- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.861
evet ben akşamları yogurt kürü yapıyodm bi ara baya farkediyo içine chia tohumu atıyolar galiba kızlar daha iyi bilir onuYalnız yogurtun etkisini bu hafta daha iyi hissettim kızlar.gobiste baya fark oldu.bundan sonra da bol bol tüketmek lazım.hem Toktaş tutuyor.
HoşgeldinizMerhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Adım Gizem. Mayıs ayına fit girmek istediğim için 10 gün önce diyete başladım. Azimli bir şekilde diyetimi sürdürüyorum. Diyetimde her tip besini almaya çalışıyorum. Karbonhidrat + protein + meyve dolayısıyla (şeker) . Tek tip beslenme diyetleri daha önce yaptım, örneğin dukan diyeti. Hatta toplamda 25-30 kilo verdim bu diyetle. Ancak tek tip beslenmenin vücuda verdiği zarardan dolayı bir daha tekrarlamayı düşünmüyorum. O yüzden kendimce daha sağlıklı bulduğum az ve öz yemek ama her besinden de almak şeklinde diyetimi sürdürüyorum. (Un, şeker, ayçiçek yağı ve türevi kötü yağlar, ekmek yasak) ekmeği hayatımdan tamamen çıkardım, hamurişi ise kesinlikle yasak. Bol lifli gıdalarla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Porsiyonları küçülttüm, tamamen doymadan öğünümü bitiriyorum Yani her daim bir açlık hissi var. Bunu su ve çay ile bastırmaya çalışıyorum :) aşırı acıkırsam bir fincan latte... günde mutlaka 2 litre sıvı.
Diyete 69.5 kilo ile başladım. Şu anda 65.6 kiloyum. Hedefim 55. Kilo verme tablom şu şekilde
29 mart 69.5
30 mart 68.3
31 mart 67.5
1 Nisan 67.2
2 nisan juico Detox günü 66.8
3 nisan 66.2
4 nisan 66.6
5 nisan 66.5
6 nisan 65.6
Dünkü menüm şu şekilde:
Sabah brokolili yağsız sebze çorbası
2 adet kuru hurma
1 greyfurt + 2 parça kuşbaşı et
1 hurma
1 kare parça 80% bitter çikolata + 1 hurma + 1 fincan sütlü kahve
1 parça peynir + 1 kase kinoalı kısır
Hurmalar fazla kaçmış olabilir ancak biraz enerji almak istedim, 3gündür gripimc vitamini + enerji depolamam lazım bir an önce geçsin şu grip !! Neyse ki fazla hurmalara rağmen tartıda 900 gram eksi görmek mükemmel oldu :)
en son listeyi bulup basında sonundaki eklentileri silip kendi sporunu ekleyip paylaşıcaksın listeyi bulamazsın sn liste nerde dersen burda olan getirir listeyi sanaBen her gün 105 dk yapıyorum canım bu sabah 45 dk plates akşamda 60 dk stepper yapıyorum sporu listeye nasıl yazacagiz canım benim haberim yok
Hoşbulduk Alina :)Hoşgeldiniz
Aynen ,biraz öyle oldu ama ,neyseki toparladım bugün.su 5 li rakamları göreyim artık istiyorum.evet yavas yavas vermek cok öenli hızlı verince geri geliyo
ama böyle öğle yemeği mi olurmuş kiKızlar öğle yemeğim bu bugünlük :) ev yapımı tam yağlı sütten late, 1 hurma, 1 kare 80% bitter çikolata
inşallah kuzuuu hadi gel bak ben bekliyorum seniAynen ,biraz öyle oldu ama ,neyseki toparladım bugün.su 5 li rakamları göreyim artık istiyorum.
PATRONLARINIZA ŞİKAYET EDECEM SİZİ
ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ ATLAYARAK GEÇTİM
YENİGELEN ARKADAŞ HOŞ GELDİN
ama böyle öğle yemeği mi olurmuş ki
SPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
()selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120
MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60
( 60)Senad:60
(50)SekerPancarii:25+25
()Alina_:
(315)zuzuzuzu1234:105+105+105
PEMBE TAKİM:660
MOR TAKIM:515
zuzuzuzu1234
2 ÖGÜNNLE DURABİLİYOSUN YANİ ÖLE ANLADIM BEN :)Çikolata ve hurma olduğu için kalorili sayılır o nedenle öğle yemeğine saydım başka birşey yemeyeceğim öğle yemeği olarak :)
SPOR AMACLI YAPILAN HERSEY EKLENİYO CANIMBenim sporum da ekleniyor mu listeye.? Bir de pilatesi vesaire spor olarak sayıyor muyuz ? Yoksa sadece cardio egzersizlerini mi sayıyoruz ?
2 ÖGÜNNLE DURABİLİYOSUN YANİ ÖLE ANLADIM BEN :)
Düzenli yapıyorum bir spor salonuna üyeyim ben. Ayrıca Arjantin Tango antrenörüyüm, antrenmanlarımız bile spor sayılır o zaman :) HarikaSPOR AMACLI YAPILAN HERSEY EKLENİYO CANIM
SPOR YARIŞI YAPIYORUZ KENDİ ARMIZDA 2 GRUBA AYRILIP YANİ İSTERSEN GİREBİLİRSİN AMA DÜZENLİ SPOR YAPARIM DİYOSAN EGER
Yani.askolsun ben Burda ne derdindeykm insan hemen diskalifiye edilir mı diş doktoru sağlık ocağı çocuk doktoru derken girmemisim bebeğim bu ay hiç kilo almamis ona uzulurken***aday listesi***
Aylnaylm1 diskalifiye
@nuruze beklemede
@Alina_ 62.1 in altına düşerse listeye giriyor
@Sezel diskalifiye
@Marul_Anne 14 mart listede
@deliyarim35 14 mart listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?