Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm .
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, üç ceviz..
Ara: şekersiz kahve..
Akşam: bir kase tarhana, bir tabak kabak yemeği, bir kase yoğurtlu semiz otu

Bugünkü menüm

Sabah

2 kaşık kinoalı kısır (kurutulmuş domates, taze nane, dereotu, domates ve biber salçası, maydonoz, kinoa, az zeytinyağı)
3 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
1 parça İzmir tulum
Şekersiz çay

Öğle

1 büyük fincan yağlı sütten latte, 1 hurma, 1 küçük kare 80% bitter çikolata

Ara

1 kase yağsız sebze çorbası (3 kepçe)

Akşam

1 kase sade dana Eti
Küçük kase zeytinli salata

Gün içinde sürekli çay içiyorum sayısı belli olmadığından yazamadım kızlar ortalama 1 buçuk litre sıvı aldım daha alırım gece yatana kadar

06 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta
5 zytin
1 yk kahvaltilik sos
1 yk zeytin salatasi
1 tk ayva receli
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
Tarhana corbasi
2 kofte
Yogurt
Ara sekersiz neskafe
Aksam
Mantar corbasi
2 kofte
Salata
Su 3 oldu
Spor 1 saat yuruyus

Reçel hariç güzel menü :)

Güzel menü çok beğendim ben

Şu suyu 3 litre içebilenlere imreniyorum.. Ben 2 litreyi zar zor içiyorum

@keptinn 3 aylık ve ne yazikki vermeye çalışmazsam alıyorum 2 kilo geri almışım ((70 olmuşum yine

Süt durumunuz nasıl ? Ben sezaryen olduğum için sütüm hemen gelmedi. Kızım aç kaldı sarılık geçirdi fototerapi falan.. Dedim kilo falan umurumda değil yeter ki sütüm olsun çocuğum doysun. Bende en çok; bulgur, irmik, kestane süt yapardı. Ve en en önemlisi de SU... ilk 6 ay hep aynı kiloda kaldım. Ama sonra yavaştan spora başladım. 3ana 3ara öğün beslendim. Sütüm hep çoğaldı.. Kilomu da çok yavaş verdim. Zaten emziren annenin en sağlıklı kilo verme hızı 1 ayda 2 kiloymuş. 11-12 ayda doğum öncesi kiloma dönmüştüm. Bence siz diyetten ziyade dengeli düzenli beslenseniz ikiniz içinde daha iyi olur. Siz hiç aç kalmamalısınız.. İlle hamurişi, tatlılar, şerbetler yemeniz gerekmez. Tahıllar, kuru yemişler, bakliyatlar, yeşillikler de(maydanoz hariç) çok süt yapar. Ama en önemlisi SU.. Günde en az 3 litre içmeniz lazım... Emzirme günde yaklaşık 300-500 kalori yaktırıyor. Aslında bunu avantaja bile çevirebilirsiniz.

Sabah (09.00)
-Tam buğday lavaş arası yarım domates + marul + yarım kibrit kutusu peynir + 1 haşlanmış yumurta
-Yeşil çay

ara; Sade Türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata

Öğlen (13:00)
-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
-1 kepçe tarhana
-1 bardak ayran

ara; 1 adet yeşil elma dilimleri üzerine 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam (18:30)
-3 yemek kaşığı düdük makarna
-3 yemek kaşığı tavuk sote (1 tatlı kaşığı tereyağ ile pişirildi)
-Yeşil salata

Spor: 70 dk (50 dk fitness blender + 20 dk pilates&squat)

Su; 1,5 litre

Bugün ki menüm,
Kahvaltı, iki dilim kızarmış ekmek,üç zeytin, domates, salatalık, bir dilim peynir,çay
Ara, bir fincan sütlü kahve
Öğlen,bir tabak cacık
Ara,ada çayı
Akşam,iki kaşık ıspanak,üç kaşık yoğurt,bir dilim ekmek
Su 2,5lt

Makarna hariç hepsi kabul edilebilir, bulgur pilavı da olmasa iyi olurmuş aslında. Neyse ki spor yapmışsın canım...

Kızarmış ekmekler bozmuş bence. Kızarmış ekmek normal ekmekten daha da betermiş kilo yapma konusunda. Diyet yaparken günde 3 dilim ekmek çok fazla bence. Hatta hiç ekmek yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yenileceksede sadece sabah 1 dilim tam buğday organik ekmek olmalı

Makarna hariç hepsi kabul edilebilir, bulgur pilavı da olmasa iyi olurmuş aslında. Neyse ki spor yapmışsın canım...
Canım ben emzirdiğim için bulguru kontrollü olarak ara ara tüketiyorum. Ama ikisi aynı gün iyi olmamış evet. Makarna olmayaydı iyiydi de kızım yemeyince ziyan olmasın diye yiyiverdim

Asil sen unuttun biziiiiiiii keptinmis biz neyikkkk burda seni tombik seni
ne güldün
Hee hee gezmeden gozun gormuyor beni bide tombik diyon :)) ooooo ooo
Tabii keptinn dirim sen beni nazliyonmu cekiyon tohati bide tombik diyonn hihh hihh benim pispislanmaya ihtiyacim var devrilmis balina gibi bi hafadir yatimm puff coktu beynimm yapilanmaya ihtiyacim vaagg
htc71 canim cok gecmis olsun sahaa didim takilimm iste sizlere munter bibigimm bilimm bende ugrayamadim bazi sebeblerden goz degdi herhalll bos durmayan ben bi haftadir yatim isi bile zor goruyom hic canimm istemyy valla...

SPOR LİSTESİ(03/10)

PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
(90)selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120

MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60

( 60)Senad:60

(50)SekerPancarii:25+25
()Alina_:

(315)zuzuzuzu1234:105+105+105
PEMBE TAKİM:750
MOR TAKIM:515

Canım ben emzirdiğim için bulguru kontrollü olarak ara ara tüketiyorum. Ama ikisi aynı gün iyi olmamış evet. Makarna olmayaydı iyiydi de kızım yemeyince ziyan olmasın diye yiyiverdim

pardon cnm emzirdiğini bilmiyordum. tabi o halde bazı gıdalar ekstradan eklenebilir bulgur gibi :) makarna yine de fazlalık oldu çünkü hamur:)) Çocuk olunca bu kadarını yapabilmek bile güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…