- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.781
tekrar hoşgeldin canım peki diyet yapıyo musun eya sporla ilişkin var mı? ve hedef kilon kaç şimdilik 75 diyelim mi?Selam kizlar
Ben
Hmm tamam o zaman. İlgilendigin icin çok teşekkür ederim
37 yasindayim. Biri 11 digeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğum var. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Mali musavirim. Meslegimi aktif olarak icra etmekteyim.
Her cocuktan sonra cok zor kilo verenlerdenim. Ayni zamanda Hipotiroidi hastasiyim. Kiloya bagli insulin direncim de mevcut. Buna hepiniz aşinasinizdir :))
Gelelim onemli bilgiye...
Boyum 1.63
Kilom 84
((
rica ederim canım kendini tanıtır mısınMerhaba,takima kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim.
hoş geldin tatlım :) bende meslekte aday adayıyım smmm sınavlarına giriyorum ... işimiz sürekli oturarak olunca kilo almaya çok daha yatkınız malesef bolcada simitlerimiz varSelam kizlar
Ben
Hmm tamam o zaman. İlgilendigin icin çok teşekkür ederim
37 yasindayim. Biri 11 digeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğum var. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Mali musavirim. Meslegimi aktif olarak icra etmekteyim.
Her cocuktan sonra cok zor kilo verenlerdenim. Ayni zamanda Hipotiroidi hastasiyim. Kiloya bagli insulin direncim de mevcut. Buna hepiniz aşinasinizdir :))
Gelelim onemli bilgiye...
Boyum 1.63
Kilom 84
((
her siteye rhat rahat girdim bir kk ya giremedim sadece .. neyse düzeldi
rica ederim canım kendini tanıtır mısınbize bize daha önce hiç bi takımda yarıştın mı
ay hafta içi daha cok eksideydin kilo mu aldın kuzu nası oldu oKızlar 65.3 bu hafta kilom listeyi göremedim
düşüncelidir de***14. TAKİM 510. ETAP***
keptinn( 55.7///%)bildirimsiz izine ayrıldı
selcanmehmetcan(77/76.5//%0.65)
htc71(63.9/63.5/0.4/%0.63)
06derya(71.2/70.7/0.5/%0.70)
ParteMoralll(66.2/66/0.2/%0.30)
senad(65.5///%)
nuffiun(73.6/73,40/-0,20/0,28%)
14. Takimin Yüzdesi:0,366
senad
KAÇINCI OLDUK**14. TAKİM 510. ETAP***
keptinn( 55.7///%)bildirimsiz izine ayrıldı
selcanmehmetcan(77/76.5//%0.65)
htc71(63.9/63.5/0.4/%0.63)
06derya(71.2/70.7/0.5/%0.70)
ParteMoralll(66.2/66/0.2/%0.30)
senad(65.5/65.3/0.3/%0.31)
nuffiun(73.6/73,40/-0,20/0,27%)
14. Takimin Yüzdesi:0,408
ucundan döndük yine uyarı almıcaz bu hafta
kontrol ettim şimdi listeye girmemişsin o yüzden sorun olmaz :) ama tekrar bırakıp gitme durumu olmaz dimi biz zor durumda kalırızı çünkü bu sefer..tabiki,41 yasindayim,evliyim,bir kizim var dort yasinda.calismiyorum ,ev hanimiyim.
Soyle bir durum var canim.yaklasik iki ay once bir tasnma durumum oldu.malum tasinma telasi ,internetin baglanmasi vs derken giremedim siteye.sekizinci takimda deneme suresini tamamlamist!im ancak listede degildim.bu sure zarfinda dayaklasik bes alti kilo aldim.ve sil bastan baslamak istedim.sorun olurmu bilemedim canim.
du bi kız akşam belli olur oKAÇINCI OLDUK
Yok canim birakmam tabiki.zor ve telaseli bir surec gecirdik.ev alim satim,tasinma,derken kendimi unuttum ve sonuc ortada.resmen suan siskinlikten midem burnumda patlayacak gibiyim.haftaya listedesin de ,o derece azimliyimkontrol ettim şimdi listeye girmemişsin o yüzden sorun olmaz :) ama tekrar bırakıp gitme durumu olmaz dimi biz zor durumda kalırızı çünkü bu sefer..
yani kesin kararlıysan hedef kilonu da söyle bende sana kuralları anlataym başlayalım beraber
Yok canim birakmam tabiki.zor ve telaseli bir surec gecirdik.ev alim satim,tasinma,derken kendimi unuttum ve sonuc ortada.resmen suan siskinlikten midem burnumda patlayacak gibiyim.haftaya listedesin de ,o derece azimliyim
o zaman tamamdırGuncel kilo...64.5 kg
Hedef kilo...50 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?