Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Işte o nasıl hesplucam yedikleri kalorisine mi bakicam canım
internetten bakacaksın ya da program indireceksin telefona kalori hesaplma yazarsan iner .... mesela 1 kuru kayısı 26 kalori günlük ortalama almamız greken 1800 sen 1500 1200 alsan ya da 1000 alsan yavaş yavaş gider kilolar

DÜN AKŞAM NİYE KÖTÜYDÜN

bende bu ara o moddayım sürekli su içiyorum
cok midem bulandi basim agirdi canim ondan baya kotu oldumm

az kalmış 3 hafta hemen geçer tabi susam naz yaparsa çok bekleriz biz hep öyle neden oldu unutulur tiriplere devam ama
Ayy evet kocaman olduk kiz cok nazli olacak kesin ben cok fena nazliyimdir ben unutmimm diye gece uyandigimda kendime hatirlatirim biliyonuz mu

ağzın iyi laf yapacak yoksa bende haklı olduğumdan değil bizim tartışmamız hep oyun oluyor bende sürekli forumda ya da pc de dizi peşindeyim ama o eline aldımı söylenirim yazık laa erkeklere
Bir an dedim bu yorumu ne zaman yaptim bizde de aynii ben teli alirim buraya gelirim vs vs ama esim alsa hemen cemkiririm uflarim puflarim

Yabanci dizileri nasil izliyorsunuz ing. Iyi mi yoksa turkce dublajli mi

kadın milleti işte böyleyiz napcan mecburlar .... tam tersin olur belki de belli olmaz daha alışmadın mı kız aman dikkat et bari

KIYAMAM BEN SANA AMAAA kocalarınızı rahat bırakın

Yabanci dizileri nasil izliyorsunuz ing. Iyi mi yoksa turkce dublajli mi
ben izlemiyom ugrasamamm
Bakla kereviz brokoli pirasa ispanak karnibahar bu ara bunlar cok bide ciktiysa artik guzel domates salatalik
brokoliyi hiç denemedm cok merak ediyorum
yok ya hiç sevmem onların dizilerini amerikan diziler izliyorum
korelilerin filmleri cok güzel oluyo genelde türk dizilerini onlardan ceviroylar zati
Sizin önerdiğiniz bi program var mi

fatsecret var başkada bilmiiim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…