Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar
Dun size soru sormustum sarraf disinda yorum yapan olmadi
Tekrar soruyorum sizce benim kizim mi olacak oglum mu
Rabbim hayirlisini saglikli sihhatli evlat versin canim cinsiyete takilma dr gittinmi seninki coktann belli olmustur..
Hani sana dimistimya dayimin eside hamile bulantidan oluyor hic bisey yiyemedi diye pazartesi uclu test icin dr gittilerdi bebegin kalbi durmus dusuk yapti oglandi uc aylik ti herseyi uvuzlari hep belliymis rabbim sagliksini kucagina almayi nasip etsin canimm..

günaydın beybiiii

günaydın canııımmm ayy bnm toplantılarıma kimse gelmezdi bi kaç kere geldiler cok konusuyo demişler sonra annem ugrasamam seninle habire şikayet ediyolar demişti
Ayyy cocukkendemi cok konusuyodun keptinn suan koptum yatak sallanacak ayy senin disin cektirdin gel opemm

günaydın arkadaşlar..
benim için gün yarım saat önce başladı..hemen buraya gireyim menümü yazayım dedim..
dün tam olarak başladım ..ama arkadaşlara güne gittiğim içi,n tam diyetlik olmadı..
sabah 1 demet roka,1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek az peynir söğüş.. şekerli çay
arada bişey yemedim öğle yemeği de yemedim..çünkü güne gidecektim..
saat 15.00 gibi 3 minik börek bir dilim pudingli incir tatlısı patates salatası..çay başkaşeyler de vardı ama yemedimmdaha ne yiyeceksem..
akşam da bişey yemedim..
ayrıca 2 lt su..

arkadaşlar bişey soracağım..diyete başlayanlar spora da aynızamanda mı başladınız..yoksa 2 hafta sonra falan mı..
arkadaşım diyetisyene başladı..2 hafta sonra spor demiş..

Evet kuzucum benim de gonlumden kız gectiaz kalmış heyecan dorukta
evet cnm az kaldi heyecan arttiii

en son gittigimizde kucuktu cinsiyeti belli olmamisti. Bu defa belli olacak haftaya godecegim heyecanlaniyorum
kaptinn de oglan dedi oglan diyenler iki oldu bakalim kimin dedigi cikacak
Dayinin esine bebisine cok uzuldum inan okurken kendimde hissettim Rabbim yar ve yardimcilari olsun kalbi durma ihtimali her zaman var baslarda cok takiliyordum bu ara pek dusunmuyprdum sen yazinca icime bisey oldu ins bebisimize saglikla kavisuruz insan olumsuz hic bir sey yasamaknistemiyor

Benim icimdende erkek bebek geciyor hayirlisi ins bak sen ya benide heyacan seyy ettinn :))
Hepimiz heyecanlanalimmm bebisim burada sizinle buyuduuu

Gunaydin yafruularimmm benim gunaydin yeni bir gune gunaydin
Hee gozumden kacmadi kimse beni oslememis keptinimmm haricc cinimm binim cinimm
Bu beni ozlemeyenlere
Tatlisim ben pek giremiyorum ya ondan girdigimde de gecmisi okuyamadigimdan kim var kim yok anlayamiyomm yohsamm sennozlenmeyecek hatinmusunnn

arkadaşlar bişey soracağım..diyete başlayanlar spora da aynızamanda mı başladınız..yoksa 2 hafta sonra falan mı..

Benim de bi arkadaşım var o da diyetisyene gidiyor, şuan sadece yürüyüş yapmasına izin veriyormuş. Hatta bu ay biraz mekik çekmiş, "kas oranın arttı bi daha mekik çekme" demiş diyetisyeni.. Şuan sadece yağdan kaybettirmye çalışıyor. 20 kilo fazlası varmış 10 kilo daha verince başka sporlar yaptıracak dedi.

Menumu yazayım arkadaşlar kahvalti zeytin menemen peynir çay akşam ise ıspanak çorba salata plate yapıldı iki saat sonraspor hanımlar
aralarda meyve vs yesen olur aslında kuzum metabolizman uyanık kalsın diye
hahhaaha kiz daha 2 yasina giricek bu ayin sonunda ne konusmasii hahahaahahah
öle deme ama anlıyo onlar ay ciddi ciddi konustugunu düşündüm karsına oturtup cok eglenceli olur bence
Sporumu yaptım, yemeğim hazır. Özellikle şu saatleri kaçamaksız atlatırsam (ki şuan çok aç hissetmiyorum) çook sevinicem.. Eşim gece yine cips kola gömücek kesin, bi de o var tabi 
eşinide sağlıklı seylere yönlendir bencee bak munter in eşide öyleydi ilklerde karsısında yiyodu sonradan o da alıştı
kuzuusss pesto nee bide sarmaları gördüümmm
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmisi okudim yeni arkadaslar gelmis gosgelmislerrr ins istedigijiznkilolara kisa surede saglikli sekilde kavusursunuz.

kaptinn kuzum disini cektirmissin gecmis olsun hangi disini cektirdinn cenemi
cok arkalarda değil ama kök dişi kuzum gülünce biraz gözüküyo ayy cok acıdıııc ektirmeyin sakın cektirmeyin
bende her öğünde olmalı yeşillik ama belli miktarda yani abartmanında alemi yok sonucta
sende mi sarma yidin herkes sarma yemişşşş
3 dilim ekkmekkkten sonraaa kaşam cok iyi olmuşşş
ilk gün için coookk iyi canıımm
Kızlar sabah aç karnına mi tartilmali
sabah ac karnına wc den sonra kuzucukk
Her gün mü kilo bildirimi olacak?
yok canım cuma ve pazartesi günler. cuma günleri takımlar arası sıralama hazırlanıyo o yüzden önemli pazartesi takım içi bildirim oluyo hafta sonu kacamagını önleme amaclı

deneyim bakalım salatalık almıyorum daha marulkda hep böcekli oluyor geçen aldım 2 si çöp oldu ... öğün dışı yemek yemiyorum daha çok su ile geçiştiriyorum hareket iş yerinde ancak ofisi dolanacam

menün ve sporuna bayıldım

Ayyy cocukkendemi cok konusuyodun keptinn suan koptum yatak sallanacak ayy senin disin cektirdin gel opemm
heee tek otutturuyodu öğretmenlerim beni dişim acıyo benim hasta da oldum vurma bana
Baaada ver noggluuyyyy
en cok sana lazım asıl ama neyse
Masallah grubumuza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler sefa getirmisler
eveet yeni arkadaslarımız geldi sen izindeyken onlar listeye girmiş olur

daha ne yiceksin gercekten börekler 2 dilim olsa bide atlı olmasa yeticekmiş aaslnda ama erken yemişsin .. bi daha olmasın öyle ki kilo verebilelim dimi
ben hemen baslanmasından yana değilim biraz tek basına diyet götürülmeli bence sonra spor eklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…