Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi şimdi kendini tanıt bize kaç kilosun hedefin kaç yaşın boyun vs. bide bebekin kaç aylık
26 Yaşındayım, kızım 15 aylık.. Boyum 170, kilom 57.4 hedefim 54-53 olmak. Şimdi boyuna göre kilon iyi diyenler olacaktır fakat hamilelikten önce de 54 kiloydum yine öyle olmak istiyorum.. Haftada 2 yada 3 gün spor yapıyorum. Fitness Blender, kick boks, ip atlama, pilates, squat, acroyoga, home workout, hiit cardio... dönüşümlü olarak hepsini yapıyorum nerdeyse.. günde 1,5-2 saat sürüyor. Çok hızlı kilo verip, çok hızlı da alıyorum. Hedefim şu simit bölgesi ve iç bacak yağlanmalarından kurtulup azıcık da karın kası yapmak. Bu işte spor %30 ise, beslenme %70.... Sağlıklı beslenme ve spor adına çok şey öğrendim fakat uygulayamıyorum O yüzden de buradayım

canım hoşgeldin üstteki arkadas yazdıgım kuralları sende okursun devamlılık saglayabilck misin peki ? yani menü yazıp cıkmakla olmaz sohbetlerimize katılabilcek misin

Günaydınlar canlar:))
günaydın beybiiii
Günaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım birazdan kızın okuluna gidicem toplantı varmış..
günaydın canııımmm ayy bnm toplantılarıma kimse gelmezdi bi kaç kere geldiler cok konusuyo demişler sonra annem ugrasamam seninle habire şikayet ediyolar demişti

ovv maşallah herşşeyin bilincindesin zaten bnmde boyum 1.58 kilom 56.1 di bu sabah bende 54 olmak istiyorum sonra 50 ye kadar incem inşallahhh.
yeme alışkanlıgını burda düzeltir 1 2 ay içinde istediğin kiloya gelirsin bence

Bi kaç menü paylaşımınızı gördüm sağlıksız şok diyetler yerine dengeli düzenli besleniyorsunuz. Ben de bu iradeye sahip olmak istiyorum. Emzirmeyi bırakınca artı 5 kilo koy üstüne diyorlar.. Yaptığım spor anca yediğim abur cuburları eritmeye gidiyor. Halbuki düzenli beslensem hem sağlıklı hem de fit bi görünüme sahip olacağım.. Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız.. Naçizane bildiklerimi ben de seve seve paylaşırım, bi faydam olursa ne mutlu..

Hosgeldinnnnnnn

paylaş tabiki canım bilmeyenle faydalanır ben bi cok seyi burda öğrendim :)
emizirirken daha cabuk kilo verilir diyolar aslında ama yeme içme sıkıntı o dönemde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…