- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.261
bizim annem yiyo evde bide sabahları halsiz olursam ben yiyorumgenelde 1.5 litrelik pet siseyle getiriyorum tatlim yaz dan yaza ben çok yemembi tahine falan katiyorum kızıma yediriyorum yollarim kuzum
kuzuuumm hadi hayırlısıııÇİDER den aradılardün bu saatlerde aramıştım çok hızlı dönüş yapıyorlar 5800e gelecek tedavim
saat 3offf saat daha 3 olmadıçıkışta arkadaşımla buluşcaz bu sabah 60,9 çıktım -300
gezentiolurr bolbol
saat 3
alıntıyı bozmuşun kız :ben onu kaçta yazmısım bak bakim
sen bozdun senalıntıyı bozmuşun kız :yamık yamık gidiyok
lüften ahıllı olalım her türlü ispatlarım sucsuzlugumutamam tamam ben bozdum vurma
lüften ahıllı olalım her türlü ispatlarım sucsuzlugumusuclu olsam bile
yanlız her ban yemede süre uzuyo diye biliyorum ben dikkat ettebu ctesi bdvde birine sataşcam isten cıkmadan benı banlasınlar1 hafta gıremıcem ne olsa
yanlız her ban yemede süre uzuyo diye biliyorum ben dikkat ette
6800 1000 TL İNDİRİM ÇOK İŞİMİ GÖRÜR YOL PARAMI KARŞILAR EKSTRA GID TAKVİYESİ ALABİLİRİM AMİN..... BU ARADA YANLIŞ YERE YAZMIŞIMkuzuuumm hadi hayırlısııırabbim güldürsün yüzünüzü normalde kac tl oluyodu ki
KME SATAŞACANbu ctesi bdvde birine sataşcam isten cıkmadan benı banlasınlar1 hafta gıremıcem ne olsa
KME SATAŞACANKONUYU YAZ DA TAKİPTE OLAYIM
ahahahahah6800 1000 TL İNDİRİM ÇOK İŞİMİ GÖRÜR YOL PARAMI KARŞILAR EKSTRA GID TAKVİYESİ ALABİLİRİM AMİN..... BU ARADA YANLIŞ YERE YAZMIŞIMARKADAŞA MSJ ATACAKTIM
senin yüzünden burdan biri daha ban yerse atarım seni takımdan bak diyim :keptınn vazgeçirdiama belli olmaz sataşırsam burda paylasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?