- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #190.761
KİPA DA MESELA SAĞLAM KEN PAHALI BOZULMAYA YAKIN UCUZLUYOR ORTA FİYAT KOYSALAR HERKES SAĞLAMKEN ALSA OLMUYOR ÇÖPE GİDİYOR HEPkış böyle zorlu geçince iyice pahalı oldu vallazaten faturalar artıyo bari pazar uygun olsa ama kimse kimseyi düşünmüo maleseff. halbuki biliyoruz o buzhaneler sebze meyveyle dolu ve çürütüyolar onları oralarda
bayıldımay dur atayım
köye yerleşip kendi sebze meyvemi yetiştiricem 5 tavuk 2 de koyun alırım gül gibi geçinir gidermKİPA DA MESELA SAĞLAM KEN PAHALI BOZULMAYA YAKIN UCUZLUYOR ORTA FİYAT KOYSALAR HERKES SAĞLAMKEN ALSA OLMUYOR ÇÖPE GİDİYOR HEP
demek kilo verdikkkk su an cok mes uutt olduummBu hafta ki duzene gore -200yine iyi arti cikcam diye uzulmustum.
bayıldım
köye yerleşip kendi sebze meyvemi yetiştiricem 5 tavuk 2 de koyun alırım gül gibi geçinir giderm
ben daha denemedim ama model olarak atabilirm kesin çünkübende senin gelinliğini bekliyorum
at bakiyimmmben daha denemedim ama model olarak atabilirm kesin çünkü
Kiz bende korktm valla yalan yok bide evde fln degldim ya normal beslendim mecburen iyi iyi atlattimdemek kilo verdikkkk su an cok mes uutt olduumm
cok iyi atlattınKiz bende korktm valla yalan yok bide evde fln degldim ya normal beslendim mecburen iyi iyi atlattim
inşallah keptın 62.9 da olsa 62 yi gördüm diye sevinirimartık haftaya bi 62 bekliyorum senden yetti 63ler
hoş geldin ponçigim Allah kavustursun zaman öyle çabuk geciyor ki bi bakmissin evlenmissiniz ilerde hatirlar hatirlar gulersiniz bu zamanlarinizaben bide kuzenimle gittim ama gitmesemde bisey farketmiyo yine evde uzuluyorum bıde yarım saat yarım saattır bırlıkte olalım dıye gıdıyorum
onun yanında aglayamadım cok doluydum akşam hönküre hönküre ağladım rahaatladım
baktın 62ler hoşuna gidiyo devam edersin sporla beraber seni 60a kadar indirmeyi planlıyoruminşallah keptın 62.9 da olsa 62 yi gördüm diye sevinirim
hoş geldin ponçigim Allah kavustursun zaman öyle çabuk geciyor ki bi bakmissin evlenmissiniz ilerde hatirlar hatirlar gulersiniz bu zamanlariniza
baktın 62ler hoşuna gidiyo devam edersin sporla beraber seni 60a kadar indirmeyi planlıyorum
inşallah keptın 62.9 da olsa 62 yi gördüm diye sevinirim
hoş geldin ponçigim Allah kavustursun zaman öyle çabuk geciyor ki bi bakmissin evlenmissiniz ilerde hatirlar hatirlar gulersiniz bu zamanlariniza
bencede bi 62 ol sonra duruma göre artıkın60 bi ara bende düşündüm çok olur gibi geldi vazgeçtim ama bakalim bi 62 olayım sonrasıni hallederiz
temam beybiii hallediyore şimdiikkkkKeptinnn dustan once 76kg geldim dustan sonra 76.5kg geldim nolur sen hesapla isim cok 76.5tan hesapla istersen regliyim ya yine buna şükür
ay bilmiiim ben moladaydım sorun mu varmiş kiSİTEDE SORUN MU VRDI O DA MI ÖĞLE TATİLİNE GİRDİ DEDİM YOKSA
SİTEDE SORUN MU VRDI O DA MI ÖĞLE TATİLİNE GİRDİ DEDİM YOKSA
benimkinde bişey yokay bilmiiim ben moladaydım sorun mu varmiş ki
Hmm tamam o zaman. İlgilendigin icin çok teşekkür ederimkuzum sen bana yaz ki burdan bende seni listeye ekliyeyim sen bi kendini tanıt kilonu boyunu yaşını vs yaz ben sana kuralları yapman gerekenleri bildiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?