- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.681
Bence ayni zorluklari ama ben jilliandan sıkıldım gayri insanty daha hosuma gidiyiyarım yarım yap o nası bişi bnmkinden zor mu
işte o zamanlar kalori hesabı yapmadgımdan şmdiki gibiAma karpuz cok sekerli aksam fazla yinmemeli
seni yalnız bırakmak istememiş ruhen fiziken yanında oldugunu belli etmiş adamcagızzzBenim gocam ben hamile oldugumu ogrendiginde 78 kiloydu9 ay sonra 94 oldu ama verdi geri benle kilo aldi benle diyet yapti verdi
Kampa girecuhh bizim evdeben hayatımda böyle saglıklı bigün geçirmedimara öğünlerdede spor yaparız @SekerPancarii
Aklımdan geçtiydi
ne diyonz beTamamdiğasil bomba aksam yemeginde haslanmis brokoli Brokolinin suyuna da corba misss miss
Ayy bu 30 dklik yuksek tempolu bi spor hergün farkli bi videosu var onlari gün gün yapiyosun sonuc 1 ayda muhtesem ben hep 2. Haftamda bileklerimi sakatladimo neynnnn kız ben hıc bılmedıgım seylerı burda duyuyom
ah spooorrr kilo aldırmasa şahane bişiBence ayni zorluklari ama ben jilliandan sıkıldım gayri insanty daha hosuma gidiyiama ben jilliani 2 hafta yapmistim herkesler sormuştu spor mu yapiyosun vucudun cok degismis diyerenkten
Ayy bu 30 dklik yuksek tempolu bi spor hergün farkli bi videosu var onlari gün gün yapiyosun sonuc 1 ayda muhtesem ben hep 2. Haftamda bileklerimi sakatladimboll protein takviyesiyle kas oluşumu harika oliyii boyle sporlarda
yemeyi seviyorlar ondan hep hazir bahaneyle yiyip duruyorlarahahahaa :yesin yesin genelde öle oluyo zaten özeniyolar mı acaba göbege onlarda şişiriyo
nası tabaklarmış onlar öle
Bozde oyle olacaz bu gidisleBenim gocam ben hamile oldugumu ogrendiginde 78 kiloydu9 ay sonra 94 oldu ama verdi geri benle kilo aldi benle diyet yapti verdi
Sahurda ekmek yemiyorum ben 2 3 parca karpuz biraz peynir zeytin 2 yumurta tahinpekmez yiyorum o kadar tok tutuyo ki bence insani aciktiran karbonhidratben sahurda allah ne verdiyse yiyorumtok tutuyo mu ki
Sana yine bir guven gelmisSahurda ekmek yemiyorum ben 2 3 parca karpuz biraz peynir zeytin 2 yumurta tahinpekmez yiyorum o kadar tok tutuyo ki bence insani aciktiran karbonhidrattabi arada annemde kaldigimda tika basa gözleme yedigimde oluyoo
yan masadan gönderdiler flnyemeyi seviyorlar ondan hep hazir bahaneyle yiyip duruyorlarama insan sevince tombalak halide cok tatlus geliyor sirf saglik icin endiseleniyom yoksa her hali bana cekici geliyor
romantik tabaklar atesli meyva tabaklari
Bozde oyle olacaz bu gidisleseninli diyette yapimiz benimki yapmaz veremicek dombilikim
En güzeli şinav çekmek yarim şinav cek dizlerin yerde olsunayyy ben sana sey sorıcamm bu grupta sen bılmezsen kımse bılmez sımdı ben nısanlık almaya gıttım orda kadın sey dedııı senın goguslerın kucukdedım 90 beden nesı kucuk sırtım genişmiş sırtıma göre belim ince göğsüm kücük kalıyomus arkadan bakınca pehlıvan gıbııym ben sırtımı nasıl erıtcem
anenmde sağolsn kendi tutmaz kalkıp bana hazırlar fırında kaşarlı ekmek falan yapıyo ne bulursam onu yiyom evlnince napcam bilmemSahurda ekmek yemiyorum ben 2 3 parca karpuz biraz peynir zeytin 2 yumurta tahinpekmez yiyorum o kadar tok tutuyo ki bence insani aciktiran karbonhidrattabi arada annemde kaldigimda tika basa gözleme yedigimde oluyoo
Hemende verirler zaten bizde kac ay ugrasakyan masadan gönderdiler flnateşli nası ola ki :
ayy bende pek seviyom sevdicekimi tombik ama su an diyettte zayıflıcakmış düğüne kadar o da benden özendi en son 87 kiloydu şimdi 82
Evlenjnce bi yimirta haşlar yirsinanenmde sağolsn kendi tutmaz kalkıp bana hazırlar fırında kaşarlı ekmek falan yapıyo ne bulursam onu yiyom evlnince napcam bilmem
aynen zaten sinir bozan da oHemende verirler zaten bizde kac ay ugrasak
Asil sen unuttun biziiiiiiii keptinmis biz neyikkkk burdaGunaydin yafruularimmm benim gunaydin yeni bir gune gunaydin
Hee gozumden kacmadi kimse beni oslememiskeptinimmm haricc cinimm binim cinimm
Bu beni ozlemeyenlere
ne güldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?