- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.281
senin yüzünden burdan biri daha ban yerse atarım seni takımdan bak diyim :
diskalifiye listesine işletirim senitakımda değilimki
diskalifiye listesine işletirim senibasına muhakkak bi iş acarım çirkefleşirim herşey yaparım ben kaptanım :
işte onu yaptıgım vakit hiç bi şekilde yarışamazsın takımlara giremezsino ney gızrakip takımlara giderim gerçi oda senin isine gelir onların yüzdesini düşürürüm ahdhhahahaa
1 TEMMUZDAN SONRA 69 OLUNCA ÖNGÖRÜŞMEYE GİDİCEM ... MADDİ OLARAK - BİNLERDEYİZ ONU DA TOPLAMAMIZ GREKahahahahahbaşlamadan kilo vermelisin artık 69 düş artık hadi son kez gayrettt
ne zman gitmeyi düşünüyosun
işte onu yaptıgım vakit hiç bi şekilde yarışamazsın takımlara giremezsinkötüyüm
ayy cnmmm kiyamammmmmmmmm babanda yaniiiigezentigeçen hafta o kadar temizlik yaptım ettim pazar aksamı bulaşıklar kaldı diye babam bi dünya söylendi ki ben bulaşık yıkamam normalde annem yıkar hep. dedim hiç yaptıgıma teşekkür etmeyin zati hep bi eleştiri.. arkasından o meshur söz yaptıgın banaysa öğrendigin sana
sende bnm gibi carsamba perşembe düşük kalorili beslen kuzum hafta sonunu ziyan etme ama sağlıgın içinde hergün düşük kalori olmaz tabiki arada bir izin var ancakk temuuza kadar istediğin kiloya gelmiş olursun1 TEMMUZDAN SONRA 69 OLUNCA ÖNGÖRÜŞMEYE GİDİCEM ... MADDİ OLARAK - BİNLERDEYİZ ONU DA TOPLAMAMIZ GREKZATEN 600 700 KALORİ DEVAM EDECEM YOKSA HİÇ GİTMİCEK BÖYLE GRAM GRAM VERMEKLE DE OLMUYOR EN AZINDAN HAFTA SONU 600 700 KALORİ YAPAYIM EVDE OLUYORUM ZATEN
buluyolar onu cınııımm anlıyolar anca yeni kullanıc alman lazımkullanıcı adımı degıstırırım
hep üzüyolar beniayy cnmmm kiyamammmmmmmmm babanda yaniiii
OLMAYCAK GİBİ GELİYOR İLK KİLO VERDİĞİM ZAMAN 6 DA UYANIYORDUM ŞİMDİ 8E DOĞRU KALKIYORUM NEREDEYSE ÇOK ETKİSİ OLDU DÜZENE KOYMAM GEREK İŞİMİ GARANTİYE ALMAK İÇİN PERŞEMBE ÇRŞAMBDAN ÖNCE YAPACAM Kİ VREMEZSEM ELİMDE GÜNÜM OLSUNsende bnm gibi carsamba perşembe düşük kalorili beslen kuzum hafta sonunu ziyan etme ama sağlıgın içinde hergün düşük kalori olmaz tabiki arada bir izin var ancakk temuuza kadar istediğin kiloya gelmiş olursun
ne yemek yaptınYemegimde yaptim ohh
OHH FİYET OLSUN MENÜDE NE VAR BUGÜNYemegimde yaptim ohh
daha 3 ay var önümüzde ve senin vermen gerekn 5 kilo falan var he fazlasıda kötü olmaz tabi ama cok acele etme yavas yavasOLMAYCAK GİBİ GELİYOR İLK KİLO VERDİĞİM ZAMAN 6 DA UYANIYORDUM ŞİMDİ 8E DOĞRU KALKIYORUM NEREDEYSE ÇOK ETKİSİ OLDU DÜZENE KOYMAM GEREK İŞİMİ GARANTİYE ALMAK İÇİN PERŞEMBE ÇRŞAMBDAN ÖNCE YAPACAM Kİ VREMEZSEM ELİMDE GÜNÜM OLSUN
evlenince anlarlar yoklugunu hihijihep üzüyolar beniyaparken kimseden ses yok bitince ne iş yaptın ki. tm yarın yapmıcam diyorum ertesi gün hadi temizlik yapalm
etli, mantarli, pattisli bezelye yimeegi hepsinden bolcane yemek yaptınbnm son cirpinişlar akşama corba yicem azıcık yarına sabit cıkaym diye
buluyolar onu cınııımm anlıyolar anca yeni kullanıc alman lazımki ben onu yaptım bi kere hemen iptal ettiler onuda anlıyolar
o yemeğin yanıan pilav güzel gider sanki cacıkta evett cok severimm içine nane de at pek güzel oluyoevlenince anlarlar yoklugunu hihiji
etli, mantarli, pattisli bezelye yimeegi hepsinden bolcacok severim en sonda kekikkk makarna da yapcaktm vazgectim son anda. cacik yapicammmm tmmdir yiterrrr
ıp numarasından büyük ihtimalyuh ya nasıl anlıyolar
heee olduğğ o zamanıp numarasından büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?