- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.701
ayyy nişanlıma sofra olcak begenmiyi öle anası pogca falan yapıyo sahurluk baya çaylı salatalı falan ezaana kadar yeriz artıkEvlenjnce bi yimirta haşlar yirsinyeteegg
Aynen anca beraber kanca beraber didik beraber yidik beraber verdikişte o zamanlar kalori hesabı yapmadgımdan şmdiki gibi
seni yalnız bırakmak istememiş ruhen fiziken yanında oldugunu belli etmiş adamcagızzz
kıskanmaAsil sen unuttun biziiiiiiii keptinmis biz neyikkkk burdaseni tombik seni
ne güldün
İnsanty max30 yapasim var benimdeacayip degistiriyo vucudu ama her yaptigimda bir haftaya sakatlaniyom yavas yavas yapsam mi kine
Onlar anasina yaptiriyo kiz saga kiyamaz bi yimirta yeter derayyy nişanlıma sofra olcak begenmiyi öle anası pogca falan yapıyo sahurluk baya çaylı salatalı falan ezaana kadar yeriz artık
az şekerli olsun beybi yanına da bi kurabik koy sen izindesinKalk kendine kahve yap parte kimseden hayir yokk saaaaaaa
kıskanma
dikkat cekim didimbaşardım
Yaa ne kurabiyesi sus allasen kac gundur goturuyom izin diye yeterrr bu kadaraz şekerli olsun beybi yanına da bi kurabik koy sen izindesin
Ben p90x de yaptim canim en cok insantymax30 u sevdim ama ben cok devamını getiremiyorum hepsinde de 2. haftasinda bileklerimi incitip birakmak zorunda kaliyorumBen bu p90x i çok merak ediyorum. İnsanty, p90x, bir de ikisi bir arada olan hybird var.. Beni hangisi tatmin eder, hangisi zor gelir bilemiyorum. Keşke şöyle örnek bir günlük program koysalar her birinden. Bu arada sizin boyunuz kaç acaba, kilonuz çok iyiymiş
en güzeli sana kilolu diyemezAynen anca beraber kanca beraber didik beraber yidik beraber verdik
kuru kız o incicikkkBen bu p90x i çok merak ediyorum. İnsanty, p90x, bir de ikisi bir arada olan hybird var.. Beni hangisi tatmin eder, hangisi zor gelir bilemiyorum. Keşke şöyle örnek bir günlük program koysalar her birinden. Bu arada sizin boyunuz kaç acaba, kilonuz çok iyiymiş
Sende gessenene diyonz be
Kas yapiyohh kassah spooorrr kilo aldırmasa şahane bişi
hadi inşallahhh yaaaOnlar anasina yaptiriyo kiz saga kiyamaz bi yimirta yeter der
bana da diyiler onu yaaahahahahahahahahahaahah kiskanc olan sensin kalk kahve yap bekar kiz kahvesi icelim bana oyle derlerdi
bana kilonu söle sana ne yemen gerektigini söyliyimYaa ne kurabiyesi sus allasen kac gundur goturuyom izin diye yeterrr bu kadar
Oyle mi diyisinSana yine bir guven gelmis
o su an bütün mesajları kurcalıyo
yok ben gelmiiimm sonra size kalmaz falan mahrum kalmayın o lezzetlerdenSende gessene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?