- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.101
YOK CANIM ÇOCUK OLAYINI BİRAZ ENGELLEDİ OPERASYON İLE DÜZELTİLMİŞTİ ODA AMA FAYDA SAĞLAMADI
Daha nasil bir supriz bekliyodun acabaşehir dışında calışıyodu bana dedi ki sarma sar yarın kardeşimle buluşun ona ver gönder bana tm dedim ertesi gün kardeşiyle buluşcaz sanıyorum bekledm bi baktım o cıktı geldi sonra bi cafeye gittik bana oyuncak karavan almış(karavan bnm hayalimdir herkes bilir) flash takılıyo falan. deneyelim dedi bi müzik açtı sonra karavan senin en büyük hayalin dimi dedi evet dedim ikimizin hayali olsun mu artık dedi çıkarrdı yüzüğüben şok ben iptal
Haketmisin sussben öyle şaşalı evlenme tekliflerini sevmiyom dedim istemiyom dedim diz çök icinden geçenleri söyle yeter dedim ya yok olmaz öyle falan dedı yaa ıstemıyom dıyom dedimoda sonra dız cokup bıseyler deddı taktı yuzugu
sımdıde teklıf ıstıyom dıyom artık geçti diyo
Atiyorum olmuyi yarim saat ugrastim onceden gideri fotoayy bakayım canım fotograf at
Cok gecmis olsun canimsitus inversus olduğum için hemen fazladan testler filimler isteniyor beni de yıpratıyor artık .. en güzel kendi çözümünü kendin bulmak ....
Haketmisin susselleşmesene adam yapmak istiyooooo
nişanda erkek tarafına hiç bişey yaptırmadım ben herşeyimi kendim karsıladım elbisem takılar çiçek çikolata bide bohca yaptılar herkes üstüne düşeni yapsın ne gerk var enayi yerine koymaya bak şimdi iyi mi hatırlıyolar kızn ailesini. biraz insaflı olmak lazımbende aynı dusuncedeyımbenım eltinin babası bilezik istemis yapmazsnız vermem kızımı demıs o zaman drumları yokmus zor yapmıslar nısanda evlerınde pısen yemegın tuzuna kadar parasını ıstemız kı nısan kıza aıttır . Evlendiler 3 4 yıl oldu dugun gectı ama bunlar hala unutulmuyo
ben bundan baktım dun aksam bu yoktuAtiyorum olmuyi yarim saat ugrastim onceden gideri foto
çok araştırdım bir şey çıkmadı genetik testlerde yaptırdım aman ölüme bahane gerek
daha neler varAyyy sen düsmekde dünya markasi olmussun
nişanda erkek tarafına hiç bişey yaptırmadım ben herşeyimi kendim karsıladım elbisem takılar çiçek çikolata bide bohca yaptılar herkes üstüne düşeni yapsın ne gerk var enayi yerine koymaya bak şimdi iyi mi hatırlıyolar kızn ailesini. biraz insaflı olmak lazım
Daha nasil bir supriz bekliyodun acababizimki söz takildi o yuzuk girdi parmaga bu kadar nisanlimsin nisanlinim budur olay ahahahahh
Pehte komih degil aslindaniye oyle oldu hi
Ben usttekinden kullaniyorum canim o yulaf ezmesi alttaki de yulaf kepegi onu dukan yapanlar kullaniyo genelde ama yulaf kepegi de cok tok tutuyomus faydaliymis ondan hic yemedim amaben bundan baktım dun aksam bu yoktu
daha öncede mıgrostan bunu almıstım ama cok sevemedm
Kiz Allah korusun başına iş açacandaha neler varbanyoda bile düşmüşlüğüm var bnm :
Ben usttekinden kullaniyorum canim o yulaf ezmesi alttaki de yulaf kepegi onu dukan yapanlar kullaniyo genelde ama yulaf kepegi de cok tok tutuyomus faydaliymis ondan hic yemedim ama
Bende teklif bilem yohh görücü usulu oldugu icin istiyon mu istiyom hee sen istiyon mu istiyom hee bu gadarrrDD: ayyy millet havai fişekler patlatır bunlarda bizim avuntularımız
Ayy ben yulaf ezmesini cok seviyom kizim da cok seviyo sütlü yulaf yemeyi hatta anne bana biraz da sade tabaga yulaf koy ver diyibende alttakınden denemıstım tavsıye etmıyorumondan alcam bende dedıgın gıbı soka bakarım onunden geçersem
Olduydum kuzu sadece aradaki fark 200 tl di onuda cider almisti sadece bir yil icin gecerli ve ilk acibademde yaptirirsan fayasi var ciderinn yoksa zaten ikinci indirimli oluyor aradaki fark 200 tl dibu tedavide o şişkinlikten 2 hafta boyunca nefes alamadım wc çıkamadım opuda başka bir dr vardı ondan mı soğuktan mı bilemedim ama çıktıktan sonra 3 pike ısıtmadı beni .... ah o ilaçlar faydasını görmedik bolca zararlarını gördük ... sen çider e üye olmuşmuydun ... acı badem de 1000 tl indirim yapıyorlarmış üye olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?