Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarım yarım yap o nası bişi bnmkinden zor mu
Bence ayni zorluklari ama ben jilliandan sıkıldım gayri insanty daha hosuma gidiyi ama ben jilliani 2 hafta yapmistim herkesler sormuştu spor mu yapiyosun vucudun cok degismis diyerenkten

o neynnnn kız ben hıc bılmedıgım seylerı burda duyuyom
Ayy bu 30 dklik yuksek tempolu bi spor hergün farkli bi videosu var onlari gün gün yapiyosun sonuc 1 ayda muhtesem ben hep 2. Haftamda bileklerimi sakatladim boll protein takviyesiyle kas oluşumu harika oliyii boyle sporlarda

Ayy bu 30 dklik yuksek tempolu bi spor hergün farkli bi videosu var onlari gün gün yapiyosun sonuc 1 ayda muhtesem ben hep 2. Haftamda bileklerimi sakatladim boll protein takviyesiyle kas oluşumu harika oliyii boyle sporlarda

ayyy ben sana sey sorıcamm bu grupta sen bılmezsen kımse bılmez sımdı ben nısanlık almaya gıttım orda kadın sey dedııı senın goguslerın kucuk dedım 90 beden nesı kucuk sırtım genişmiş sırtıma göre belim ince göğsüm kücük kalıyomus arkadan bakınca pehlıvan gıbııym ben sırtımı nasıl erıtcem

ahahahaa : yesin yesin genelde öle oluyo zaten özeniyolar mı acaba göbege onlarda şişiriyo
nası tabaklarmış onlar öle
yemeyi seviyorlar ondan hep hazir bahaneyle yiyip duruyorlar ama insan sevince tombalak halide cok tatlus geliyor sirf saglik icin endiseleniyom yoksa her hali bana cekici geliyor
romantik tabaklar atesli meyva tabaklari

Benim gocam ben hamile oldugumu ogrendiginde 78 kiloydu 9 ay sonra 94 oldu ama verdi geri benle kilo aldi benle diyet yapti verdi
Bozde oyle olacaz bu gidisle seninli diyette yapimiz benimki yapmaz veremicek dombilikim

ben sahurda allah ne verdiyse yiyorum tok tutuyo mu ki
Sahurda ekmek yemiyorum ben 2 3 parca karpuz biraz peynir zeytin 2 yumurta tahinpekmez yiyorum o kadar tok tutuyo ki bence insani aciktiran karbonhidrat tabi arada annemde kaldigimda tika basa gözleme yedigimde oluyoo

yan masadan gönderdiler fln ateşli nası ola ki :
ayy bende pek seviyom sevdicekimi tombik ama su an diyettte zayıflıcakmış düğüne kadar o da benden özendi en son 87 kiloydu şimdi 82

En güzeli şinav çekmek yarim şinav cek dizlerin yerde olsun bide opak kilotlu coraplar oliyo ya kalin onlari pilates lastigi niyetine kullaniyom ben yere otur bacaklari hafif bük ayaginin altindan corabi geçir(ayaklarin yerde olmasin topugun ustunde kaldir) corabin iki ucundan da elinle tut ve kollarini geriye geriye yit sırtının çalıştığını hissedersin zati ebru salli sırt hareketleri yaz daha bissürü cikar beybi ne pehlivani kiz o kadar da degel

Sahurda ekmek yemiyorum ben 2 3 parca karpuz biraz peynir zeytin 2 yumurta tahinpekmez yiyorum o kadar tok tutuyo ki bence insani aciktiran karbonhidrat tabi arada annemde kaldigimda tika basa gözleme yedigimde oluyoo
anenmde sağolsn kendi tutmaz kalkıp bana hazırlar fırında kaşarlı ekmek falan yapıyo ne bulursam onu yiyom evlnince napcam bilmem

yan masadan gönderdiler fln ateşli nası ola ki :
ayy bende pek seviyom sevdicekimi tombik ama su an diyettte zayıflıcakmış düğüne kadar o da benden özendi en son 87 kiloydu şimdi 82
Hemende verirler zaten bizde kac ay ugrasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…