Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahah ay ben zaten izleyemiyorum uzun uzun. oturupp 10 dk bakıyorum sonra sıkılıp kalkıyorum
Ben dizi izlemeyi bek severim pazartesi paramparça sali anne(pek hoşlanmıyom ama idare eder ) carsamba kara sevda persembe cesur ve guzel cuma istanbullu gelin cumartesi yok pazar o hayat benim(bu da baya sacmaladi ama izliyom yine ) iste bütün haftamin ozeti

Aynennn depresyona gircek halim yok anacimm amaa yettiiiiiiiiii cok yoruldumm kizz ev heryer silindi komple oldum bennnn alisverise git gel hasatimm kete kurabiye tatli ysptim 30kisilik ama 60kisilik yaptimm ne olur olmaz tanimiyorum bebe seve olursa pufffffff taamm zokurdamicagimm sabir yanlizim annem ne yok ya tek basima bayagi zorlandimmm

Menumu yazimm
Sabah 10:30 peynir zeytin varmiydi hatırlamıyorum iki dilim cavdar başka ne vardi hatırlamıyorum pekmek neyse gecelim kahvaltiyi
16:00 tavuk sote yagsiz izcikti narul bi bardak ayran
Akşam hamur isleriyle ugrastim yarim ketenin tadina baktım ve bi kurabiyenin tadina baktim hic sevmimm kurabiye yaa hic canim istemedi midemm bi şekil oldu (
Kurabiye yiyinc soda ictim 2,5lt su
Spor aha gecenin bu saatine kadar ayaktayfim is gordumm ben yatar yarin ugrarimm ogleyr dogru belkimm keptinnn taamm

Anaaa sağolasın keptinimm kiz ben msjlar sondan geriye dogru gorumm :))
Diger arkadaslar bana msj gonderdiyseniz aff ola cunkum korumm :)) goremimm bidaha deneyiniz litfennn ♡♥♡

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, yeşillik..
15 de: üç mercimek köfte, brokoli salatası..
Akşam: bir tabak ıspanak..
güzelm olmuş kuzum sen corba vs. tukentmiyosn kabızlık olmuyo mu sende
Ayy yok kiz ben kullandigimda hep sisiyomuşumda chiadan oldugunu yeni anladim ama kullanirim yine 1 tatli kasigi kadar seviyom
ee şişiriyosa kullanmayın madem onu
valla ben paramparça vatanım sensin o hayat benm takip ediyorum diğer günler ne açılırsa ona bakıyorum
bu nası menü tarifi kız sabahı geçelim falan akşam olmamşşş öğle zati azzzz

***14. TAKİM 510. ETAP***
keptinn( 55.7///%)

selcanmehmetcan(77///%)
htc71(63.9///%)
06derya(71.2///%)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(65.5///%)
nuffiun(73.6///%)

14. Takimin Yüzdesi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…