Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen yine azar azar iste istemeyncede ucuza getiririz diye düşünüp iyice kısıyolar erkeklerin huyu az masraf olsun aman cok bişey istemesin diyolar uygun iste. ama iste yani

Bende dans edecem yine kiz dün varya öluyodum heryerim agridi boyle hamlama gibi degilde hani sabahtan aksama temizlik yapan da her yanin agrir ya oyle oldum zor uyudum agrimdan 10 da yaattim uyudum

Yok
yok canim aksam caynan vegunaralarda yidimm

ahahahahaha kız ne güzel işte kolay mı öyle görücü usulü görüp aşık olmak bence bu bile bi heyecan olmş teklife gerek yok e erken evlendn o zaman sen nerden bulmşlar seni daha 18 yaşındaykene kim tavsiye etmiş merak ettiiimmm

görücü usulü evlilikler cok daha saglıklı oluyomusss dogrumu bende hıc bakmam tıpıne seversem ondan baska kımse yakısıklı gelmezki bana

Bende dans edecem yine kiz dün varya öluyodum heryerim agridi boyle hamlama gibi degilde hani sabahtan aksama temizlik yapan da her yanin agrir ya oyle oldum zor uyudum agrimdan 10 da yaattim uyudum
ho maşallahhh nası yaptıysan artık kızına da iyi olur ama enerjisini atar o da hemde eğlenir oh kendine göre spor buldun

18 olsa keske Ablamin kocasinin tanidigiymisti beni görmüş eşim ille o kizi alacam demis annemler falan yaşi küçük vermek falan dediler ama ille bi gelelim gelelim derkeneeee tamam gelsinler dedi babam ama ben diyom ki ablam küçük yasta evlendi ben evlenmicem gelirler giderler babamda gelsinler yok de gitsinler yoksa susmucaklar dedi neyse geldiler sonra ben esimle tek konustum ve evet dedimahajahahsonra bi hizla yuzuk falan alindi bi baktim ertesi söz nisan birlikte oldu biz nisanlandik 23 yasindayim nisanda 7 senelik evli olcam

16 yasında mı evlendın

kız eneeemmm cok genc evlenmişin ya sen ama olsun mutluysan sorun yok

görücü usulü evlilikler cok daha saglıklı oluyomusss dogrumu bende hıc bakmam tıpıne seversem ondan baska kımse yakısıklı gelmezki bana
Valla 7 senedir evliyik ve mutluyuz Allah'a şükür Ayy görücü usulu olunca ilk bi tipi ilişiyo gözüne tabi huyu iyi olmazsa isinamaz insan huyu da iyi Allah'a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…