- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.721
Ben p90x de yaptim canim en cok insantymax30 u sevdim ama ben cok devamını getiremiyorum hepsinde de 2. haftasinda bileklerimi incitip birakmak zorunda kaliyorumBenim boyum 165 canim
Baga da yapale bacimKalk kendine kahve yap parte kimseden hayir yokk saaaaaaa
Ahahaha bekar kiz kahvesi de mi oluyomushahahahahahahahahaahah kiskanc olan sensin kalk kahve yap bekar kiz kahvesi icelim bana oyle derlerdi
Ateslii alevli istee baaa ozelllyan masadan gönderdiler flnateşli nası ola ki :
ayy bende pek seviyom sevdicekimi tombik ama su an diyettte zayıflıcakmış düğüne kadar o da benden özendi en son 87 kiloydu şimdi 82
Bencede yeteggYaa ne kurabiyesi sus allasen kac gundur goturuyom izin diye yeterrr bu kadar
Ahahaha bekar kiz kahvesi de mi oluyomus@keptin yapmasin köpüksüz olar onunki
bide sakalları var yüzü yuvalacık oluyo sıkıyom yanaklarınıAteslii alevli istee baaa ozelll
Kiz senin nisanlinda baya dombalakmis soke oldum sen zayifciksinn o kadar beklemidimmm
Zayiflasin tabiii zaten hemencecik zayifliyorlar bben 30 gun ac dursam ancak kilo veririm esim 3 gunde erir belli olur eridigi
ben bıtane plates lastiii alım kendimeEn güzeli şinav çekmek yarim şinav cek dizlerin yerde olsunbide opak kilotlu coraplar oliyo ya kalin onlari pilates lastigi niyetine kullaniyom ben yere otur bacaklari hafif bük ayaginin altindan corabi geçir(ayaklarin yerde olmasin topugun ustunde kaldir) corabin iki ucundan da elinle tut ve kollarini geriye geriye yit sırtının çalıştığını hissedersin zati ebru salli sırt hareketleri yaz daha bissürü cikar beybi ne pehlivani kiz o kadar da degel
Ne sandim kizzzimmmm ahahahajhagahaj
Hahahahaahahahaahahhajajajajabana da diyiler onu yaaadiyom ne biliyonuz bekar oldugumu
snsin kıskanc
Senmiiiii soyluceksin aman kalsinbana kilonu söle sana ne yemen gerektigini söyliyim
Eveeeet ben seni tanirimm bu gazla 52 ol hadiOyle mi diyisinhir zamanki ben ayhhh
sen sus ka kankitomla arama girmeo su an bütün mesajları kurcalıyokesin spor yaparken bakıyo
sen gelmede biz mahrum kalmayalım hee cok dusuncelı bı keptınnn kendi yimeyip bize yediriyiii
Aynen sen ebru salli sirt egzersizleri yaz o videolari yap kuzumben bıtane plates lastiii alım kendimebelki heveslenirim o zaman böyle pek nalamadım ama ebru salli videolarından yapıcıım cidden bak pehlivan gibi aynı
soyle dusun ama ortadada kemık gozukmuyo hep et
Aynen sen ebru salli sirt egzersizleri yaz o videolari yap kuzum
Ossun erir o hem kilo veriyosunveriyosun dimi
Hic diyemedi çünkülüm ayni derecede tombikdiken güzeli sana kilolu diyemez
kuru kız o incicikkk
Baga da yapale bacimiki lafin belini gırak
Evver yenimi duydun caaahaaaaalAhahaha bekar kiz kahvesi de mi oluyomus@keptin yapmasin köpüksüz olar onunki
Tamammmm yimimmmmmmmmBencede yetegg
Ne sandim kizzzimmmm ahahahajhagahajspora baslayinca bana bi haller olar bilirsin
Yoh kiz sabah yaptim sporumu simdi kizimla etkinlik kitabi yapiyohho su an bütün mesajları kurcalıyokesin spor yaparken bakıyo
Ayy ben klasik nescafe seviyom goldu yumusak geliyo banaal nescfe ama en goldlusundan istersen icine karamel atarim boylece sisko kiz olursun
Evver yenimi duydun caaahaaaaal
Tamammmm yimimmmmmmmm
farkettim hemencik
Yalan micohh biliyooonnn
ayyy ben sana sey sorıcamm bu grupta sen bılmezsen kımse bılmez sımdı ben nısanlık almaya gıttım orda kadın sey dedııı senın goguslerın kucukdedım 90 beden nesı kucuk sırtım genişmiş sırtıma göre belim ince göğsüm kücük kalıyomus arkadan bakınca pehlıvan gıbııym ben sırtımı nasıl erıtcem
Yaz geldi havali havali gezecuhhHahahahaahahahaahahhajajajajaseni gidi seniii
Senmiiiii soyluceksin aman kalsin
Eveeeet ben seni tanirimm bu gazla 52 ol hadi
sen sus ka kankitomla arama girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?