ahajahah sonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam
bnde altın istedim kimsede agzını acıp bişey diyemedi
bn nikahta hac yada umre isticemaltın zaten olur o Allahın emriimam nikahında bile isteniyi
aa evet oda ıstenıyomussbn nikahta hac yada umre isticem
Valla 7 senedir evliyik ve mutluyuz Allah'a şükürgörücü usulü evlilikler cok daha saglıklı oluyomusss dogrumubende hıc bakmam tıpıne seversem ondan baska kımse yakısıklı gelmezki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?