Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla 7 senedir evliyik ve mutluyuz Allah'a şükür Ayy görücü usulu olunca ilk bi tipi ilişiyo gözüne tabi huyu iyi olmazsa isinamaz insan huyu da iyi Allah'a şükür

mutluysan sorun yok canım Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah

bizimkiler hayatta izin vermez nikahın önceden olmasına resmi nikah düğünden 1 hafta önce dini nikah resmi nikahtan sonra olcak bizim

Tühh ben kacirdim hedaayeyi
hala isteyebilirsin Mehir Allah korusun bosanma alırsa bısure kadının kendını ıdare edebılecegı kadar altın sanırım 6 ay ama emın degılım alt sınırı var ama ust sınırı ne bılmıyorum

Simdi istesem bile alan olacagini sanmiyorum agahahahhah ayy neden bana kimse soylemedi zamanında acaba

Simdi istesem bile alan olacagini sanmiyorum agahahahhah ayy neden bana kimse soylemedi zamanında acaba

olsun sanada altın takmıslardır onu say onların yerıne ben besıbyerde dedım ama alcagından degıl almıcak yanı laf olsun ilerde belki

İnşallah en yakın zamanda seninde susam haberini duyarız canım Çok dua edicem sana umudunu sakın kaybetme
ALLAH RAZI OLSUN CANIM 69 A DÜŞÜNCE DRYE GİDİCEM YENİ MERKEZ YENİ KİLO YENİ DOKTOR O ZAMAN UMUDUM OLCAK KENDİMDEN

olsun sanada altın takmıslardır onu say onların yerıne ben besıbyerde dedım ama alcagından degıl almıcak yanı laf olsun ilerde belki
Hee taktilar altin bilezik taki herbiseyim varidi nankörlük edemem

O HTAYI İLK NİŞANLIMDA BEN YAPTIM YÜZÜKLERİMİZE VARANA KADAR AİLEM KARŞILADI KIYMET Mİ DEĞER Mİ BİLİNDİ P.ŞT DEFOLDU GİTTİ HER ZAMAN İSTİCEN BİRŞEY YAPIYORLARSA DA TEŞEKKÜR EDERİM ANNEM BABAM DİCEKSİN HİÇ YOK DEMİCEKSİN KÖTÜ ÖĞRENDİK AMA ÖĞRENDİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…