- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.561
Rabbim hayirlisini saglikli sihhatli evlat versin canim cinsiyete takilma dr gittinmi seninki coktann belli olmustur..Gunaydin kizlar
Dun size soru sormustumsarraf disinda yorum yapan olmadi
Tekrar soruyorum sizce benim kizim mi olacak oglum mu
Ayyy cocukkendemi cok konusuyodun keptinn suan koptum yatak sallanacakgünaydın beybiiii
günaydın canııımmmayy bnm toplantılarıma kimse gelmezdi bi kaç kere geldiler cok konusuyo demişler sonra annem ugrasamam seninle habire şikayet ediyolar demişti
Benim icimdende erkek bebek geciyor hayirlisi ins bak sen ya benide heyacan seyy ettinn :))yaa 3 oldunizn kalbinden kiz bebek gecen :)
bencede
Evet cnm saglik en onemlisi ama dayanamim merak edimmm
Baaada ver noggluuyyyyseni kv çarpmış kızım kv görümce ceyranında kalmışsıniçin dışın hep kv dolmuş sana sabah akşam aç karnına depresyon hapı veriyorum maksat kafalar güzel olsun
Hayir canim cuma ve pazartesi gunleri sabah ac karnina cibildak tartilabilirsiniz :))) ve hosgeldin takimimizaHer gün mü kilo bildirimi olacak?
evet cnm az kaldi heyecan arttiiiEvet kuzucum benim de gonlumden kız gectiaz kalmış heyecan dorukta
en son gittigimizde kucuktu cinsiyeti belli olmamisti. Bu defa belli olacak haftaya godecegim heyecanlaniyorumRabbim hayirlisini saglikli sihhatli evlat versin canim cinsiyete takilma dr gittinmi seninki coktann belli olmustur..
Hani sana dimistimya dayimin eside hamile bulantidan oluyor hic bisey yiyemedi diye pazartesi uclu test icin dr gittilerdi bebegin kalbi durmus dusuk yapti oglandi uc aylik ti herseyi uvuzlari hep belliymis rabbim sagliksini kucagina almayi nasip etsin canimm..
Benim icimdende erkek bebek geciyor hayirlisi ins bak sen ya benide heyacan seyy ettinn :))
Tatlisim ben pek giremiyorum ya ondan girdigimde de gecmisi okuyamadigimdan kim var kim yok anlayamiyomm yohsamm sennozlenmeyecek hatinmusunnnGunaydin yafruularimmm benim gunaydin yeni bir gune gunaydin
Hee gozumden kacmadi kimse beni oslememiskeptinimmm haricc cinimm binim cinimm
Bu beni ozlemeyenlere
HoşbuldummHayir canim cuma ve pazartesi gunleri sabah ac karnina cibildak tartilabilirsiniz :))) ve hosgeldin takimimiza
yemedim kuzum ama akşam çok geç yemek yedim evi toparladım birazyemek yap derken şuan 72,40 üm bugün bol su içersem sanırım wc sorunum kalmıcak -100 daha gideceay yeme ama yemeeecok önemli bu hafta senin için mevlüt var bak unutma
arkadaşlar bişey soracağım..diyete başlayanlar spora da aynızamanda mı başladınız..yoksa 2 hafta sonra falan mı..
arkadaşım diyetisyene başladı..2 hafta sonra spor demiş..
aralarda meyve vs yesen olur aslında kuzum metabolizman uyanık kalsın diyeMenumu yazayım arkadaşlar kahvalti zeytin menemen peynir çay akşam ise ıspanak çorba salata plate yapıldı iki saat sonraspor hanımlar
öle deme ama anlıyo onlarhahhaaha kiz daha 2 yasina giricek bu ayin sonundane konusmasii hahahaahahah
eşinide sağlıklı seylere yönlendir bencee bakSporumu yaptım, yemeğim hazır. Özellikle şu saatleri kaçamaksız atlatırsam (ki şuan çok aç hissetmiyorum) çook sevinicem.. Eşim gece yine cips kola gömücek kesin, bi de o var tabi 
kuzuusss pesto nee bide sarmaları gördüümmmKahvaltı
1 küçük tam tahıllı lavaş
5 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı süt reçeli
Öğlen
8 minik sarma
Yarım muz kakao ile karıştırdım
Akşam
Patlıcanlı, naneli, kırmızı biberli sebze sote
1 tavuk göğüsü
Su
2 lt
Spor
70 dk
cok arkalarda değil ama kök dişi kuzum gülünce biraz gözüküyoIyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmisi okudim yeni arkadaslar gelmis gosgelmislerrr ins istedigijiznkilolara kisa surede saglikli sekilde kavusursunuz.
kaptinn kuzum disini cektirmissin gecmis olsun hangi disini cektirdinn cenemi
bende her öğünde olmalı yeşillik ama belli miktarda yani abartmanında alemi yok sonuctaBu yeşillikler konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar,ben salatayı sofradan eksik etmem,bolcada tüketim.ama çok fazla tüketildiğinde yaglanmaya sebep oluyormusus.simdi bol bol yemeki lazım,yoksa bunları belle olculumu yemek lazim
sende mi sarma yidin herkes sarma yemişşşşMenumu paylasayim,
Kahvaltı,iki dilim ekmek,dört zeytin, peynir domates, salatalık,çay
Ara,bir fincan sütlü kahve
Kakaolu ve tarçınlı muz
Öğlen,bir kase yoğurt üç küçük lahana sarması
Akşam,iki tavuk pirzola yıl başladım,sonra yağsız baharatla tavada soteledim.
3 dilim ekkmekkkten sonraaa kaşam cok iyi olmuşşş5 nisan 2017 menum
Sabah
6 zeytin
1 yumurta az yagda
1 parca van otlu peynir
1 parca cecil peynir
1 parca beyaz peynir
3 dilim ekmek
2 yk menemen
Sekersiz cay
Ara sekersiz neskafe
Aksam
Yogurtlu dereotlu haslanmis brokoli
Sabahi cok yiyince acikmadim aksami bile yemek icin yedim
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus
ilk gün için coookk iyi canıımmBen de menümü paylaşayım:
Sabah (10:00)
-Kakaolu, muzlu yulaf lapası
ara: Sade Türk kahvesi
Öğle (13:30)
-4 yemek kaşığı nohut yemeği
-1 kase yoğurt
ara: 1 greyfurt
Akşam (18:30)
-1 kepçe tarhana çorbası
-100 gram kadar tavuk bonfile (yağsız, tost makinesinde pişirildi)
-Yeşil salata
Spor: 90 dk (50 dk Fitness Blender, 20 dk ağırlık, 20 dk ip atlama)
Güzel, kaçamaksız bir gün oldu, şuan limonlu yeşil çayımı içiyorum sıfır kalori, daha da bişey yemem artık
sabah ac karnına wc den sonra kuzucukkKızlar sabah aç karnına mi tartilmali
yok canım cuma ve pazartesi günler. cuma günleri takımlar arası sıralama hazırlanıyo o yüzden önemli pazartesi takım içi bildirim oluyo hafta sonu kacamagını önleme amaclıHer gün mü kilo bildirimi olacak?
deneyim bakalım salatalık almıyorum daha marulkda hep böcekli oluyor geçen aldım 2 si çöp oldu ... öğün dışı yemek yemiyorum daha çok su ile geçiştiriyorum hareket iş yerinde ancak ofisi dolanacamMideni kalorisi az şeylerle doldurmayı deneyebilirsiniz canım ölümüne marul veya salatalık gibi birde bunların yanına maden suyu. Tabii bundan önce tavsiyem yemek aklına geldiği an hemen egzersize başlaman. Öğün dışı yemek yemeye vaktin varsa ufak hareketlere hayli hayli vardır:))
menün ve sporuna bayıldımBen de menümü paylaşayım:
Sabah (10:00)
-Kakaolu, muzlu yulaf lapası
ara: Sade Türk kahvesi
Öğle (13:30)
-4 yemek kaşığı nohut yemeği
-1 kase yoğurt
ara: 1 greyfurt
Akşam (18:30)
-1 kepçe tarhana çorbası
-100 gram kadar tavuk bonfile (yağsız, tost makinesinde pişirildi)
-Yeşil salata
Spor: 90 dk (50 dk Fitness Blender, 20 dk ağırlık, 20 dk ip atlama)
Güzel, kaçamaksız bir gün oldu, şuan limonlu yeşil çayımı içiyorum sıfır kalori, daha da bişey yemem artık
heee tek otutturuyodu öğretmenlerim beniAyyy cocukkendemi cok konusuyodun keptinn suan koptum yatak sallanacakayy senin disin cektirdin gel opemm
en cok sana lazım asıl ama neyseBaaada ver noggluuyyyy
eveet yeni arkadaslarımız geldi sen izindeyken onlar listeye girmiş olurMasallah grubumuza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler sefa getirmisler
daha ne yiceksin gercektengünaydın arkadaşlar..
benim için gün yarım saat önce başladı..hemen buraya gireyim menümü yazayım dedim..
dün tam olarak başladım ..ama arkadaşlara güne gittiğim içi,n tam diyetlik olmadı..
sabah 1 demet roka,1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek az peynir söğüş.. şekerli çay
arada bişey yemedim öğle yemeği de yemedim..çünkü güne gidecektim..
saat 15.00 gibi 3 minik börek bir dilim pudingli incir tatlısı patates salatası..çay başkaşeyler de vardı ama yemedimmdaha ne yiyeceksem..
akşam da bişey yemedim..
ayrıca 2 lt su..
ben hemen baslanmasından yana değilim biraz tek basına diyet götürülmeli bence sonra spor eklenirarkadaşlar bişey soracağım..diyete başlayanlar spora da aynızamanda mı başladınız..yoksa 2 hafta sonra falan mı..
arkadaşım diyetisyene başladı..2 hafta sonra spor demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?