- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.381
26 Yaşındayım, kızım 15 aylık.. Boyum 170, kilom 57.4 hedefim 54-53 olmak. Şimdi boyuna göre kilon iyi diyenler olacaktır fakat hamilelikten önce de 54 kiloydum yine öyle olmak istiyorum.. Haftada 2 yada 3 gün spor yapıyorum. Fitness Blender, kick boks, ip atlama, pilates, squat, acroyoga, home workout, hiit cardio... dönüşümlü olarak hepsini yapıyorum nerdeyse.. günde 1,5-2 saat sürüyor. Çok hızlı kilo verip, çok hızlı da alıyorum. Hedefim şu simit bölgesi ve iç bacak yağlanmalarından kurtulup azıcık da karın kası yapmak. Bu işte spor %30 ise, beslenme %70.... Sağlıklı beslenme ve spor adına çok şey öğrendim fakat uygulayamıyorumhadi şimdi kendini tanıt bizekaç kilosun hedefin kaç yaşın boyun vs. bide bebekin kaç aylık
canım hoşgeldin üstteki arkadas yazdıgım kuralları sende okursunmerhaba arkadaşlar..
yeni katıldım aranıza..güncel kilom 83.5..sabah aç karnına tartıldım..
gündüz çaılştığım için yorumlarımı ve menülerimi akşam paylaşırım..bugün boş günüm o nedenle yazabiliyorum..amacım 65kilo..yüzüm gözüm çok şişti..düzenli bir şekilde vermek istiyorum..
BEN OLSAM İÇİNE BAL KOYARIM İÇERİM SONRA AZALTARAK DEVAM EDERİM ... TATLANDIRICI SAĞLIKLI GELMİYOR BANA BU ARADA HOŞ GELDİNarkadaşlar bişey sormak istiyorum..
tatlandırıcı kullanmam lazım..çünkü şekersiz çay içemiyorum..acaba çok mu zararlı
hiç bir fikrim yok cevremde kullananda yok ama şekeri azaltarak yavas yavas bırakakabilrsin bencearkadaşlar bişey sormak istiyorum..
tatlandırıcı kullanmam lazım..çünkü şekersiz çay içemiyorum..acaba çok mu zararlı
ayyy şu kilonun güzelliğine bakın..ben 70 kiloya razıyım..
günaydın beybiiiiGünaydınlar canlar:))
günaydın canııımmmGünaydın kızlar..
Kahvaltımı yaptım birazdan kızın okuluna gidicem toplantı varmış..
ovv maşallah herşşeyin bilincindesin zaten26 Yaşındayım, kızım 15 aylık.. Boyum 170, kilom 57.4 hedefim 54-53 olmak. Şimdi boyuna göre kilon iyi diyenler olacaktır fakat hamilelikten önce de 54 kiloydum yine öyle olmak istiyorum.. Haftada 2 yada 3 gün spor yapıyorum. Fitness Blender, kick boks, ip atlama, pilates, squat, acroyoga, home workout, hiit cardio... dönüşümlü olarak hepsini yapıyorum nerdeyse.. günde 1,5-2 saat sürüyor. Çok hızlı kilo verip, çok hızlı da alıyorum. Hedefim şu simit bölgesi ve iç bacak yağlanmalarından kurtulup azıcık da karın kası yapmak. Bu işte spor %30 ise, beslenme %70.... Sağlıklı beslenme ve spor adına çok şey öğrendim fakat uygulayamıyorumO yüzden de buradayım
bencede tünaydınTunaaaaaydin bibikler
canım katılmaya çalışıcam...ama sizin kadar aktif olamam diye düşünüyorum..canım hoşgeldin üstteki arkadas yazdıgım kuralları sende okursundevamlılık saglayabilck misin peki ? yani menü yazıp cıkmakla olmaz sohbetlerimize katılabilcek misin
ovv maşallah herşşeyin bilincindesin zatenbnmde boyum 1.58 kilom 56.1 di bu sabah bende 54 olmak istiyorum sonra 50 ye kadar incem inşallahhh.
yeme alışkanlıgını burda düzeltir 1 2 ay içinde istediğin kiloya gelirsin bence
Kalk bana kahve yap hic modum yokkkkbencede tünaydın
hasta oldum burnum akıyo bogazım acıyo
HosgeldinnnnnnnBi kaç menü paylaşımınızı gördüm sağlıksız şok diyetler yerine dengeli düzenli besleniyorsunuz. Ben de bu iradeye sahip olmak istiyorum.Emzirmeyi bırakınca artı 5 kilo koy üstüne diyorlar.. Yaptığım spor anca yediğim abur cuburları eritmeye gidiyor. Halbuki düzenli beslensem hem sağlıklı hem de fit bi görünüme sahip olacağım.. Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız.. Naçizane bildiklerimi ben de seve seve paylaşırım, bi faydam olursa ne mutlu..
HoşbuldummmHosgeldinnnnnnn
Geçmiş olsun canım..bencede tünaydın
hasta oldum burnum akıyo bogazım acıyo
tm canım bi hafta deneyelim bakalım ne kadar aktif olabilceksin:
canım katılmaya çalışıcam...ama sizin kadar aktif olamam diye düşünüyorum..
paylaş tabiki canım bilmeyenle faydalanır ben bi cok seyi burda öğrendim :)Bi kaç menü paylaşımınızı gördüm sağlıksız şok diyetler yerine dengeli düzenli besleniyorsunuz. Ben de bu iradeye sahip olmak istiyorum.Emzirmeyi bırakınca artı 5 kilo koy üstüne diyorlar.. Yaptığım spor anca yediğim abur cuburları eritmeye gidiyor. Halbuki düzenli beslensem hem sağlıklı hem de fit bi görünüme sahip olacağım.. Umarım siz de hedefinize ulaşırsınız.. Naçizane bildiklerimi ben de seve seve paylaşırım, bi faydam olursa ne mutlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?