- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.661
Denesem mi kaliteli diziler var mi onerebileceginiz bir de nereden izliyorsunuz site falan mi var kiz ben severim dizi izlemeyi bagimlilik yapmasin sonraALIŞIYORSUN CNIM ÖNCE BEN DURDURUR İZLERDİM ŞMDİ ZORLNMIYORUM
KIYAMAM BEN SANA AMAAA kocalarınızı rahat bırakın
Ayy ojun bende hayraniyim benim adim kahni izledin mi ne filmdi amavalla bende yaa ama hint filme severim bak onları izlerim aamir khan hayranıyım azıcık
ONLARI SEVMİYORUM EVET ÇOK DİZİ UYRLMA BU SENEben izlemiyom ugrasamamm
brokoliyi hiç denemedm cok merak ediyorum
korelilerin filmleri cok güzel oluyo genelde türk dizilerini onlardan ceviroylar zati
fatsecret var başkada bilmiiim ben
Ben şimdide kızıyorum ama haklıyım yani cidden kızıyorumDenesem mi kaliteli diziler var mi onerebileceginiz bir de nereden izliyorsunuz site falan mi var kiz ben severim dizi izlemeyi bagimlilik yapmasin sonra
Kiz cok eglenceli oluyor ben kendim ona caktirmadan kiskis guluyomevlenince dene muhakkak
yay evet şahane bi filmdi ben terörüst değilim diye gezdi adam film boyuncaAyy ojun bende hayraniyim benim adim kahni izledin mi ne filmdi ama
THE LAST SHIP / GAME OF / ARROW / FLAS VAR GOOGLE TEYZEYE SOR DİZİAY . COM DAN İZLİYORUM GENELDE BEN KORKU ŞEYLRİ İZLEME AMA HAMİŞSSİN SEN ONE TREE HİLL VARDI GENÇLİK DİZİSİ ONU İZLE LOSTDenesem mi kaliteli diziler var mi onerebileceginiz bir de nereden izliyorsunuz site falan mi var kiz ben severim dizi izlemeyi bagimlilik yapmasin sonra
Kiz cok eglenceli oluyor ben kendim ona caktirmadan kiskis guluyomevlenince dene muhakkak
Ben şimdide kızıyorum ama haklıyım yani cidden kızıyorumgeçen haftalarda dısarı cıktık elinde telefon oturduk bi yere bırakmadı kalktık hala elinde araba da elindeydi bize geldik hala oynuyo sen misin bunu yapan aboooovv neler didim ama sende oynuyon diyo
AY BULUŞMDA TELEFONA MI BAKILIR MIŞ ZATEN ZR ZOR BULUŞUYORSUNUZBen şimdide kızıyorum ama haklıyım yani cidden kızıyorumgeçen haftalarda dısarı cıktık elinde telefon oturduk bi yere bırakmadı kalktık hala elinde araba da elindeydi bize geldik hala oynuyo sen misin bunu yapan aboooovv neler didim ama sende oynuyon diyo
napsınlar adamlar ne yapsa kaldırılıyo yayındanONLARI SEVMİYORUM EVET ÇOK DİZİ UYRLMA BU SENE
Sormaa bayildiydim o filmeeeyay evet şahane bi filmdi ben terörüst değilim diye gezdi adam film boyunca
özür dilemez gururu boyundan büyükkkkk szinkilere benzemiyo
Sen daha cok kiz bisi diyemesinn sussun ozurdilesin
sorsan beraber bakıyoruz bana bişiler gösteeeriyo habire ama cidden sıkılıyorumm hiç sevmem zaten bütün gün pc basındayız birakta yüzünü görelim azıcık dimiAY BULUŞMDA TELEFONA MI BAKILIR MIŞ ZATEN ZR ZOR BULUŞUYORSUNUZ
hepsi güzel kiiii cok seviiim :)Sormaa bayildiydim o filmeee
afiyet olsun canııım bende cıkcam şimdi nişanlımcımla buluşcazz pazara gitcezKizlar eve geldim simdi ben gideyim masa hazirlayayim opuldunuzz
Brokoli yi haslayip sarmisakli yogurt la cok guzel oluyo dene derim hemde cok az kaloriliben izlemiyom ugrasamamm
brokoliyi hiç denemedm cok merak ediyorum
korelilerin filmleri cok güzel oluyo genelde türk dizilerini onlardan ceviroylar zati
fatsecret var başkada bilmiiim ben
korku filminden korka4im benTHE LAST SHIP / GAME OF / ARROW / FLAS VAR GOOGLE TEYZEYE SOR DİZİAY . COM DAN İZLİYORUM GENELDE BEN KORKU ŞEYLRİ İZLEME AMA HAMİŞSSİN SEN ONE TREE HİLL VARDI GENÇLİK DİZİSİ ONU İZLE LOST
grurunuu torpule kiz evleninceye kadar bizimkilerin kivamina gelsinözür dilemez gururu boyundan büyükkkkk szinkilere benzemiyo
sorsan beraber bakıyoruz bana bişiler gösteeeriyo habire ama cidden sıkılıyorumm hiç sevmem zaten bütün gün pc basındayız birakta yüzünü görelim azıcık dimi
Sag ol canim.hepsi güzel kiiii cok seviiim :)
afiyet olsun canııım bende cıkcam şimdi nişanlımcımla buluşcazz pazara gitcez
one three hill o zamankorku filminden korka4im ben.
askli meskli dramli da sevmem komedi var mi komediye bayilirimmmm
grurunuu torpule kiz evleninceye kadar bizimkilerin kivamina gelsin
aynen pc tel tablet gormeye dayanamiyorim.
Sag ol canim.
Pazar sefasi haaa
Olcmenü cok güzel kuzum suyunda cok iyi spor yapmadın mı
işte huyuna suyuna gittin mi eziyolar zaten bakıyolar sesin cıkmıyo ne yapsalar iyi davranıyosun daha fazlasını yapıyolar.. böylelerine fena olcaksın o zaman kıymetli oluyosun
güzel olmuş kuzum zerdecalın kokusu tadı rahatsız etmiyo mu seni
cok sade olms azıcık geldi gözüme
ama niye yiyosun
Geçmiş olsunAhh bi yatabilsemm basim boynum bogazim ağrıyor evde temizleyemedim bugun iki agri kesici aldim baamisin geçmedi off((
Ayy yok kiz ben kullandigimda hep sisiyomuşumda chiadan oldugunu yeni anladimfarklı marka mı aldın niye öyle oldu ki acaba çünkü sen kullanıyodun önceden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?