- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.261
4 yıl olcak 1 hafta sonraaynen oda varkaç yıl oldu orda bıde nıkah dugunden once olursa eger o para cok ısıne gelır he
ah ne yeşil çayı kuzum sabahan beri 1 bardak su içebildim sadeceyeşil çayımmı yudumlayaraktan yazıyorum, sizde unutmayın yeşil çaylarınızı bacular
iş yoğunluğundan değilse hemen bir şişe suyu kap , yoksa kızarımah ne yeşil çayı kuzum sabahan beri 1 bardak su içebildim sadece
Kankilisiskommm@ParteMoralll bibigimm
yok o yok ben kontrol ediyorum cumartesi girmiş en son kim bilir nerelerde geziyo @ParteMoralll
KURAN OKUTCAM EVDE CUMARTESİ GÜNÜ ... BÜYÜK GÜN CUMARTESİ ÖVGÜLER O GÜN GELSİNcumartesi ne var ki ne menüsü ben ne kaçırdım y,ne
zayıfladın diyolar mı sana
Ama makarnanin en masum hali bence sadece haslanmis ben makarna yiyceksem o gun ekmek hic yemiyorummakarnayla tabi güzel olur
o zaman sanmıyorum versınler4 yıl olcak 1 hafta sonraya ben düğünden 10ay sonra falan ev için almak istiyorum o parayı nerden baksna 10bin falan gelir ama hala düşünmekteyim
İyi de hepsini ayni ogunde yemedim ki. Niye oyle dedin. Siz hic mi yemiyorsunuz? :)simit ekmek pilav
tabikide kuzum 2 haftayı geçtiyse izine ayrıldıgın istediğin zaman girebilirsin listeye :)@keptin canım ben hemencecik fikir değiştirdim tartıda 57.9'u görünce gaza geldim daha doğrusu listeye geri gireyim diyorum. İzin var mıdır??
stresten yorgunluktan halsızlıkten yemekte yiyemiyorum midem almıyoiş yoğunluğundan değilse hemen bir şişe suyu kap , yoksa kızarım
iş yoğunluğundansa akşama tamamla mutlaka
ay zayıf göstericek şeyler giy bak dene kocana sor hangisi zayıf gösterdi diye iyicene zayıf görsün herkesKURAN OKUTCAM EVDE CUMARTESİ GÜNÜ ... BÜYÜK GÜN CUMARTESİ ÖVGÜLER O GÜN GELSİN
beyaz makarna deilse ve küçük porsiyonsa olabileerrAma makarnanin en masum hali bence sadece haslanmis ben makarna yiyceksem o gun ekmek hic yemiyorum
aynen lise bitti bi sene sonra girdim buraya hala burdayım cıkamadımo zaman sanmıyorum versınler
kız masallah 4 yılliseden sonra direk oraya mı basladın
aynı gün içinde yemiyoruzİyi de hepsini ayni ogunde yemedim ki. Niye oyle dedin. Siz hic mi yemiyorsunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?