- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.661
kiz ne birakmasiiihe baktım cok var hepsini topladım bi yere
ay hala yiyo muuu ben bıraktı sandımdıııı
ben seni hep unutuyom böle şeyler paylaşırken
gelecekte benım kocamda boyle olacak sanırsam galiba
ayy o sıcaklarda nası güzel gdiyo biliyon mu bide soguksa karpuz fiyuuuuuHoo Masallahyarim karpuzu nerene yiyodun acaba kiz sisirir o gitmez
İnsanty max30 yapasim var benimdeben iyileşeyim 30day shred yapcam yetti artıkhızlıcanak hemen forma gireyim
ahahahaahBi ara her gün hazirliyodum da sıkıldım arada yapiyom simdisana da hazirlarim yarim karpuzu yararım sekilli keserim yirsin
çünkü o keyifle yenmeli aceleyle değil ve agızda onun tadı kalmalıAyy bende her yemekde sevdigimi sona birakirimahahajajahahahh
Yanina peynir de koyarim bak iyi düşünahahahaahkarpuzu evimde de yerim ben
ahahahaa :kiz ne birakmasiiibenimle yarisiyor dogumda ben bebis alacam kucagima o yaglariyla devam edicek koca gobekli tontiskom
bayilir yemeyeee bende bayilirim ama kilolardannn nefret ettimm
kiz paylas ben onlara heves etmim cipsi yerim didimmm hem kociskom bana boyle tabaklar yapiyor hemide daha guzelleriniii
bencedeee
Aynen son lokmada en guzel sey olmaliçünkü o keyifle yenmeli aceleyle değil ve agızda onun tadı kalmalı
Ama karpuz cok sekerli aksam fazla yinmemeliayy o sıcaklarda nası güzel gdiyo biliyon mu bide soguksa karpuz fiyuuuuu
Benim gocam ben hamile oldugumu ogrendiginde 78 kiloydukiz ne birakmasiiibenimle yarisiyor dogumda ben bebis alacam kucagima o yaglariyla devam edicek koca gobekli tontiskom
bayilir yemeyeee bende bayilirim ama kilolardannn nefret ettimm
kiz paylas ben onlara heves etmim cipsi yerim didimmm hem kociskom bana boyle tabaklar yapiyor hemide daha guzelleriniii
bencedeee
demem ama geçen sana yicem demiştim ya ona benzer bişeydi
Gell gellbisiler yirik yulaf lapasi neyim hazirlarim sağa
Ahahahhofff bu yulaf lapasını duyydum ya yatıya bilem gelirimen sevdiğiiiimm
İnsanty max30 yapasim var benimdeacayip degistiriyo vucudu ama her yaptigimda bir haftaya sakatlaniyom yavas yavas yapsam mi kine
Ahahahhistersen chiali lapa da yaparim tatli niyetine
Tamamdiğnolursun yapbayılırım onların hayallerıyle yatıp kalkıyom
yarım yarım yap o nası bişi bnmkinden zor muİnsanty max30 yapasim var benimdeacayip degistiriyo vucudu ama her yaptigimda bir haftaya sakatlaniyom yavas yavas yapsam mi kine
ben sahurda allah ne verdiyse yiyorumYanina peynir de koyarim bak iyi düşünayy ben ramazanda sahurda karpuz peynir yirim hep cok guzel oluyo
niye burdayız biz işte belli ediyoruz kendimiziAynen son lokmada en guzel sey olmalibize de yemek olsun kırk saat konusuruk yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?