Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ALIŞIYORSUN CNIM ÖNCE BEN DURDURUR İZLERDİM ŞMDİ ZORLNMIYORUM
Denesem mi kaliteli diziler var mi onerebileceginiz bir de nereden izliyorsunuz site falan mi var kiz ben severim dizi izlemeyi bagimlilik yapmasin sonra

KIYAMAM BEN SANA AMAAA kocalarınızı rahat bırakın

Kiz cok eglenceli oluyor ben kendim ona caktirmadan kiskis guluyom evlenince dene muhakkak

Denesem mi kaliteli diziler var mi onerebileceginiz bir de nereden izliyorsunuz site falan mi var kiz ben severim dizi izlemeyi bagimlilik yapmasin sonra

Kiz cok eglenceli oluyor ben kendim ona caktirmadan kiskis guluyom evlenince dene muhakkak
Ben şimdide kızıyorum ama haklıyım yani cidden kızıyorum geçen haftalarda dısarı cıktık elinde telefon oturduk bi yere bırakmadı kalktık hala elinde araba da elindeydi bize geldik hala oynuyo sen misin bunu yapan aboooovv neler didim ama sende oynuyon diyo

THE LAST SHIP / GAME OF / ARROW / FLAS VAR GOOGLE TEYZEYE SOR DİZİAY . COM DAN İZLİYORUM GENELDE BEN KORKU ŞEYLRİ İZLEME AMA HAMİŞSSİN SEN ONE TREE HİLL VARDI GENÇLİK DİZİSİ ONU İZLE LOST

Sen daha cok kiz bisi diyemesinn sussun ozurdilesin

AY BULUŞMDA TELEFONA MI BAKILIR MIŞ ZATEN ZR ZOR BULUŞUYORSUNUZ

Sen daha cok kiz bisi diyemesinn sussun ozurdilesin
özür dilemez gururu boyundan büyükkkkk szinkilere benzemiyo
AY BULUŞMDA TELEFONA MI BAKILIR MIŞ ZATEN ZR ZOR BULUŞUYORSUNUZ
sorsan beraber bakıyoruz bana bişiler gösteeeriyo habire ama cidden sıkılıyorumm hiç sevmem zaten bütün gün pc basındayız birakta yüzünü görelim azıcık dimi

ben izlemiyom ugrasamamm

brokoliyi hiç denemedm cok merak ediyorum

korelilerin filmleri cok güzel oluyo genelde türk dizilerini onlardan ceviroylar zati

fatsecret var başkada bilmiiim ben
Brokoli yi haslayip sarmisakli yogurt la cok guzel oluyo dene derim hemde cok az kalorili

THE LAST SHIP / GAME OF / ARROW / FLAS VAR GOOGLE TEYZEYE SOR DİZİAY . COM DAN İZLİYORUM GENELDE BEN KORKU ŞEYLRİ İZLEME AMA HAMİŞSSİN SEN ONE TREE HİLL VARDI GENÇLİK DİZİSİ ONU İZLE LOST
korku filminden korka4im ben .
askli meskli dramli da sevmem komedi var mi komediye bayilirimmmm

grurunuu torpule kiz evleninceye kadar bizimkilerin kivamina gelsin

aynen pc tel tablet gormeye dayanamiyorim.

hepsi güzel kiiii cok seviiim :)

afiyet olsun canııım bende cıkcam şimdi nişanlımcımla buluşcazz pazara gitcez
Sag ol canim.
Pazar sefasi haaa

Olc
Ahh bi yatabilsemm basim boynum bogazim ağrıyor evde temizleyemedim bugun iki agri kesici aldim baamisin geçmedi off ((
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…