Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KİPA DA MESELA SAĞLAM KEN PAHALI BOZULMAYA YAKIN UCUZLUYOR ORTA FİYAT KOYSALAR HERKES SAĞLAMKEN ALSA OLMUYOR ÇÖPE GİDİYOR HEP

artık haftaya bi 62 bekliyorum senden yetti 63ler
inşallah keptın 62.9 da olsa 62 yi gördüm diye sevinirim

hoş geldin ponçigim Allah kavustursun zaman öyle çabuk geciyor ki bi bakmissin evlenmissiniz ilerde hatirlar hatirlar gulersiniz bu zamanlariniza

inşallah keptın 62.9 da olsa 62 yi gördüm diye sevinirim

hoş geldin ponçigim Allah kavustursun zaman öyle çabuk geciyor ki bi bakmissin evlenmissiniz ilerde hatirlar hatirlar gulersiniz bu zamanlariniza
baktın 62ler hoşuna gidiyo devam edersin sporla beraber seni 60a kadar indirmeyi planlıyorum

Keptinnn dustan once 76kg geldim dustan sonra 76.5kg geldim nolur sen hesapla isim cok 76.5tan hesapla istersen regliyim ya yine buna şükür

60 bi ara bende düşündüm çok olur gibi geldi vazgeçtim ama bakalim bi 62 olayım sonrasıni hallederiz
bencede bi 62 ol sonra duruma göre artıkın
Keptinnn dustan once 76kg geldim dustan sonra 76.5kg geldim nolur sen hesapla isim cok 76.5tan hesapla istersen regliyim ya yine buna şükür
temam beybiii hallediyore şimdiikkkk

***14. TAKİM 510. ETAP***
keptinn( 55.7///%)bildirimsiz izine ayrıldı
selcanmehmetcan(77/76.5//%0.65)
htc71(63.9/63.5/0.4/%0.63)
06derya(71.2/70.7/0.5/%0.70)
ParteMoralll(66.2/66/0.2/%0.30)
senad(65.5///%)
nuffiun(73.6/73,40/-0,20/0,28%)

14. Takimin Yüzdesi:0,366

Son düzenleme:
Selam kizlar
Ben
kuzum sen bana yaz ki burdan bende seni listeye ekliyeyim sen bi kendini tanıt kilonu boyunu yaşını vs yaz ben sana kuralları yapman gerekenleri bildiricem
Hmm tamam o zaman. İlgilendigin icin çok teşekkür ederim
37 yasindayim. Biri 11 digeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğum var. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Mali musavirim. Meslegimi aktif olarak icra etmekteyim.
Her cocuktan sonra cok zor kilo verenlerdenim. Ayni zamanda Hipotiroidi hastasiyim. Kiloya bagli insulin direncim de mevcut. Buna hepiniz aşinasinizdir :))
Gelelim onemli bilgiye...
Boyum 1.63
Kilom 84
((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…