- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.741
PONCİKKK HOŞ GELDİN NASILSIN NASIL GEÇTİ
SAYILI GÜN HEMEN GEÇİYOR KUZUM YA ... ALLAH KAVUŞTURSUN ...KİLO DURUMUN NASILhoşbulduk canım
Çok güzel geçti ama geçti hemencecik
Daha simdiden cok özledim
kış böyle zorlu geçince iyice pahalı oldu vallaDOMATES 1 LT Mİ ?BİZİM BURDA 3 4 5 DEĞİŞİYOR YÜZÜNE BAKILMIYOR BİBER BURDA DA 7 TL AMA GEÇEN PAZARDA 3 TLYE BULDUK ALMADI EŞİM SEÇTİRMİYORLAR DİYE ÇOK PİŞMAN OLDUM .. BU SENE ÇOK PAHALI PAZAR ONDAN SORDUM
aa nye ağlıyosun ne güzel geldi gördün birlikte zaman geçirdiniz sevinmen lazımmmKoşturmaca bu izinde geldi geçti
ağlayıp duruyorum
SAYILI GÜN HEMEN GEÇİYOR KUZUM YA ... ALLAH KAVUŞTURSUN ...KİLO DURUMUN NASIL
aa nye ağlıyosun ne güzel geldi gördün birlikte zaman geçirdiniz sevinmen lazımmm
geçirmeye gitmemek en iyisi galiba en cok üzen orası oluyo çünkü. bi daha ne zaman gelicek geriayrılık çok zor oluyo
geçirmeye gitmemek en iyisi galiba en cok üzen orası oluyo çünkü. bi daha ne zaman gelicek geri
sırtın geniş derken omuzların falan mı acaba yoksa tombul olarak mı yaninişan kıyafetimi beğendim dikiliyokadın senin fiziğin değisik dedi sırtım genısmıss belım ınceymıs kızlar ben sırtımı nasıl incelticim
oy kıyamam ben sanaben bide kuzenimle gittim ama gitmesemde bisey farketmiyo yine evde uzuluyorum bıde yarım saat yarım saattır bırlıkte olalım dıye gıdıyorum
onun yanında aglayamadım cok doluydum akşam hönküre hönküre ağladım rahaatladım
sırtın geniş derken omuzların falan mı acaba yoksa tombul olarak mı yani
Olcumleri nereye yazacagiz kizlar***14. TAKİM 510. ETAP***
keptinn( 55.7///%)
selcanmehmetcan(77///%)
htc71(63.9///%)
06derya(71.2///%)
ParteMoralll(66.2///%)
senad(65.5///%)
nuffiun(73.6///%)
14. Takimin Yüzdesi:
oy kıyamam ben sanaağlama ağlamaa gelicek geri nasıl olsa
ay onu bilemedim ki üçgen vücut musun sen şimdiyok kız sırt arkadan bakınca pehlivan gibi duruyom boynum sırtım falan etli yani
kuzum sen bana yaz ki burdan bende seni listeye ekliyeyim sen bi kendini tanıt kilonu boyunu yaşını vs yaz ben sana kuralları yapman gerekenleri bildiricemOlcumleri nereye yazacagiz kizlar
ammiiinnn inşallahhhİnşallah kazasız belasız gider gelir
ay onu bilemedim ki üçgen vücut musun sen şimdiplates fln mı yapsan
fotosu var mı atsana özeldenbende bilemedimyanlız kıyafet beni zayıf gösterdi
ay dur atayımfotosu var mı atsana özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?