Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağlıklı sebze çorbam da pişiyor

Malzemeler:
Çeyrek demet brokoli
Yarım demet karnıbahar
2 havuç
2-3 tutam taze nane
2-3 tutam taze dereotu
1 yk zeytinyağı
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
4 kaşık doğal yapılmış domates sosu
İsteğe göre tuz
1 çimdik tarçın, 1 çimdik kimyon, biraz kırmızı pul biber ve toz tatlı kırmızı biber, ve kuru nane

Brokoli ve karnıbahar tek tek çiçeklere ayrılır ve yıkanır. Havuçlar da yıkanır ve rendelenir. 1 kuru soğan ve 2 diş sarımsak 1 yk zeytinyağında kavrulur. Üstüne havuçlar eklenir onlar da kavrulur. Üstüne dereotu ve taze nane de eklenir. Ardından domates Sosu eklenir. Son olarak karnıbahar ve brokoli eklenir. Yoğunluğuna göre su ekleyip kaynamaya bırakılır. Sebzeler yumuşadığında tuz ve baharatlar eklenir ve blender'dan geçirilir. Limonla çok güzel oluyor :) afiyet olsun

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
BENDE İNANIYORUM AMA UYGULANMIYORUM :d karatay ck niyetine girdim kitabını fln aldım ama yapamam diye başlamadm. geçmiş olsun neyin avr bende cok hastaym zor duruyorm ayakta hafta sonu gelsin artık

bebeğim bak menünü bu sekilde yazarn okumamız aha kolay olur

sbaah:bı kupa yeşil çay
öğlen: kepek ekmeklik tost yaptim üç tane yedim zeytin peynir çay
aksam: Yoğurt yedim

ayrıca menüde cok yetersiz

kuzum cokg eçmiş olsun madem haber versnee bastannnn. bekliyorum yoksunn baktım siteye de girmişsin vazgeçtin sadımmm

tm madem sen şimdi işlerini hallet kendini toparla sonra gel tekrar girişini yaparız yeni başlangıçla

Bu arada süt olsun diye yedim 1 haftada 2 kilo aldım tartı 69.9 gösteriyor süt de arttı ama aç birakiyormusjm bebişim napicam yaş ya mamamya baslicam yada kilo alicam (( siteye girmedim ki nasıl girilmiş görünüyor ki netten araştırma yaparken dnk gelmişim dir açık diye hesabım girildi görünüyordur

kuzum bu konuda sana @ParteMoralll yardımcı olabilir ama ben cocugun SÜTÜ DAHA ÖNEMLİ DİYORUM YANİ KİLO VERMEYİ BİRAZ DAHA BEKLETEBİLİRSİN

Bebeğiniz kaç aylık ?

Kız koca akşamı bir kase yoğurtla mı bitireceksin ? Ben acımdan ölürdüm

Anladım canım, haydi iradene kuvvet "damakta 10 saniye, basende 10 sene" diyim. Olur da aşırı kaçacak gibi olursan kulağında çınlasın 
zuzuzuzu1234

BENDE İNANIYORUM AMA UYGULANMIYORUM :d karatay ck niyetine girdim kitabını fln aldım ama yapamam diye başlamadm. geçmiş olsun neyin avr bende cok hastaym zor duruyorm ayakta hafta sonu gelsin artık
Ay bende inanıp uygulayamayanlar listesindeyim karatayın da böyle bir kitlesi var cidden doğru söylüyor ama ben yapamam diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…