- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.401
Kayınvalidem şeker hastası olduğu için kullanıyordu doktoru yasakladı sonradan kemik erimesi yapıyomuşarkadaşlar bişey sormak istiyorum..
tatlandırıcı kullanmam lazım..çünkü şekersiz çay içemiyorum..acaba çok mu zararlı
ben buz gibi kahve içtim dişim dızlamasın diyeKalk bana kahve yap hic modum yokkkksabahtan beri kizimin pesinde dolasiyorum kahveeeeeeeeeeee
Gecmis olsn kuzucum
Geçmiş olsun canımKayınvalidem şeker hastası olduğu için kullanıyordu doktoru yasakladı sonradan kemik erimesi yapıyomuş
sağol kuzuumm sen napıyosun sabah sporu yaptın mı yineGeçmiş olsun canım..
Ne yapıyodun kız kadinı canından bezdirdingünaydın beybiiii
günaydın canııımmmayy bnm toplantılarıma kimse gelmezdi bi kaç kere geldiler cok konusuyo demişler sonra annem ugrasamam seninle habire şikayet ediyolar demişti
tam aklımdan sen geçiyodun valla kızKizlarrrrr çok mutluyum çok dayanamadım tartildim 67.800 gördüm oley beee
Evet emzirirken veriliyor da emzirmeyi bırakınca bu iştahla 1 haftada 10 kilo alırım herhaldepaylaş tabiki canım bilmeyenle faydalanır ben bi cok seyi burda öğrendim :)
emizirirken daha cabuk kilo verilir diyolar aslında ama yeme içme sıkıntı o dönemde de
Valla mı yazdım canım ne kadar spor yaptigimi sadece sabah platesimi yapamadım yedikten sonra yapacam az önce kalktim da :)) keptin ama çok mutlu oldum ya inşallah 60 gorecemtam aklımdan sen geçiyodun valla kızsporlarını listeye ekliyo musun diye düşünüyodum
kilo vermene coookk sevindim menüler düzeldikce kilolar gidiyo
maske değilde argan yağı tavsiye ederimKIZLAR KURU SAÇLAR İÇİN SAÇ MASKESİ ALMAK İSTİYORUM VAR MI BİLDİĞİNİZ BİR ÜRÜN ÇOK PARA OLMASIN AMA
bnm akşam kızarmış ekmek partilerim meşhurdurEvet emzirirken veriliyor da emzirmeyi bırakınca bu iştahla 1 haftada 10 kilo alırım herhaldeMevsimsel bi durum mudur bilmem özellikle şu son 2 haftadır akşamları acayip iştahım açılıyor..
konuşuyodum sadeceNe yapıyodun kız kadinı canından bezdirdin
Benim saçım da çok kurudur, saç maskesi değil ama, banyodan sonra ıslak saçıma argan yağı sürüyorum, çok memnunum.KIZLAR KURU SAÇLAR İÇİN SAÇ MASKESİ ALMAK İSTİYORUM VAR MI BİLDİĞİNİZ BİR ÜRÜN ÇOK PARA OLMASIN AMA
bence görceksin ben inanıyorumValla mı yazdım canım ne kadar spor yaptigimi sadece sabah platesimi yapamadım yedikten sonra yapacam az önce kalktim da :)) keptin ama çok mutlu oldum ya inşallah 60 gorecem
yok cnm randevum haftaya bakalimm heyecanlanmaya basladimmmŞuan bende hissemedim ki pek birşey kız olabilir yazarken kız mı acaba dedim randavun bugün mü
ben hem kiz hem oglan hissedim degisiyorrrgünaydın kuzuuum ben oğlun olcak diye hissediyorum ama onu en iyi sen bilirsin yinesen ne hisssediyosn
Sende kiz hissediyosan iki kisi kiz dedi kizim olcek galibaagünaydın canımmm
ben kız hissediyorum
He öyle mı ben kalori olarak söylüyorsun ama bı saat yapıyorum ben sporu canım o zmaan bı saat oluyor fazlası olur azi olmaz ben her gün yapıyorum ondan hiç taviZ vermedimbence görceksin ben inanıyorumzaten akşam yemeğini hafif tutunca otomatik gidiyo kilolar ama o da her zaman olmuyo işte sağlıksız çünkü dk olarak yazıyoruz sporu canım biliyosun dimi
Bana da kız gibi geliyor ama hayırlısı
yok cnm randevum haftaya bakalimm heyecanlanmaya basladimmm
ben hem kiz hem oglan hissedim degisiyorrr
Sende kiz hissediyosan iki kisi kiz dedi kizim olcek galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?