- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.281
Gunde toplam kac dilim ekmek yiyorsunuz meselaaynı gün içinde yemiyoruz
aynen lise bitti bi sene sonra girdim buraya hala burdayım cıkamadım
azmin sonunuda biliyosun
ne demişler azimli sıçan duvarı delermiş
demek geldiiinnnn
nerelere gittin bi saay allasen
Doktorun bana verdigi listede gunde 8 dilim ekmek var. 1 dilim ekmek yerine ceyrek simit ya da 2 kasik pilav ya da makarna yiyebilirsin demisti. ????Gunde toplam kac dilim ekmek yiyorsunuz mesela
İyi de hepsini ayni ogunde yemedim ki. Niye oyle dedin. Siz hic mi yemiyorsunuz? :)
ben sabah 2 dilim bide yersem öğle 1 dilim yiyorum ama pilav varsa öğle de ymiyorumGunde toplam kac dilim ekmek yiyorsunuz mesela
Doktorun bana verdigi listede gunde 8 dilim ekmek var. 1 dilim ekmek yerine ceyrek simit ya da 2 kasik pilav ya da makarna yiyebilirsin demisti. ????
herkes duysun diye şeettiimmeveeeeet cok yogundm bu hafta
msjlastik yaa sanki hic benden haberin yokmussssss musmus
8 dilim cok gibi sankiDoktorun bana verdigi listede gunde 8 dilim ekmek var. 1 dilim ekmek yerine ceyrek simit ya da 2 kasik pilav ya da makarna yiyebilirsin demisti. ????
bende pazartesi bi alıyorum buzdolabına koyuyorum büyün hafta yetiyo banagünde 8 dilim ekmek mibiz annemle 1 tb ekmeği alıyoruz 10 12 dilim falan vardır tahminen ikimiz onu bitiremiyoruz çoğu zaman 1 hafta falan duruyor sonrada kötü oluyor kedilere veriyoruz
hahahahahaha kizz senin yuzunden bigun eve tikilip kalicamherkes duysun diye şeettiimm
bende cok yogundumhep gezdim hep balkonlardaydım temiz hava aldım oraladan
Emziriyormusun ?Doktorun bana verdigi listede gunde 8 dilim ekmek var. 1 dilim ekmek yerine ceyrek simit ya da 2 kasik pilav ya da makarna yiyebilirsin demisti. ????
hahahahahaha kizz senin yuzunden bigun eve tikilip kalicamnaazar etcen baaak
iviiitttt bebişi var onunnnEmziriyormusun ?
HayırEmziriyormusun ?
Bebiş büyük kiz. 2 yasinda. Emzirmiyorumiviiitttt bebişi var onunnn
akşam yemeğinden sonraya mı saklasaydın aceba onudaİki kupa yeşil çayımı da içtim bir yarım bardak kadar kaldı ama onu içsem mi içmesem mi bilemedim çok mu olur acep içsem kızlar bir fikir diyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?