Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay zayıf göstericek şeyler giy bak dene kocana sor hangisi zayıf gösterdi diye iyicene zayıf görsün herkes
kot var bi tane onu giycem yüksek bel zaten beli güzel gösteriyor simitleri saklıyor üstüme ne giysem acaba ona şimdiden ayarlamam gerekli biraz dar olmalı cuma günü de hafif beslenirim daha narin görünürüm

kot var bi tane onu giycem yüksek bel zaten beli güzel gösteriyor simitleri saklıyor üstüme ne giysem acaba ona şimdiden ayarlamam gerekli biraz dar olmalı cuma günü de hafif beslenirim daha narin görünürüm
aynen korse mi taksan hile yapsak

soranlara diyet yapıyorm deme metabolizmam hızlandı de
poğaca yiyorum annem doktora gitmeden önce bişyler ye dedi sabah aldım bnde bunu bayadır yemyodum özlemişim
ne doktoruna gideceksin ... arada güzel oluyor poğaça .. diyet yapıyorum demiyorum nazar etmesinler bana o arada verdiğim gramlarıda veremem alim allah

ne doktoruna gideceksin ... arada güzel oluyor poğaça .. diyet yapıyorum demiyorum nazar etmesinler bana o arada verdiğim gramlarıda veremem alim allah
diş
ben diyodum bi ara millet bıktı şimdi yapmıyorum diyorum D:

gelirsem kayboluurum ben oralarda
yanlış hatırlamışım ne var
Yoook ben varim burdaaaaa nereye kayboluyosun ama bogazin havasinda kendini kaybedebilirsin
hoş geldin bebek .. nasılsın özlettin kendini ... kuzenlerin nasıl oldu
hosbulduk sekerimm
Iyiyimmmm sen nasilsinnnn kuzen ler iyii ben gezmelerden alamadim kendimi birazda yedim ictim keyif yaptim izindeyim cunkülüsü :

bizim gemlikte ev var anca karsıdan el sallarım sana ben nere gelem oralara D

gel istanbulaaaaaa gezdiryimmmm :)
yanlis bilgiler verme seni kiniyorum

Ozaman 8 ekmek cooooooook 8 ekmek nerdeyse 1 haftalik ekmek.
Sen simdilik gunde iki dilim bugday ekmegiyle basla derim.
Sabahtan beri yediklerim asagidaki gibidir.

08:30 sekersiz kahve
10:30 2 dilim ekmek
1 dilim biraz beyaz biraz tulum olmak uzere peynir
5 zeytin
2 küçük salam
Nane, maydanoz, biber, salatalik
1 cay kasigi bal

12:00 sekersiz turk kahvesi
15:00 maydanoz, nane, salatalik
İcine chia tohumu konulmus ev yapimi sekersiz meyve suyu

Aksama da etli nohut ve salata yesem olur mu?
Begendiniz mi bugünkini?

ben begendim akşama corba da ekleyebilirsin chia tohumu meyve sularının içine de mi atılıyomuş her yerde kullanılıyo maşallah pek bi duymaya başladım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…