Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahahahah başlamadan kilo vermelisin artık 69 düş artık hadi son kez gayrettt
ne zman gitmeyi düşünüyosun
1 TEMMUZDAN SONRA 69 OLUNCA ÖNGÖRÜŞMEYE GİDİCEM ... MADDİ OLARAK - BİNLERDEYİZ ONU DA TOPLAMAMIZ GREK ZATEN 600 700 KALORİ DEVAM EDECEM YOKSA HİÇ GİTMİCEK BÖYLE GRAM GRAM VERMEKLE DE OLMUYOR EN AZINDAN HAFTA SONU 600 700 KALORİ YAPAYIM EVDE OLUYORUM ZATEN

ayy cnmmm kiyamammmmmmmmm babanda yaniiii

sende bnm gibi carsamba perşembe düşük kalorili beslen kuzum hafta sonunu ziyan etme ama sağlıgın içinde hergün düşük kalori olmaz tabiki arada bir izin var ancakk temuuza kadar istediğin kiloya gelmiş olursun

OLMAYCAK GİBİ GELİYOR İLK KİLO VERDİĞİM ZAMAN 6 DA UYANIYORDUM ŞİMDİ 8E DOĞRU KALKIYORUM NEREDEYSE ÇOK ETKİSİ OLDU DÜZENE KOYMAM GEREK İŞİMİ GARANTİYE ALMAK İÇİN PERŞEMBE ÇRŞAMBDAN ÖNCE YAPACAM Kİ VREMEZSEM ELİMDE GÜNÜM OLSUN

daha 3 ay var önümüzde ve senin vermen gerekn 5 kilo falan var he fazlasıda kötü olmaz tabi ama cok acele etme yavas yavas bu arada ilaclarını destekleyici dogal şeyler isteyebilirsin doktordan

hep üzüyolar beni yaparken kimseden ses yok bitince ne iş yaptın ki. tm yarın yapmıcam diyorum ertesi gün hadi temizlik yapalm
evlenince anlarlar yoklugunu hihiji

ne yemek yaptın bnm son cirpinişlar akşama corba yicem azıcık yarına sabit cıkaym diye
etli, mantarli, pattisli bezelye yimeegi hepsinden bolca cok severim en sonda kekikkk makarna da yapcaktm vazgectim son anda. cacik yapicammmm tmmdir yiterrrr

evlenince anlarlar yoklugunu hihiji

etli, mantarli, pattisli bezelye yimeegi hepsinden bolca cok severim en sonda kekikkk makarna da yapcaktm vazgectim son anda. cacik yapicammmm tmmdir yiterrrr
o yemeğin yanıan pilav güzel gider sanki cacıkta evett cok severimm içine nane de at pek güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…