- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.881
Tamam canım senden bulup cevapla yaz derken ordan geliyor sayfa öyle yapicam demien son listeyi bulup basında sonundaki eklentileri silip kendi sporunu ekleyip paylaşıcaksın listeyi bulamazsın sn liste nerde dersen burda olan getirir listeyi sana
BENDE İNANIYORUM AMA UYGULANMIYORUMAslinda kilo vermek isteyenlerin 2 öğün yemesi gerektiğini düşünüyorum. Karataycıyım ben de :) tam olarak onun diyetini uygulamasam da onun prensiplerine inanıyorum. Ama genelde 2 öğün yemiyorum ara öğünleri de kullanıyorum. O gün 2 öğün yiyebileceğime inanıyorsam o gün öyle yapıyorumher zaman değil Yani ben bunun üstüne 2 saat sonra 1 greyfurt yerim mesela. Hastayım da zaten c vitamini niyetine :) kalorisi de yüksek değil hem. Hem de meyve / doğal şeker yerine geçer yararlı :)) şimdi havuç, karnıbahar ve brokoli karışımı sağlıklı bir çorba yapıcam, akşama menümde yarım kase ondan ve yarım kase dana Eti olacak sanırım :)
seni bizim takıma alalım o zmanDüzenli yapıyorum bir spor salonuna üyeyim ben. Ayrıca Arjantin Tango antrenörüyüm, antrenmanlarımız bile spor sayılır o zaman :) Harika
bebeğim bak menünü bu sekilde yazarn okumamız aha kolay olurMerhaba hanımlar Menü mu yazayım sbaah plates yapildi üstüne bı kupa yeşil çay öğlen kepek ekmeklik tost yaptim üç tane yedim zeytin peynir çay aksamda Yoğurt yedim yani az önce akşam dokuz gibi bı saat sporumu yapacam
kuzum cokg eçmiş olsun madem haber versnee bastannnn. bekliyorum yoksunn baktım siteye de girmişsin vazgeçtin sadımmmYani.askolsun ben Burda ne derdindeykm insan hemen diskalifiye edilir mı diş doktoru sağlık ocağı çocuk doktoru derken girmemisim bebeğim bu ay hiç kilo almamis ona uzulurken( küstüm sana geldim bı sure ara vericem demeye ama ( kovulmusum zaten
aynen öyle sen spor eklicen zaman bana haber ver beraber yaparız burda :)Tamam canım senden bulup cevapla yaz derken ordan geliyor sayfa öyle yapicam demi
pek güzel duruyoooo ama onları püre haline geitrmeden yeem taraftarıyımSağlıklı sebze çorbam da pişiyor
Kiz allah seniii korktmmmmm ahahhahhahhahahahahahahayada Kim Kardashian gibi koli bandıyla asarız artık. Aha böle
hosgeeeldinnHosbulduk :))istanbul
Bu arada süt olsun diye yedim 1 haftada 2 kilo aldım tartı 69.9 gösteriyor süt de arttı ama aç birakiyormusjm bebişim napicam yaş ya mamamya baslicam yada kilo alicamkuzum cokg eçmiş olsun madem haber versnee bastannnn. bekliyorum yoksunn baktım siteye de girmişsin vazgeçtin sadımmm
tm madem sen şimdi işlerini hallet kendini toparla sonra gel tekrar girişini yaparız yeni başlangıçla
bende şimdi cıkıyorum işten sonundaOhhh iki saat yurudum hava cok guzeldiii
kuzum bu konuda sana @ParteMoralll yardımcı olabilir ama ben cocugun SÜTÜ DAHA ÖNEMLİ DİYORUM YANİ KİLO VERMEYİ BİRAZ DAHA BEKLETEBİLİRSİNBu arada süt olsun diye yedim 1 haftada 2 kilo aldım tartı 69.9 gösteriyor süt de arttı ama aç birakiyormusjm bebişim napicam yaş ya mamamya baslicam yada kilo alicam(( siteye girmedim ki nasıl girilmiş görünüyor ki netten araştırma yaparken dnk gelmişim dir açık diye hesabım girildi görünüyordur
Bu arada süt olsun diye yedim 1 haftada 2 kilo aldım tartı 69.9 gösteriyor süt de arttı ama aç birakiyormusjm bebişim napicam yaş ya mamamya baslicam yada kilo alicam(( siteye girmedim ki nasıl girilmiş görünüyor ki netten araştırma yaparken dnk gelmişim dir açık diye hesabım girildi görünüyordur
Kız koca akşamı bir kase yoğurtla mı bitireceksin ? Ben acımdan ölürdümMerhaba hanımlar Menü mu yazayım sbaah plates yapildi üstüne bı kupa yeşil çay öğlen kepek ekmeklik tost yaptim üç tane yedim zeytin peynir çay aksamda Yoğurt yedim yani az önce akşam dokuz gibi bı saat sporumu yapacam
Tamam canım çok sağol :) o zmaan 45 dk platesi ekle canımaynen öyle sen spor eklicen zaman bana haber ver beraber yaparız burda :)
Kız koca akşamı bir kase yoğurtla mı bitireceksin ? Ben acımdan ölürdüm[/QUOTE o öyle değil canım :) akşam kızlarla oturma var daha onu yazmadım valla çok az atistirqcam o yüzden aksamı yoğurtla gecistrdim
Ay bende inanıp uygulayamayanlar listesindeyimBENDE İNANIYORUM AMA UYGULANMIYORUM:d karatay ck niyetine girdim kitabını fln aldım ama yapamam diye başlamadm. geçmiş olsun neyin avr bende cok hastaym zor duruyorm ayakta hafta sonu gelsin artık
Çok güzel sözmüş çok sevdim benim de genelde basende durur göbektense kendime bunu demeliyim sanırımAnladım canım, haydi iradene kuvvet"damakta 10 saniye, basende 10 sene" diyim. Olur da aşırı kaçacak gibi olursan kulağında çınlasın 
zuzuzuzu1234
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?