- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.321
lütfen rica ediyorum beni takip etnee sen 56 mı oldun
Okumim zatennyorma kendini okumaya calışma hep boş geyik zati
SENİN HEDEFİNE BİRŞEY KALMAMIŞ MAŞALLAHbende baktim 63 çıktı
Evlendikten sonra hepsi ustune kaliyo birde mecburi yapiyorsun ve kimse tesekkur etmiyo bi aksamdan aksama eline saglik o yani yavas yavas kendini alistir kuzumgezentigeçen hafta o kadar temizlik yaptım ettim pazar aksamı bulaşıklar kaldı diye babam bi dünya söylendi ki ben bulaşık yıkamam normalde annem yıkar hep. dedim hiç yaptıgıma teşekkür etmeyin zati hep bi eleştiri.. arkasından o meshur söz yaptıgın banaysa öğrendigin sana
Tavsiye ederim canım bağırsakları süper yapıyor hoşbulduk nerede bu kızlar @ParteMoralll ,cacık a zentinyağıhoşgeldn canım
lütfen rica ediyorum beni takip et56.5 oldum ben tam 1 kilo aldım kaçamaksız nasıl olduysa
ha gayret kilolar değil gramlar kaldı hedefine
ayy evet pek bişey kalmadı sonunda çok yaklaştım darısı sizlere canlarimSENİN HEDEFİNE BİRŞEY KALMAMIŞ MAŞALLAH
Canım naber nasılsın senin günlüğüne yazamadım kusura bakma aralar sorunluyum daha doğrusu uzun zamandır sorunluyumSENİN HEDEFİNE BİRŞEY KALMAMIŞ MAŞALLAH
mehirden bahsettik kim ne almş bnm aklımda o kaldıNe konustunuz dedikodulari alim
ama cok büyük kabalıkEvlendikten sonra hepsi ustune kaliyo birde mecburi yapiyorsun ve kimse tesekkur etmiyo bi aksamdan aksama eline saglik o yani yavas yavas kendini alistir kuzum
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN SORUN DEĞİL CANIM BENDE PEK YAZMIYORUM ORAYA GÜNDE 2 3 MESAJ EN FAZLA BURASI OLUNCA PEK BAKMIYORUM ORAYACanım naber nasılsın senin günlüğüne yazamadım kusura bakma aralar sorunluyum daha doğrusu uzun zamandır sorunluyum
Benim de 63 cikti daha 9 kilo var inmeme sen idealdesin zaten kuzum masallah tü tü tü tühbende baktim 63 çıktı
AMİNN NE KADAR SÜREDE VERDİNayy evet pek bişey kalmadı sonunda çok yaklaştım darısı sizlere canlarim
parte yemek yapıyodun sekerpancarı kocası varkene gelmiyo buraya artık sarrafta temizlik yapcam diyoduTavsiye ederim canım bağırsakları süper yapıyor hoşbulduk nerede bu kızlar @ParteMoralll ,SekerPancarii ve sarraf
4 tane dolma yüzünden düştüğümüz hallere bakyediğin biber dolmaları tırmalıyo senituvalete çıkamamaktan oluyo hep bunlar sımdı benı anlıyomusun heeee bana ınanmıyodun
5 cunhuriet yazdi dayim mehir olarak imam kendisi halbuki esimle 100 gram altina anlasmistik konusup dayi kazigi oldu anliycaginmehirden bahsettik kim ne almş bnm aklımda o kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?