- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.581
ben seni özleriiimm kiiiiiGunaydin yafruularimmm benim gunaydin yeni bir gune gunaydin
Hee gozumden kacmadi kimse beni oslememiskeptinimmm haricc cinimm binim cinimm
Bu beni ozlemeyenlere
hemen git yat zat hemmennnEeee gidimde yatiyim
ayy cok özeniyorum senin hayatına ben kuzu yaGünaydın kızlar
Kahvaltımi yapıp doğru spora. Bugün zumba günü
bugünü cok hafif atlatsan yarın 71leri görcen ama sonra hemen alırsın işte bence dediğin gibi -100 daha oldu mu cumaya hazırsınyemedim kuzum ama akşam çok geç yemek yedim evi toparladım birazyemek yap derken şuan 72,40 üm bugün bol su içersem sanırım wc sorunum kalmıcak -100 daha gidece
Annem sağolsun çocuğa bakıyo da gidiyorum spora yoksa ne mümkün..sen de ne güzel çalışıyosun ben de o zamanlarımi ozledimben seni özleriiimm kiiiii
hemen git yat zat hemmennn
ayy cok özeniyorum senin hayatına ben kuzu ya
bugünü cok hafif atlatsan yarın 71leri görcen ama sonra hemen alırsın işte bence dediğin gibi -100 daha oldu mu cumaya hazırsın
Benimki de her akşam gofret çekirdek yiyo..diyorum kendine görev mi sayıyosun bunları yemeyi..kendisi 40 yaşında ciğerin yağlancak diyorum ama kim takarkaptinn Valla geçti karşıma yedi bi koca paket.. Ama ben elimi bile sürmedim Ben onu değiştiremem ya çocuk gibi o, adam gelmiş 30 yaşına hala solucan jelibon yiyor
gunaydin canımGunaydin yafruularimmm benim gunaydin yeni bir gune gunaydin
Hee gozumden kacmadi kimse beni oslememiskeptinimmm haricc cinimm binim cinimm
Bu beni ozlemeyenlere
ayyy kııızzz biz onları yegenlerime bile yedirmiyoruzkaptinn Valla geçti karşıma yedi bi koca paket.. Ama ben elimi bile sürmedim Ben onu değiştiremem ya çocuk gibi o, adam gelmiş 30 yaşına hala solucan jelibon yiyor
sen calışıyo muydun önceden ki ne işi yapıyodunnAnnem sağolsun çocuğa bakıyo da gidiyorum spora yoksa ne mümkün..sen de ne güzel çalışıyosun ben de o zamanlarımi ozledim
kuzucuk iyileşemedi mi dahagunaydin canımdün aklimdan geçtin sarrafla sel can da ugramiyo napiyolar aceba diye ama bende pek yazamiyim ki kizim hasta hala düzelmedi ateşi var 2 gündür onla ilgileniyorum bende dün 5 de uyudum bugün 3 4 gibi başim kazan gibi oldu
bu haftadan sonra domates salatalık almaya başlarım daha hızlı gider kilolar akşamlarıda sıraysır yicem bakalım nasıl olacak birgün nohutlu birgün buğdaylı olsa içine yeşillik doğrarım süper olur ay canım istediben seni özleriiimm kiiiii
hemen git yat zat hemmennn
ayy cok özeniyorum senin hayatına ben kuzu ya
bugünü cok hafif atlatsan yarın 71leri görcen ama sonra hemen alırsın işte bence dediğin gibi -100 daha oldu mu cumaya hazırsın
Çok geçmiş olsun canım..biz de geçen hafta atlattık çoluk çocuk annem..onlarla ilgilenmekten gelemedim buraya..gunaydin canımdün aklimdan geçtin sarrafla sel can da ugramiyo napiyolar aceba diye ama bende pek yazamiyim ki kizim hasta hala düzelmedi ateşi var 2 gündür onla ilgileniyorum bende dün 5 de uyudum bugün 3 4 gibi başim kazan gibi oldu
bu haftadan sonra domates salatalık almaya başlarım daha hızlı gider kilolar akşamlarıda sıraysır yicem bakalım nasıl olacak birgün nohutlu birgün buğdaylı olsa içine yeşillik doğrarım süper olur ay canım istedi
İlaç fabrikasında çalıştım canım..bizim işi makinalar yapmaya başlayınca bize yol verdilersen calışıyo muydun önceden ki ne işi yapıyodunn
Benimki de her akşam gofret çekirdek yiyo..diyorum kendine görev mi sayıyosun bunları yemeyi..kendisi 40 yaşında ciğerin yağlancak diyorum ama kim takar
ayyy kııızzz biz onları yegenlerime bile yedirmiyoruz
meyve vs al eve o onları yerken sende akşam meyve yersin cok canım çekerse. güzel meyve tabakları hazırla ben annemi öyle alıştırmıştım meyveye sekilli fln yaptım kendme sonra bana da yapsana dedi öle öle meyve yiyoruz şimdi alıştık
ayy evet yaa makinalaştıkca işsizlik artıyo korkuyorum bigün bizide bu sekilde gönderceklerİlaç fabrikasında çalıştım canım..bizim işi makinalar yapmaya başlayınca bize yol verdiler
Canım senin kilolar çaktırmadan gidiyo farkında mısın ne güzel..en geç 6 da yemek yemek işi sonlanırsa daha da çok gidiyo kilolar..bu haftadan sonra domates salatalık almaya başlarım daha hızlı gider kilolar akşamlarıda sıraysır yicem bakalım nasıl olacak birgün nohutlu birgün buğdaylı olsa içine yeşillik doğrarım süper olur ay canım istedi
bu haftadan sonra domates salatalık almaya başlarım daha hızlı gider kilolar akşamlarıda sıraysır yicem bakalım nasıl olacak birgün nohutlu birgün buğdaylı olsa içine yeşillik doğrarım süper olur ay canım istedi
yok balim ya iyilesmedi daha,ateşli çok çıkmıyor 38 falan ama dusmuyorda öyle takılıyoruz arada bulantisi oluyor oguruyor kusacak gibi ama dunkune göre biraz daha iyi sankikuzucuk iyileşemedi mi daha
sağol canımÇok geçmiş olsun canım..biz de geçen hafta atlattık çoluk çocuk annem..onlarla ilgilenmekten gelemedim buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?