- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.301
ben bezelye yemegini makarnayla vok severim nedense pilavla sevmemo yemeğin yanıan pilav güzel gider sanki cacıkta evett cok severimm içine nane de at pek güzel oluyo
ben bezelye yemegini makarnayla vok severim nedense pilavla sevmem
Caciga nane ve dereotu imhhhh
KİLO VERİNCE İÇECEM ENGELLİYOR HATTA KİLO ALDIRIYOR .... BENİM NORMAL KİLOM 53 MÜŞdaha 3 ay var önümüzde ve senin vermen gerekn 5 kilo falan var he fazlasıda kötü olmaz tabi ama cok acele etme yavas yavasbu arada ilaclarını destekleyici dogal şeyler isteyebilirsin doktordan
cahil cüheyla
KİLO VERİNCE İÇECEM ENGELLİYOR HATTA KİLO ALDIRIYOR .... BENİM NORMAL KİLOM 53 MÜŞO KİLOYU ÇOK ZOR GÖRÜRÜM SANIRIM
Bugünde canım bir cacık çekiyor dereotlu üstüne zeytinyağı of ki ofben bezelye yemegini makarnayla vok severim nedense pilavla sevmem
Caciga nane ve dereotu imhhhh
saat 3offf saat daha 3 olmadıçıkışta arkadaşımla buluşcaz bu sabah 60,9 çıktım -300
2. üyelik diye ispitleriz senikullanıcı adımı degıstırırım
GOOGLE TEYZEYE SORDUM O HESAPLATTIRDI :dnerden hesapladın canım
ne güzel tebrik ederim canımsaat 3
GOOGLE TEYZEYE SORDUM O HESAPLATTIRDI :d
bende baktim 63 çıktıay benımkı 54 müş o zaman bende hedefimi 54 yapıyorum
cacık a zentinyağıBugünde canım bir cacık çekiyor dereotlu üstüne zeytinyağı of ki of
bnde hesapladım bnm 51 miş kaldı 5 kiloay benımkı 54 müş o zaman bende hedefimi 54 yapıyorum
ha gayret kilolar değil gramlar kaldı hedefinebende baktim 63 çıktı
BEN ETKİLENMEDİM ŞUAN İÇİNBENDE ZOR ÇIKARTIRIM AMA RAHATLATIYORSA ÇOK İYİ
Evet canimmm 3 ay olmak uzere kiz ben kilo almadim cok sukurKuşum 3 ay olcak dimi senin hamilelikkac kilo aldin kiz bu 3 ayda ben 5 6 kilo almıştım 3. ayimda hamile kaldigimda 57 kiloydum herkes hamilesin sen cok zayifsin yimen lazimmm didi yidim
yorma kendini okumaya calışma hep boş geyik zatiKizlar ben sizin bu konusmalara yetisemim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?