- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.141
Valla 7 senedir evliyik ve mutluyuz Allah'a şükürAyy görücü usulu olunca ilk bi tipi ilişiyo gözüne tabi huyu iyi olmazsa isinamaz insan huyu da iyi Allah'a şükür
16 yasında mı evlendın
Hee cok erken evlendim ama Allah'a şükür pisman olmadimkız eneeemmm cok genc evlenmişin ya senama olsun mutluysan sorun yok
Amin canimm hepimizimutluysan sorun yok canım Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Anadan utanilmazo kadar da değil kimse giremez içeri ölmediğim sürece
altın zaten olur o Allahın emriimam nikahında bile isteniyi
Ben imam nikahinda hic bisi istemedim bizde oyle bi adet yoh yada ben bilmiyombn nikahta hac yada umre isticem
kız o adet degıl mehır ıstenır dınımızde var ama bazı hocalar soylemıyomus ben duymustumBen imam nikahinda hic bisi istemedim bizde oyle bi adet yoh yada ben bilmiyom
Tühh ben kacirdim hedaayeyikız o adet degıl mehır ıstenır dınımızde var ama bazı hocalar soylemıyomus ben duymustum
bizimkiler hayatta izin vermez nikahın önceden olmasınaaa evet oda ıstenıyomussbızım nıkahımız kıyıldı bizde nısanlanınca kıyılıyo eve gelip gidiyo gunah olmasın dıye bizde istedik kıydılar ben besıbıyerde dedım onuda hoca dedı dıye
hala isteyebilirsinTühh ben kacirdim hedaayeyi
bizimkiler hayatta izin vermez nikahın önceden olmasınaresmi nikah düğünden 1 hafta önce dini nikah resmi nikahtan sonra olcak bizim
Simdi istesem bile alan olacagini sanmiyorum agahahahhahhala isteyebilirsinMehir Allah korusun bosanma alırsa bısure kadının kendını ıdare edebılecegı kadar altın sanırım 6 ay ama emın degılım alt sınırı var ama ust sınırı ne bılmıyorum
Simdi istesem bile alan olacagini sanmiyorum agahahahhahayy neden bana kimse soylemedi zamanında acaba
ALLAH RAZI OLSUN CANIM 69 A DÜŞÜNCE DRYE GİDİCEM YENİ MERKEZ YENİ KİLO YENİ DOKTOR O ZAMAN UMUDUM OLCAK KENDİMDENİnşallah en yakın zamanda seninde susam haberini duyarız canımÇok dua edicem sana umudunu sakın kaybetme
Nickimi degistirdim şehrim belli oliyi diye
Hee taktilar altin bilezik taki herbiseyim varidi nankörlük edememolsun sanada altın takmıslardır onu say onların yerıneben besıbyerde dedım ama alcagından degıl almıcak yanı laf olsun ilerde belki
ALLAH RAZI OLSUN CANIM 69 A DÜŞÜNCE DRYE GİDİCEM YENİ MERKEZ YENİ KİLO YENİ DOKTOR O ZAMAN UMUDUM OLCAK KENDİMDEN
kız ben onu senın kılon sandıydım hahahhah
O HTAYI İLK NİŞANLIMDA BEN YAPTIM YÜZÜKLERİMİZE VARANA KADAR AİLEM KARŞILADI KIYMET Mİ DEĞER Mİ BİLİNDİ P.ŞT DEFOLDU GİTTİ HER ZAMAN İSTİCEN BİRŞEY YAPIYORLARSA DA TEŞEKKÜR EDERİM ANNEM BABAM DİCEKSİN HİÇ YOK DEMİCEKSİN KÖTÜ ÖĞRENDİK AMA ÖĞRENDİKnişanda erkek tarafına hiç bişey yaptırmadım ben herşeyimi kendim karsıladım elbisem takılar çiçek çikolata bide bohca yaptılar herkes üstüne düşeni yapsın ne gerk var enayi yerine koymaya bak şimdi iyi mi hatırlıyolar kızn ailesini. biraz insaflı olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?