- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.601
Marketten alırken özellikle geri bırakıyorum aldıklarını, yine eve gelirken dolduruyor abur cuburları..
Ayy bak bunu yapayım, arada söylenir zaten hiç meyve koymuyorsun önümüze diye..
günaydınndındındınnnnnn beybiiiigünaydınnnn kızlar
kıyamam ben onaaa boncuk gözlü nası masum oluyolar hastaykenyok balim ya iyilesmedi daha,ateşli çok çıkmıyor 38 falan ama dusmuyorda öyle takılıyoruz arada bulantisi oluyor oguruyor kusacak gibi ama dunkune göre biraz daha iyi sanki
sağol canımbizde öyle hastalıklıa ugrasiyoruz eşim hastalandi sonra da kizim ama kiziminki ağır geçti ishal ateş falan burun da tıkalı olunca uyuyamiyorda pek idare ediyoruz şimdilik
bunlar varken kim dönerde cips yer mesela
ilklerde ugrasırsın birazda sonra dogra gitsin yer nasıl olsaAy ben bunları yaparsam sanat eseri diye duvara asarım o cips yesinÇok güzel görünüyorlar Akşam yapayım da yesin tosuncuk
dun baygın baygin bakıyordukıyamam ben onaaa boncuk gözlü nası masum oluyolar hastayken
ahahahilklerde ugrasırsın birazda sonra dogra gitsin yer nasıl olsa
kiz bana mi ozendin bu nasil alintiaralarda meyve vs yesen olur aslında kuzum metabolizman uyanık kalsın diye
öle deme ama anlıyo onlaray ciddi ciddi konustugunu düşündüm karsına oturtup cok eglenceli olur bence
eşinide sağlıklı seylere yönlendir bencee bakmunter in eşide öyleydi ilklerde karsısında yiyodu sonradan o da alıştı
kuzuusss pesto nee bide sarmaları gördüümmm
cok arkalarda değil ama kök dişi kuzum gülünce biraz gözüküyoayy cok acıdıııc ektirmeyin sakın cektirmeyin
bende her öğünde olmalı yeşillik ama belli miktarda yani abartmanında alemi yok sonucta
sende mi sarma yidin herkes sarma yemişşşş
3 dilim ekkmekkkten sonraaa kaşam cok iyi olmuşşş
ilk gün için coookk iyi canıımm
sabah ac karnına wc den sonra kuzucukk
yok canım cuma ve pazartesi günler. cuma günleri takımlar arası sıralama hazırlanıyo o yüzden önemli pazartesi takım içi bildirim oluyo hafta sonu kacamagını önleme amaclı
BEN YERIMbunlar varken kim dönerde cips yer mesela
inşallahh iyileşsin hemencikkdun baygın baygin bakıyorduama dunkinden iyi cok sukur gözleri falan açıldı normale döndü bi kac güne toparlar inşallah
kuzu 60 dk bi 45 dk günde toplamda 105dk spor yapıyomuş @zuzuzuzu1234 yanlış anlamadıysam pazartesi salıyı ekledim ben dünden de varsa eklenir sonraSPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf:130
MOR TAKİM
()Hedef52:30
( )Senad:60
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:60
PEMBE TAKİM:540
MOR TAKIM:60
110 dk pazartesi 60 dk salı 60 dk pazartesi yürüyüş işten eve yürüyorum
kızlar sporlarınızı listeye eklerseniz daha güzel olur @zuzuzuzu1234 ben ekledim seninkini canım
suyu falan gidiyodur ona faydası vardır illaki ağzına alması bile bişeydir benceahahahayy kızımda da işe yarasa keşke, kıtır kıtır ağzında parçalayıp atıyor
he baktım cok var hepsini topladım bi yerekiz bana mi ozendin bu nasil alinti
ayrica benim kpcisko hala aburcubur yer degismedi kizArkadaslarin esleri gibi kuruyemisler piskevitler izin versem cips alir yer cemkiriyorumda korka korka yiyoo yediklerini cok sevimli oluyo ama kiyamiyom cok
BEN YERIM
kuzu 60 dk bi 45 dk günde toplamda 105dk spor yapıyomuşzuzuzuzu1234 yanlış anlamadıysam pazartesi salıyı ekledim ben dünden de varsa eklenir sonra
kiz bana mi ozendin bu nasil alinti
ayrica benim kpcisko hala aburcubur yer degismedi kizArkadaslarin esleri gibi kuruyemisler piskevitler izin versem cips alir yer cemkiriyorumda korka korka yiyoo yediklerini cok sevimli oluyo ama kiyamiyom cok
BEN YERIM
gelsinde sorarık bakam hangimiz dogru anlamışız karıstı ortalıkbende dunku mesajını gordum kuzu 60 dk yazmıstı ben 105lerı bılmıyorum 60 dıye dunkunu eklemıstım bende
gelsinde sorarık bakam hangimiz dogru anlamışız karıstı ortalık
ben o kadar spor yapsamsanrsam 210 + 60 olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?