- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.921
hahhahahaha dogru dedin bacim havalar duzeldi kendimi gezmeden alamiyorumHee hee gezmeden gozun gormuyor beni bide tombik diyon :)) ooooo ooo
Tabii keptinn dirim sen beni nazliyonmu cekiyon tohati bide tombik diyonn hihh hihh benim pispislanmaya ihtiyacim var devrilmis balina gibi bi hafadir yatimm puff coktu beynimm yapilanmaya ihtiyacim vaagg
@htc71 canim cok gecmis olsun sahaa didim takilimm iste sizleremunter bibigimm bilimm bende ugrayamadim bazi sebeblerden goz degdi herhalll bos durmayan ben bi haftadir yatim isi bile zor goruyom hic canimm istemyy valla...
günaydın beybililiiiiiiiiiGunaaaaaaydinnnnnnn tombikkkkkklerr
demk herkes aynı
hic sasirmadim o masalar o hazirliklara cok normal kendini oku bol nol gecmisler olsun cnmmmmmmmmmmmHee hee gezmeden gozun gormuyor beni bide tombik diyon :)) ooooo ooo
Tabii keptinn dirim sen beni nazliyonmu cekiyon tohati bide tombik diyonn hihh hihh benim pispislanmaya ihtiyacim var devrilmis balina gibi bi hafadir yatimm puff coktu beynimm yapilanmaya ihtiyacim vaagg
@htc71 canim cok gecmis olsun sahaa didim takilimm iste sizleremunter bibigimm bilimm bende ugrayamadim bazi sebeblerden goz degdi herhalll bos durmayan ben bi haftadir yatim isi bile zor goruyom hic canimm istemyy valla...
***aday listesi***
SekerPancarii (53.5///%)
munter (72.4///%)HAMİŞ+susamımız
sarraf (79.6///%0)listeye girmek için gerekli:76kg
@nuruze (83.8///%)
@Alina_ (62.1///%)
@Marul_Anne (///%)
@deliyarim35 (///%)
@makyajkolika (///%)
Mail adresininnasil unuttunkızlaar geç kaldım biraz çünkülüm siteye griş yapamıyodumm mail adresimi unuutum
ben onu bu site için almıştım yazmamışım bda bi yere kayılı diye geçmişi silince gitti
hic sasirmadim o masalar o hazirliklara cok normal kendini oku bol nol gecmisler olsun cnmmmmmmmmmmm
Mail adresininnasil unuttun
günaydın kuzucuukk bu gün nasılsınıızzGunaydin hatunlarrr
ben onu bu site için almıştım yazmamışım bda bi yere kayılı diye geçmişi silince gitti
Gunaydin tatlisimmm bugun iyiceyizz kilo almisikkkkgünaydın kuzucuukk bu gün nasılsınıızz
oy o kadarlıkta alın yani olsun
Gunaydin tatlisimmm bugun iyiceyizz kilo almisikkkksen nasilsinnn kac kg oldun bakim
günaydnn ilgilendiğiniz için çok teşekkürlerrr ama telefonumda kayıtlıymış ordan giriş yapabildimMerhaba
14. takıp kaptanı kim şifresini unutmuş ama üye adınızı yazmamış bize şifre yollayacağız ?
öğleyle akşam tam ye değiştirmelik olmuşGunaydin arkadaslar..
Dunku menum
Sabah;2dilim ekmek domates salatalik biber haslanmis yumurta cay peynir
Arada 1 elma
Ogle 1 kase corba 1 dilim ekmek salata
Arada yogurt
Aksam kizarmis tavuk 2 kasik pilav cacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?