Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yalnız yogurtun etkisini bu hafta daha iyi hissettim kızlar.gobiste baya fark oldu.bundan sonra da bol bol tüketmek lazım.hem Toktaş tutuyor.
evet ben akşamları yogurt kürü yapıyodm bi ara baya farkediyo içine chia tohumu atıyolar galiba kızlar daha iyi bilir onu

Hoşgeldiniz

Ben her gün 105 dk yapıyorum canım bu sabah 45 dk plates akşamda 60 dk stepper yapıyorum sporu listeye nasıl yazacagiz canım benim haberim yok
en son listeyi bulup basında sonundaki eklentileri silip kendi sporunu ekleyip paylaşıcaksın listeyi bulamazsın sn liste nerde dersen burda olan getirir listeyi sana

SPOR LİSTESİ(03/10)

PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
()selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120

MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60

( 60)Senad:60

(50)SekerPancarii:25+25
()Alina_:

(315)zuzuzuzu1234:105+105+105
PEMBE TAKİM:660
MOR TAKIM:515

zuzuzuzu1234

Kızlar öğle yemeğim bu bugünlük :) ev yapımı tam yağlı sütten late, 1 hurma, 1 kare 80% bitter çikolata

Eklentiler

• IMG_5642.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
PATRONLARINIZA ŞİKAYET EDECEM SİZİ
ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ ATLAYARAK GEÇTİM
YENİGELEN ARKADAŞ HOŞ GELDİN

Benim sporum da ekleniyor mu listeye.? Bir de pilatesi vesaire spor olarak sayıyor muyuz ? Yoksa sadece cardio egzersizlerini mi sayıyoruz ?

Benim sporum da ekleniyor mu listeye.? Bir de pilatesi vesaire spor olarak sayıyor muyuz ? Yoksa sadece cardio egzersizlerini mi sayıyoruz ?
SPOR AMACLI YAPILAN HERSEY EKLENİYO CANIM
SPOR YARIŞI YAPIYORUZ KENDİ ARMIZDA 2 GRUBA AYRILIP YANİ İSTERSEN GİREBİLİRSİN AMA DÜZENLİ SPOR YAPARIM DİYOSAN EGER

2 ÖGÜNNLE DURABİLİYOSUN YANİ ÖLE ANLADIM BEN :)

Aslinda kilo vermek isteyenlerin 2 öğün yemesi gerektiğini düşünüyorum. Karataycıyım ben de :) tam olarak onun diyetini uygulamasam da onun prensiplerine inanıyorum. Ama genelde 2 öğün yemiyorum ara öğünleri de kullanıyorum. O gün 2 öğün yiyebileceğime inanıyorsam o gün öyle yapıyorum her zaman değil Yani ben bunun üstüne 2 saat sonra 1 greyfurt yerim mesela. Hastayım da zaten c vitamini niyetine :) kalorisi de yüksek değil hem. Hem de meyve / doğal şeker yerine geçer yararlı :)) şimdi havuç, karnıbahar ve brokoli karışımı sağlıklı bir çorba yapıcam, akşama menümde yarım kase ondan ve yarım kase dana Eti olacak sanırım :)

SPOR AMACLI YAPILAN HERSEY EKLENİYO CANIM
SPOR YARIŞI YAPIYORUZ KENDİ ARMIZDA 2 GRUBA AYRILIP YANİ İSTERSEN GİREBİLİRSİN AMA DÜZENLİ SPOR YAPARIM DİYOSAN EGER
Düzenli yapıyorum bir spor salonuna üyeyim ben. Ayrıca Arjantin Tango antrenörüyüm, antrenmanlarımız bile spor sayılır o zaman :) Harika

Merhaba hanımlar Menü mu yazayım sbaah plates yapildi üstüne bı kupa yeşil çay öğlen kepek ekmeklik tost yaptim üç tane yedim zeytin peynir çay aksamda Yoğurt yedim yani az önce akşam dokuz gibi bı saat sporumu yapacam

***aday listesi***

Aylnaylm1 diskalifiye
@nuruze beklemede
@Alina_ 62.1 in altına düşerse listeye giriyor
@Sezel diskalifiye

@Marul_Anne 14 mart listede
@deliyarim35 14 mart listede
Yani.askolsun ben Burda ne derdindeykm insan hemen diskalifiye edilir mı diş doktoru sağlık ocağı çocuk doktoru derken girmemisim bebeğim bu ay hiç kilo almamis ona uzulurken ( küstüm sana geldim bı sure ara vericem demeye ama ( kovulmusum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…