- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.641
günlük ldığın besinlerin kalorisi oluyor onun hesabına göre günlük belli bir kalori alıyorsunYok canım sadece kalori sayısını elli elli arttiriyorum spor aletim biraz yorucu ama gene arttiriyorum günlük kalori hesabı nasıl oluyor canım
ahahahevet dizi izleyemicem artık ona üzülyorum
Işte o nasıl hesplucam yedikleri kalorisine mi bakicam canımgünlük ldığın besinlerin kalorisi oluyor onun hesabına göre günlük belli bir kalori alıyorsun
bende öyleyim ama olsun dizi izliyor oluyorum sonuçtaahahahay ben zaten izleyemiyorum uzun uzun. oturupp 10 dk bakıyorum sonra sıkılıp kalkıyorum
internetten bakacaksın ya da program indireceksin telefona kalori hesaplma yazarsan iner .... mesela 1 kuru kayısı 26 kalori günlük ortalama almamız greken 1800 sen 1500 1200 alsan ya da 1000 alsan yavaş yavaş gider kilolarIşte o nasıl hesplucam yedikleri kalorisine mi bakicam canım
Tamam canım çok teşekkür ederiminternetten bakacaksın ya da program indireceksin telefona kalori hesaplma yazarsan iner .... mesela 1 kuru kayısı 26 kalori günlük ortalama almamız greken 1800 sen 1500 1200 alsan ya da 1000 alsan yavaş yavaş gider kilolar
programlar var cnım kalori hesbı iiçinIşte o nasıl hesplucam yedikleri kalorisine mi bakicam canım
ayyy sende mi kore dizileri izliyosun yoksabende öyleyim ama olsun dizi izliyor oluyorum sonuçtapc den true blood izliyorum vampirler cadılar var içeriğinde sıkılmıyorum
cok midem bulandi basim agirdi canim ondan baya kotu oldummDÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN
bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorum
Ayy evet kocaman oldukaz kalmış 3 hafta hemen geçer tabi susam naz yaparsa çok beklerizbiz hep öyle neden oldu unutulur tiriplere devam ama
Bir an dedim bu yorumu ne zaman yaptimağzın iyi laf yapacakyoksa bende haklı olduğumdan değil bizim tartışmamız hep oyun oluyor bende sürekli forumda ya da pc de dizi peşindeyim ama o eline aldımı söylenirim yazık laa erkeklere
Bakla kereviz brokoli pirasa ispanak karnibahar bu ara bunlar cok bide ciktiysa artik guzel domates salatalikpazardan da ne alınır ki yamevsim sebzelerini öğrenmek lazım artık
yok ya hiç sevmem onların dizilerini amerikan diziler izliyorumayyy sende mi kore dizileri izliyosun yoksa
kadın milleti işte böyleyiz napcan mecburlarcok midem bulandi basim agirdi canim ondan baya kotu oldumm
Ayy evet kocaman oldukkiz cok nazli olacak kesin ben cok fena nazliyimdir ben unutmimm diye gece uyandigimda kendime hatirlatirim biliyonuz mu
Bir an dedim bu yorumu ne zaman yaptimbizde de aynii ben teli alirim buraya gelirim vs vs ama esim alsa hemen cemkiririm uflarim puflarim
alt yazılı izliyorum alıştım artık kolay geliyorYabanci dizileri nasil izliyorsunuz ing. Iyi mi yoksa turkce dublajli mi
Sizin önerdiğiniz bi program var miprogramlar var cnım kalori hesbı iiçin
Alt yazi mi ben okurken izleyemim yaalt yazılı izliyorum alıştım artık kolay geliyor
ALIŞIYORSUN CNIM ÖNCE BEN DURDURUR İZLERDİM ŞMDİ ZORLNMIYORUMAlt yazi mi ben okurken izleyemim ya
KIYAMAM BEN SANA AMAAA kocalarınızı rahat bırakıncok midem bulandi basim agirdi canim ondan baya kotu oldumm
Ayy evet kocaman oldukkiz cok nazli olacak kesin ben cok fena nazliyimdir ben unutmimm diye gece uyandigimda kendime hatirlatirim biliyonuz mu
Bir an dedim bu yorumu ne zaman yaptimbizde de aynii ben teli alirim buraya gelirim vs vs ama esim alsa hemen cemkiririm uflarim puflarim
ben izlemiyom ugrasamammYabanci dizileri nasil izliyorsunuz ing. Iyi mi yoksa turkce dublajli mi
brokoliyi hiç denemedm cok merak ediyorumBakla kereviz brokoli pirasa ispanak karnibahar bu ara bunlar cok bide ciktiysa artik guzel domates salatalik
korelilerin filmleri cok güzel oluyo genelde türk dizilerini onlardan ceviroylar zatiyok ya hiç sevmem onların dizilerini amerikan diziler izliyorum
Sizin önerdiğiniz bi program var mi
valla bende yaa ama hint filme severim bak onları izlerim aamir khan hayranıyım azıcıkAlt yazi mi ben okurken izleyemim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?