- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.241
bende şimdi küçük pet sise var tatlım yazın gittigimizde getiricem yine yollayam sana dabana pekmez gönderin
ayy tam yemek yiyordum bütün iştahımi aldın götürdün suan
sende gezacımışlarda 150gr a düşürmüşler sonravicdanlı insanlar
ben bu hafta sonuda evdeyim sen gez dur
al tabiiiivalla kimsenin malı kimseye helal olmaz Allah sorar hesabını ben anenme yapcam işte dogum gününde alyansı bilem yok bi alyans bide cicek alcam ayy cok seviyorum tontişim benim
kız benım arkadaşım eczanede calısıyo o sureklı ıcıyo müshilama sonucunu burda anlatmayım mıden kaldırmaz işyerinde cok kez camasırını çöpe atma durumunda kaldı
bagırsaklara zararı yok mu onun
AKŞAM YAPAYIM EŞİMİ DE ALAYIM YANIMAHe giz demek kimsenin aklina gelmiyomusagahajajk
yap valla cok eglenceli ben bugun daha guzel yaptim hareketleri
Ya bu spor takibini anlamadım ben :/
cok mu getiriyonuz ki sağolasın kuzucummm şimdi değilde hamileyken isteyebilirim belkibende şimdi küçük pet sise var tatlım yazın gittigimizde getiricem yine yollayam sana da
ben gezemiyom sevgili nişanlım hep calışıyosende gezsuan hali sildimmmm mutfak kaldi. Cumartesi de arkdsmla oglu gelcek. Pazarda ben gezmeyee doluyum anliyacagin
al tabiiii
valla bnde de aynı oluyo yoksa zaman geçmiiiykızlar sızle konusunca gün cabuk bitiyo
genelde 1.5 litrelik pet siseyle getiriyorum tatlim yaz dan yaza ben çok yememcok mu getiriyonuz ki sağolasın kuzucummm şimdi değilde hamileyken isteyebilirim belki
olurr bolbolben gezemiyom sevgili nişanlım hep calışıyosen bnm yerimede gez
bende bir tuhaflık mı var diyordum ok teşekkür edrimSPOR LİSTESİ(13/20)
PEMBE TAKİM
(100)Poncikbirgelincik:100
(45)Htc71:45
(150)Nuffiun:30+120
(165)Elaalemi: 95+70
(150)Sarraf: 150
MOR TAKİM
(140)Hedef52:30+30+80
(125)ParteMoralll:20+105
(100)Senad:100
(45)Selcanmehmetcan:45
(79)SekerPancari71:44+ 35
PEMBE TAKİM:610
MOR TAKIM:454
kız ben seninkini eklemıstım.SchonerDuft
cıktı="keptinn, post: 50567280, member: 800083"]valla bnde de aynı oluyo yoksa zaman geçmiiiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?