- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.621
hemencik arka sayfadaGunaydin kizlarrspor listesi neğeeedeee
Yulafli olan tam benlikbunlar varken kim dönerde cips yer mesela
ben muz seviyim ama o da kabız yapıyo hiç benlik değilYulafli olan tam benlik
Ayy cok gecmis olsun kuzuyaa canim yeni gordum minigin hasta oldugunudun baygın baygin bakıyorduama dunkinden iyi cok sukur gözleri falan açıldı normale döndü bi kac güne toparlar inşallah
Hee bende guzel guzel hazillarim hep ozenirim tabagimaben muz seviyim ama o da kabız yapıyo hiç benlik değilsende yapıyon mu öle güzel güzel
Dün yapamadim misafir vardi ya pazartesi de yapamadim evde degildimhemencik arka sayfadapazartesiden beri kaç dk spor yaptın merak ediyim
hastayım ben bana vurmaaayap o zaman
AHAHHAAH niye bak ne güzel duruyoHee bende guzel guzel hazillarim hep ozenirim tabagimaama bi ağaç sekli de yapmam yani
bu ne allesenSPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf:130
MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60
( 60)Senad:60
()SekerPancarii:25+25
()Alina_:
(210)zuzuzuzu1234:105+105
PEMBE TAKİM:540
MOR TAKIM:410
Ayy kizima cok guzel tabaklar hazirlarim bennnAHAHHAAH niye bak ne güzel duruyokızına yap kız hosuna gider :
Niye beğanmiyoonnnbu ne allesen
cocukla pek seviyo çizgi film izlerken koy önüne farketmeden götürürAyy kizima cok guzel tabaklar hazirlarim bennn
KARPUZZZZbenccede işin içine yeşillik girdi mi daha kolay oluyo kışın ne ugrastık ta bak hala aynı kilodayım
azcık kaldır totonuNiye beğanmiyoonnn
akşam ne yidim biliyon mu kv ler getirdi gelirkenyimeeee hastaysan
CACAK GBİ DÜŞÜN İÇİNE BAKLİYAT KOYUYORSUN NANE KOYMUYORSUN .. MESELA BUĞDAYLI HARİKA OLUYO PİRİNÇLİ YA DAsıraysır neyn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?