Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha nasil bir supriz bekliyodun acaba bizimki söz takildi o yuzuk girdi parmaga bu kadar nisanlimsin nisanlinim budur olayahahahahh
Pehte komih degil aslinda niye oyle oldu hi

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
()Htc71:
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
()Hedef52:30
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:565
MOR TAKIM:344

Liste yine kayıplara karısmıs ama ben bulurum takımımın sporunu yidirmem @nuffiun ekledim canım sporunu

Haketmisin suss elleşmesene adam yapmak istiyooooo

nişanda erkek tarafına hiç bişey yaptırmadım ben herşeyimi kendim karsıladım elbisem takılar çiçek çikolata bide bohca yaptılar herkes üstüne düşeni yapsın ne gerk var enayi yerine koymaya bak şimdi iyi mi hatırlıyolar kızn ailesini. biraz insaflı olmak lazım

aynen öyle canım kesınlıkle ben durumları suan ıyı olmasına ragmen hıcbısey ıstemedım ilerde lafı olur diye gücüm yettiği kadar herşeyi yapıcam tek kızım tek cocugum annemde cok ozenıyo hıc bısey ıcımde kalmasın ıstıyorum

ben bundan baktım dun aksam bu yoktu

daha öncede mıgrostan bunu almıstım ama cok sevemedm

Ben usttekinden kullaniyorum canim o yulaf ezmesi alttaki de yulaf kepegi onu dukan yapanlar kullaniyo genelde ama yulaf kepegi de cok tok tutuyomus faydaliymis ondan hic yemedim ama

Ben usttekinden kullaniyorum canim o yulaf ezmesi alttaki de yulaf kepegi onu dukan yapanlar kullaniyo genelde ama yulaf kepegi de cok tok tutuyomus faydaliymis ondan hic yemedim ama

bende alttakınden denemıstım tavsıye etmıyorum ondan alcam bende dedıgın gıbı soka bakarım onunden geçersem

SPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
()Htc71:
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150

MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(44)SekerPancari71:44

PEMBE TAKİM:565
MOR TAKIM:454

bnde listeyi bekliyodum 2günün sponu yazdım ayrı ayrı

DD: ayyy millet havai fişekler patlatır bunlarda bizim avuntularımız
Bende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrrgajajajajajahah ama gocam bek yaguşuhlu evlenmeyi düşünmüyodum görünce ağzım dilim baglandi sanki hee istiyom dedimahahahaj

bende alttakınden denemıstım tavsıye etmıyorum ondan alcam bende dedıgın gıbı soka bakarım onunden geçersem
Ayy ben yulaf ezmesini cok seviyom kizim da cok seviyo sütlü yulaf yemeyi hatta anne bana biraz da sade tabaga yulaf koy ver diyi o kadar seviyo yani

Olduydum kuzu sadece aradaki fark 200 tl di onuda cider almisti sadece bir yil icin gecerli ve ilk acibademde yaptirirsan fayasi var ciderinn yoksa zaten ikinci indirimli oluyor aradaki fark 200 tl di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…