- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.681
Aynen kiz valla yeni anladim bende chiadan şişmişim karnim kocaman oluyo 1 yemek kaşığı kullandigimdaelimizi neye atsak kuruyorbende aldım az az kullanayım
Ahh bende suyu cogaltsam keskemDÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN
bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorum
Ben dizi izlemeyi bek severimahahahay ben zaten izleyemiyorum uzun uzun. oturupp 10 dk bakıyorum sonra sıkılıp kalkıyorum
ben arada yiyim o zaman hergün akşam yicektimAynen kiz valla yeni anladim bende chiadan şişmişim karnim kocaman oluyo 1 yemek kaşığı kullandigimdaBitmeyenUmidim kizz sende de şişlik yapti mi
Regliyim kuzu Tartilmadim ki zaten bi pazartesi ve cuma baskisi varr ustume gelmeee keptinn :)) yarin tartilip soylerimmsen kaç kg sin kızekside misin artıda mısın noluuugg bana iyi haberlerle gelllll
Aynennn depresyona gircek halim yok anacimm amaa yettiiiiiiiiii cok yoruldumm kizz ev heryer silindi komple oldum bennnn alisverise git gel hasatimm kete kurabiye tatli ysptim 30kisilik ama 60kisilik yaptimm ne olur olmaz tanimiyorum bebe seve olursa pufffffff taamm zokurdamicagimm sabir yanlizim annem ne yok ya tek basima bayagi zorlandimmmKiz selcan neydionn ozledim sana takilmayi.bi tane kiz var oyuncu kisa videolar cekiyo komik
Dun bitane izledim bas ortusu önü ucunu atiyo tepeye elinde cay kiz anacimm nasil giriyim depresyona gelen giden is bitmiyo falan diyo hahaahaha aklima s3n geldin ya :)
Duzenli yiyemedim galiba sislik oluyor canim bi kendimi kontrol ediyimmmAynen kiz valla yeni anladim bende chiadan şişmişim karnim kocaman oluyo 1 yemek kaşığı kullandigimdaBitmeyenUmidim kizz sende de şişlik yapti mi
Bunda nivar ben bi oturusta icerim 1lt yi :)))) yarim saat sonrada o yarisinida icerimm cok seviyorum suyu bazen icmeye vaktim olmuyorsaat 22 den 23 50 ye kadar 1,5 lt su içmişim
He kizz 3-4 aydir hic almadim gecen bime gitince aliyimda turk kahvenin yaninda gider dedim caynan gityiregli olunca sanki bitter ihtiyacı artıyor
Anaaa sağolasın keptinimm kiz ben msjlar sondan geriye dogru gorumm :))
Gerekli Malzemeler 6 adet düzgünleştirdiğiniz pamuk parçaları
1,5 çay kaşığı karabiber
Kolonya
Yapılışı
Pamukları resimde görüldüğü gibi 6 adet düzgün bir şekilde hazırlıyorsunuz. Bunlardan 3 tanesinin arasına yarım çay kaşığı karabiber döküyorsunuz. Üzerine kolonya döküyorsunuz. Daha sonra kalan 3 pamuğu da üzerine kapatıyorsunuz.Kapattıktan sonra üzerinden biraz daha kolonya dökebilirsiniz. Kapalı duran 3 parça pamuktan bir tanesini iki kaşınızın arasına, 2 tanesini de şakaklarınıza birer tane olmak üzere koyup bir örtü yardımıyla bağlıyorsunuz. 1 saat kadar bekliyorsunuz. Aslında biraz yanma hissediyorsunuz. Ben bu dönemde uyumaya çalışıyorum. 1 saat sonunda ağrının geçtiğini göreceksiniz. Yanma hissi olsa da benim derimde hiç bir tahribatta bulunmadı. Eğer deriniz hassas ise önce küçük bir parça pamukla denemenizi tavsiye ederim.
BitmeyenUmidim SekerPancarii başka kimde migren vardı hatırlamıyorum
Nereye siğdiriyorsun o kadar ben farkinda olmadan içtim bir baktım bitmiş sonra wcye koştum hepBunda nivar ben bi oturusta icerim 1lt yi :)))) yarim saat sonrada o yarisinida icerimm cok seviyorum suyu bazen icmeye vaktim olmuyor
Yinede tebrik ederimm :)))
güzelm olmuş kuzum sen corba vs. tukentmiyosn kabızlık olmuyo mu sendeMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik..
15 de: üç mercimek köfte, brokoli salatası..
Akşam: bir tabak ıspanak..
ee şişiriyosa kullanmayın madem onuAyy yok kiz ben kullandigimda hep sisiyomuşumda chiadan oldugunu yeni anladimama kullanirim yine 1 tatli kasigi kadar seviyom
valla ben paramparça vatanım sensin o hayat benm takip ediyorum diğer günler ne açılırsa ona bakıyorumBen dizi izlemeyi bek severimpazartesi paramparça sali anne(pek hoşlanmıyom ama idare eder ) carsamba kara sevda persembe cesur ve guzel cuma istanbullu gelin cumartesi yok pazar o hayat benim(bu da baya sacmaladi ama izliyom yine ) iste bütün haftamin ozeti
bu nası menü tarifi kızMenumu yazimm
Sabah 10:30 peynir zeytin varmiydi hatırlamıyorum iki dilim cavdar başka ne vardi hatırlamıyorum pekmek neyse gecelim kahvaltiyi
16:00 tavuk sote yagsiz izcikti narul bi bardak ayran
Akşam hamur isleriyle ugrastim yarim ketenin tadina baktım ve bi kurabiyenin tadina baktim hic sevmimm kurabiye yaa hic canim istemedi midemm bi şekil oldu(
Kurabiye yiyinc soda ictim 2,5lt su
Spor aha gecenin bu saatine kadar ayaktayfim is gordumm ben yatar yarin ugrarimm ogleyr dogru belkimm keptinnn taamm
Olc
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?