Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZLAR KURU SAÇLAR İÇİN SAÇ MASKESİ ALMAK İSTİYORUM VAR MI BİLDİĞİNİZ BİR ÜRÜN ÇOK PARA OLMASIN AMA

paylaş tabiki canım bilmeyenle faydalanır ben bi cok seyi burda öğrendim :)
emizirirken daha cabuk kilo verilir diyolar aslında ama yeme içme sıkıntı o dönemde de
Evet emzirirken veriliyor da emzirmeyi bırakınca bu iştahla 1 haftada 10 kilo alırım herhalde Mevsimsel bi durum mudur bilmem özellikle şu son 2 haftadır akşamları acayip iştahım açılıyor..

tam aklımdan sen geçiyodun valla kız sporlarını listeye ekliyo musun diye düşünüyodum
kilo vermene coookk sevindim menüler düzeldikce kilolar gidiyo
Valla mı yazdım canım ne kadar spor yaptigimi sadece sabah platesimi yapamadım yedikten sonra yapacam az önce kalktim da :)) keptin ama çok mutlu oldum ya inşallah 60 gorecem

Evet emzirirken veriliyor da emzirmeyi bırakınca bu iştahla 1 haftada 10 kilo alırım herhalde Mevsimsel bi durum mudur bilmem özellikle şu son 2 haftadır akşamları acayip iştahım açılıyor..
bnm akşam kızarmış ekmek partilerim meşhurdur ama şimdi yemiyorum bence sende kendini durdurabilirsin bu konuda

KIZLAR KURU SAÇLAR İÇİN SAÇ MASKESİ ALMAK İSTİYORUM VAR MI BİLDİĞİNİZ BİR ÜRÜN ÇOK PARA OLMASIN AMA
Benim saçım da çok kurudur, saç maskesi değil ama, banyodan sonra ıslak saçıma argan yağı sürüyorum, çok memnunum.

Valla mı yazdım canım ne kadar spor yaptigimi sadece sabah platesimi yapamadım yedikten sonra yapacam az önce kalktim da :)) keptin ama çok mutlu oldum ya inşallah 60 gorecem
bence görceksin ben inanıyorum zaten akşam yemeğini hafif tutunca otomatik gidiyo kilolar ama o da her zaman olmuyo işte sağlıksız çünkü dk olarak yazıyoruz sporu canım biliyosun dimi

Ekmeksiz ikinci günüm olacak bugün dün ani bir fikirle ekmek yemeyi bıraktım bu biraz iştahımı açmış olabilir ki sabah normalde bir tabak yediğim menemen bugün iki tabak oldu gerçi yanında hiç bir şey yemedim ondan da olabilir

Şuan bende hissemedim ki pek birşey kız olabilir yazarken kız mı acaba dedim randavun bugün mü
yok cnm randevum haftaya bakalimm heyecanlanmaya basladimmm

günaydın kuzuuum ben oğlun olcak diye hissediyorum ama onu en iyi sen bilirsin yine sen ne hisssediyosn
ben hem kiz hem oglan hissedim degisiyorrr

günaydın canımmm
ben kız hissediyorum
Sende kiz hissediyosan iki kisi kiz dedi kizim olcek galibaa

Kayısı çayı içiyorum şu anda tadı çok güzel ama haftada bir içiyorum alışmasın bünyem ona diye

bence görceksin ben inanıyorum zaten akşam yemeğini hafif tutunca otomatik gidiyo kilolar ama o da her zaman olmuyo işte sağlıksız çünkü dk olarak yazıyoruz sporu canım biliyosun dimi
He öyle mı ben kalori olarak söylüyorsun ama bı saat yapıyorum ben sporu canım o zmaan bı saat oluyor fazlası olur azi olmaz ben her gün yapıyorum ondan hiç taviZ vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…