Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yan masadan gönderdiler fln ateşli nası ola ki :
ayy bende pek seviyom sevdicekimi tombik ama su an diyettte zayıflıcakmış düğüne kadar o da benden özendi en son 87 kiloydu şimdi 82
Ateslii alevli istee baaa ozelll
Kiz senin nisanlinda baya dombalakmis soke oldum sen zayifciksinn o kadar beklemidimmm
Zayiflasin tabiii zaten hemencecik zayifliyorlar b ben 30 gun ac dursam ancak kilo veririm esim 3 gunde erir belli olur eridigi

Ateslii alevli istee baaa ozelll
Kiz senin nisanlinda baya dombalakmis soke oldum sen zayifciksinn o kadar beklemidimmm
Zayiflasin tabiii zaten hemencecik zayifliyorlar b ben 30 gun ac dursam ancak kilo veririm esim 3 gunde erir belli olur eridigi
bide sakalları var yüzü yuvalacık oluyo sıkıyom yanaklarını yok ya öle cok sey durmuyo omuzları flfn da geniş çünkü

ben bıtane plates lastiii alım kendime belki heveslenirim o zaman böyle pek nalamadım ama ebru salli videolarından yapıcıım cidden bak pehlivan gibi aynı

soyle dusun ama ortadada kemık gozukmuyo hep et

bana da diyiler onu yaaa diyom ne biliyonuz bekar oldugumu
snsin kıskanc
Hahahahaahahahaahahhajajajaja seni gidi seniii
bana kilonu söle sana ne yemen gerektigini söyliyim
Senmiiiii soyluceksin aman kalsin
Oyle mi diyisin hir zamanki ben ayhhh
Eveeeet ben seni tanirimm bu gazla 52 ol hadi
o su an bütün mesajları kurcalıyo kesin spor yaparken bakıyo
sen sus ka kankitomla arama girme

ben bıtane plates lastiii alım kendime belki heveslenirim o zaman böyle pek nalamadım ama ebru salli videolarından yapıcıım cidden bak pehlivan gibi aynı

soyle dusun ama ortadada kemık gozukmuyo hep et
Aynen sen ebru salli sirt egzersizleri yaz o videolari yap kuzum
Ossun erir o hem kilo veriyosun veriyosun dimi

Baga da yapale bacimiki lafin belini gırak
al nescfe ama en goldlusundan istersen icine karamel atarim boylece sisko kiz olursun
Ahahaha bekar kiz kahvesi de mi oluyomus @keptin yapmasin köpüksüz olar onunki
Evver yenimi duydun caaahaaaaal
Tamammmm yimimmmmmmmm
Ne sandim kizzzimmmm ahahahajhagahajspora baslayinca bana bi haller olar bilirsin
farkettim hemencik

o su an bütün mesajları kurcalıyo kesin spor yaparken bakıyo
Yoh kiz sabah yaptim sporumu simdi kizimla etkinlik kitabi yapiyohh kalkiyim gidiyimbalkonlari yikiyim bi camasir atiyim miss gibi balkona seriyim dünden az az yemek kaldi o yeter baska yemek yapmicam hem az yimis olurum sonra da belki spor yaparim

al nescfe ama en goldlusundan istersen icine karamel atarim boylece sisko kiz olursun

Evver yenimi duydun caaahaaaaal

Tamammmm yimimmmmmmmm
farkettim hemencik
Ayy ben klasik nescafe seviyom goldu yumusak geliyo banabenimkisi cok az sütlü ossun sekeğsiz teşekkür efem karamelli mi nasil ola ki o

Benim de aynı sizin gibi belim 68 göğüslerim 90 Omuzlarım da geniştir ama yine de ben daha küçük ciciklerim olsun isterdim. O bayan biraz büyük meme seviyo galiba

Hahahahaahahahaahahhajajajaja seni gidi seniii

Senmiiiii soyluceksin aman kalsin

Eveeeet ben seni tanirimm bu gazla 52 ol hadi
sen sus ka kankitomla arama girme
Yaz geldi havali havali gezecuhh hee 53 yakami birakmiyi ama def edecem oni 51 olacum 4 aydir ayni hedefi koyyom kendime ama hep 53 um bu da kilomu korumama yariyo o da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…