- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.241
bn işe 8 de başlıyorumtamam keptinim vurma
ben kahvaltı yapcaksan 8 35
biz olunca ona kimse kalmıyo ki herkes birini alıyoAhahhahahanapsin kizz kalk kendin yap dogru diyi 3 cocuk kolay mi
ah annem aynı bizSebze kalmadi evde yineolmadi et tavuk gibi bisey yapip ondan yirim yogurtlan ama salatalik malzemem var yanina da salata ohh miss
Hee acimas ki
kaç kaç ev işleri seni bekler25 dk twist shape stepper yaptimmm ben kaçar
aynen 8-6 burdan çıkınca ağac sanayide calışcam orası ne güzel 9 da başlıyo rahat8-6
ben 9-30-5
Oyle bende yiyemiyorumhe öle belki yenebilir evet de diğer türlü yiyemiyorum ben tek
cumaya alıyorum hedeflerinizi canım liste hazırlıyayımda
sag ol cnmmm ins su ikinci 3 ayi da maksimim 3 kg alarak atlatirim son aylar zaten alacagimmmsende çok iyi gidiyorsun hamiş olmana rağmen .. amin göreyim 69 u ikimizin yerine kuzum
atana kadar böle
makarnayla tabi güzel olurOyle bende yiyemiyorumbirde yogurtlu makarna ya koyuyorum yine misir dereotu koz kirmizi biber oyle de guzel oluyo
azmin sonunuda biliyosunsag ol cnmmm ins su ikinci 3 ayi da maksimim 3 kg alarak atlatirim son aylar zaten alacagimmm
gor gor kendim gormus kadar sevinecegim inann
azmin benii hayrete dusurdu
harikasın canım25 dk twist shape stepper yaptimmm ben kaçar
aynen 8-6 burdan çıkınca ağac sanayide calışcam orası ne güzel 9 da başlıyo rahat
yeni başlamışsın sen de, bende çok faydasını duydum. Bugün öğlen salatama ekledim. bakalım uzun vadede nasıl olacakben dün sabah denedim ilk kez canım peynirin üstüne serpiştirdim kahvaltıda
çıkasım var ama cıkmayasımda var rahat bi işim var ama seviyorum da işimi bilmiyorum cok kararsızımevlilik tazminatini alıp cıkcan mı oh ne güzel
yeni başlamışsın sen de, bende çok faydasını duydum. Bugün öğlen salatama ekledim. bakalım uzun vadede nasıl olacak
çıkasım var ama cıkmayasımda var rahat bi işim var ama seviyorum da işimi bilmiyorum cok kararsızım
bi daha da tazminatlı çıkış yapamam ama asıl mesele buÖnemli olan kafan rahat olması işe gelirken ayakların geri geri gitmemesi öyleyse hiç birakma kuzum
bi daha da tazminatlı çıkış yapamam ama asıl mesele bu
sağol canım onu bilmiyordum, az bir şey koyayım o vakitfazlası zararmış ama canım dıkkatlı ol sanırım bı tatlı kasıgından fazla kullanılmamalıymıs gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?