- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.361
bende çok ayrıntılı yazmışımmenünü 3 kere okudm hiç bişi anlamadım ben uyanamadım galiba sonra tekrar bakcam kuzum
çektirdim cok acıdıbende çok ayrıntılı yazmışımtakılma boşver .. dişçi ne oldu çektirdin mi
acımaz mı geçmiş olsun kuzumçektirdim cok acıdı
sağol bebekim ama yemek yedim yani beni yemekten o bile döndüremediacımaz mı geçmiş olsun kuzum
sağol bebekim ama yemek yedim yani beni yemekten o bile döndüremedi
o halde bile yediysemkim döndürebilirki yemekten
Gunaydin kizlar
Dun size soru sormustum @sarraf disinda yorum yapan olmadi
Tekrar soruyorum sizce benim kizim mi olacak oglum mu
o halde bile yediysemanca ölünce yemeyi bırakırım ben bundan sonra
Merhaba
Ben de aranıza katılmak istiyorum kızlar, vermem gereken 4-5 kilo var. Aslında kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak adına yaptığım kaçamaklardan kurtulmak istiyorum. Hedefim daha fit, daha güçlü bi vücuda sahip olmak. Bunun için de kas oranımı arttırmam lazım. Onun içinde doğru beslenmem lazım :)) Ama bi hafta güzel beslensem diğer hafta sanki acısını çıkartmaya çalışır gibi pastalar, pizzalar, cipsler hırla gidiyorEmzirdiğim ve haftada 2-3 gün spor yaptığım için olsa gerek kilo almıyorum fakat vermiyorum da Kuralları okudum, benim de böyle bi disipline ihtiyacım var.
kesinlikle bendeyemek için yaşıyorum resmen
Merhaba
Ben de aranıza katılmak istiyorum kızlar, vermem gereken 4-5 kilo var. Aslında kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak adına yaptığım kaçamaklardan kurtulmak istiyorum. Hedefim daha fit, daha güçlü bi vücuda sahip olmak. Bunun için de kas oranımı arttırmam lazım. Onun içinde doğru beslenmem lazım :)) Ama bi hafta güzel beslensem diğer hafta sanki acısını çıkartmaya çalışır gibi pastalar, pizzalar, cipsler hırla gidiyorEmzirdiğim ve haftada 2-3 gün spor yaptığım için olsa gerek kilo almıyorum fakat vermiyorum da Kuralları okudum, benim de böyle bi disipline ihtiyacım var.
canım hoşgeldin takımımıza :)
ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarımponcikbirgelincik ve @ParteMoralll
san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;
Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.
ayyy şu kilonun güzelliğine bakın..ben 70 kiloya razıyım..Kurallara bayıldımTüm bu kurallar benim için şuandan itibaren geçerli öyle değil mi ? Şuan tam olarak 57.4 kiloyum..
evet hepsi geçerli senin içinde kaçamak yaptıgın an karsında beni göreceksiinnnKurallara bayıldımTüm bu kurallar benim için şuandan itibaren geçerli öyle değil mi ? Şuan tam olarak 57.4 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?