- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #189.681
benim hesabim dogruysa eklencek baska birsey yoksa tasirim ben.. ama senin onayin lazimhiç bişy yapamıyorum sitede
o su nasıl oluyo kuzu baa da virsene tarifiiiKiz keptinnn alkali su yapta icele acayip faydasi oldu sabah Türk kahvesi ictim dun aldiydim evi buram buram kokutmus kırk yilin basi icim dedim ve yaninda iki kare bitter sonra vicdan yaptim alkali su yaptim ictim yarim saate bi vc ye bir de ayva yedim yine vc alkali sudan 1,5 litre ictim dedimki bi tartilim karnimda bayagi indi nasilsa 77dim 78-79cikarim dedim tartildiydim 77ciktim cok sevindim çünkü su cok ictim kesin 77den asagimda ama ins bu gelecek haftaya eksi yansisin..
kontrol ettim bende doğru kuzum başka eklenicek bişey yok sanırımm valla nasıl yapcam diye düşünüyodum kara kara bi yorum yapana kadr neler cekiyom burdabenim hesabim dogruysa eklencek baska birsey yoksa tasirim ben.. ama senin onayin lazim... kardes takimiz surda yüzdeleri bir kontrol et.. tmm dersen tasiyorum hemen
Huu spor listesini atsanakontrol ettim bende doğru kuzum başka eklenicek bişey yok sanırımm valla nasıl yapcam diye düşünüyodum kara kara bi yorum yapana kadr neler cekiyom burda
cok sağol bebekiiimm
giderken siteyi bozdun da gittin dimi konusamayalım diyeHuu spor listesini atsana
Hahahahahahaahahahahah evt disarida ciktmmmmm ohhhhh islerm btmediiii allaaaaaaaammmm anne cinnetttttgiderken siteyi bozdun da gittin dimi konusamayalım diye
bende baayılcamm sıkıntıdannnnn sitede yeni düzeldi galibaHahahahahahaahahahahah evt disarida ciktmmmmm ohhhhh islerm btmediiii allaaaaaaaammmm anne cinnettttt
yok hala 504 filan gösteriyor..zar zor girilyior sayfalara..bende tasidim listenizi kuzumbende baayılcamm sıkıntıdannnnn sitede yeni düzeldi galiba
maşallah dediğim üç gün yasamıyo ya tam düzeldi dedim gittiyok hala 504 filan gösteriyor..zar zor girilyior sayfalara..bende tasidim listenizi kuzum
ay evet bugün bi tuhafffTek sorun bende saniyordum girilmiyor kulubee
aa güzelmiş yarın evdeyim nasılsa yapayım kendime sağol bebekiim haftada 1 2 gün yapsak yeter herhalde dimiKeptin alkali su netten bi arastir faydalarini ben iki uc gündür içiyorum once suyun tadina biraz zor alisiyon ben 1lt suya yarim cay kasigi karbonat bildigimiz karbonattan katiyorum calkalayip içiyorum gelio gidim idrar icin yarım saatten hizli gidisin vc ye hem bu alkali su oluyor ve alkali suda vucudumuzun alması gereken molekül var..iste boyle surekli icmicem ama arada yapicam alkali su
Kiz o evdeki karbonatla yapilmiyiKeptin alkali su netten bi arastir faydalarini ben iki uc gündür içiyorum once suyun tadina biraz zor alisiyon ben 1lt suya yarim cay kasigi karbonat bildigimiz karbonattan katiyorum calkalayip içiyorum gelio gidim idrar icin yarım saatten hizli gidisin vc ye hem bu alkali su oluyor ve alkali suda vucudumuzun alması gereken molekül var..iste boyle surekli icmicem ama arada yapicam alkali su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?