- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.641
Daş gibiiibahar yazzz düğüüüünnnn balayııııısabııırrrr
yoo borek yicemhahaha 1 de gelcek 2 gibi yeriz
Ispanak peynirli borek
Tavuklu garniturlur misir tursulu yildiz salataaa
Ve yulafli pastaaaaaa imhhhh 2 kisiyiz fazla abartmicam belki bide pogaca yaparim. Bebeklerede pankek
Ayy sagol bebekimmm
hahahahaaahahhaah koptummm
taam yemicem yaaa bn gidiyom yemeeeDaş gibiiigezerinnggg yazin elliii biiirr ne guzel rakammm
Hee horluyoay yazık hrluyodurda o şimdi bbamdan biliyorum o da horluyo
sportifiz enerjiğiz dinamikizz
Ahahhahahahtaam yemicem yaaa bn gidiyom yemeeeaklımda olsun 51
oyy cnm menu daha kotuyse sende durum soyleseydin lavasini yimezdin azicik yerdinofisteki kızlar dürüm söyledi bende yemekhane ye gidip yemek yicem sonra bahceye cıkarım onlar yerken
Yukafli pasta neolakiiyoo borek yicemhahaha 1 de gelcek 2 gibi yeriz
Ispanak peynirli borek
Tavuklu garniturlur misir tursulu yildiz salataaa
Ve yulafli pastaaaaaa imhhhh 2 kisiyiz fazla abartmicam belki bide pogaca yaparim. Bebeklerede pankek
Ayy sagol bebekimmm
hahahahaaahahhaah koptummm
Icinde yulaf biskuvidr var kakoluda var muz kremsanti vaaa cok guzellllllllll ben bayilirinkk sana foto atarmoyy cnm menu daha kotuyse sende durum soyleseydin lavasini yimezdin azicik yerdin
Yukafli pasta neolakii
Hee bilim onuuu evet bende cok severdim yuvarlak pastaciklar. Kiz yulaf dedibya sandim şu yediginiz yulaflardan yapiliiIcinde yulaf biskuvidr var kakoluda var muz kremsanti vaaa cok guzellllllllll ben bayilirinkk sana foto atarm
Yok oyle degilll muzluu bu hepsi karisiyo donuyo en son kakao eritiliyoooHee bilim onuuu evet bende cok severdim yuvarlak pastaciklar. Kiz yulaf dedibya sandim şu yediginiz yulaflardan yapilii
olmaz ben alıştım babamın horultusuna geceleri dinliyom uyurkenHee horluyoburun bantlari varya bu aralar ondan kullaniyo baya iyi oluyo geceleri kiz baban da alsin bimdeki ucuz ve guzel
Hee
günaydın beybi en azından artı değilsin ödemden de kurtulmuşsun mis gibigunaydin kızlar bugün 10 da uyandımkahvaltı falan anca geldim 130 kusur mesaj varr onları okuyum geliyim
sabitim ama dün +900 du1 bağ maydanoz yedim severim de sabah öğle akşam yedim durdum ödem mis gitti 900 gr eksim yok bu hafta kaptinn haftaya yine gecen hafta gibi güzel bi eksi yapicam
yemekte de pilav varmış ondan yidim keke dürüm yiyeymişimoyy cnm menu daha kotuyse sende durum soyleseydin lavasini yimezdin azicik yerdin
Yukafli pasta neolakii
merak ettimYok oyle degilll muzluu bu hepsi karisiyo donuyo en son kakao eritiliyooo
resim isterim o zamanYok oyle degilll muzluu bu hepsi karisiyo donuyo en son kakao eritiliyooo
Bak didim dimi daha kotu omussyemekte de pilav varmış ondan yidim keke dürüm yiyeymişimnefret ediyorum bnm hazırlamadıgım menülerden
cok değil 3 kaşık yidimresim isterim o zaman
Bak didim dimi daha kotu omuss
artık aç kalmam ben domates salatalık mevsimi geldi hiç bişey yoksa onlardan yerim öğle yemeklerinderesim isterim o zaman
Bak didim dimi daha kotu omuss
3 kasik micok değil 3 kaşık yidim
Sen oglenleri kendine salata yap kuzu tupper kaplarina koy koca salata afiyetle yeeartık aç kalmam ben domates salatalık mevsimi geldi hiç bişey yoksa onlardan yerim öğle yemeklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?