- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.961
yedim de aldım de delikanlı gibi53 kabusum oldu gitmiyoyoksa spor odem mi yapti yine gerci 25 dk yapmaz gibi bahane bulmimm
bzim takıma gelciiikkkkkk kendi takımına bul biriniiii
Kvdemler geldiginde biraz coh yimis olabileremyedim de aldım de delikanlı gibisöle bunu hadi : hep spora camur atıyoz kilo aldıkca .
ürkütmedenKvdemler geldiginde biraz coh yimis olabileremama dün az yedim o gunun ustune almisim taksit taksit geliyo zaar
GünaydınnnGunaydin hatunlarrr
incecik kemik olunca sakatlanmakta kolay oluy tabiTaktim kulakligi son ses hareketli muzikle sporumu yaptim simdi kahvalti zamani30 dk twist shape yaptim 256 kalori yaktim 1820 adim attim kaptinn kiz ben insanty yapmaktan vazgectim çünkü sakatlanınca 2 hafta spor yapamiyom ağırlık calışmaya karar verdim
bzim takıma gelciiikkkkkk kendi takımına bul biriniiii
Taktim kulakligi son ses hareketli muzikle sporumu yaptim simdi kahvalti zamani30 dk twist shape yaptim 256 kalori yaktim 1820 adim attim kaptinn kiz ben insanty yapmaktan vazgectim çünkü sakatlanınca 2 hafta spor yapamiyom ağırlık calışmaya karar verdim
Ben pilates sevmim 1 saat kim yapacak onuincecik kemik olunca sakatlanmakta kolay oluy tabibna bişi olmaz ben yapim yine kşam yapar bi ter atarım banyoyada girdim mi yarına iyileşirim başka türlü iyileşemicem ben
sen plates fln yap bence
Kiz bu minik bi spor aleti hep yapiyom ya haniyoutubea ne yazınca cıkıyo ki o
BENDE BASLIYoyum yalnız spora alırım anahtarınıhadi alın sizin olsun zaten ben pazartesi spora başlıyorum spor + yürüyüş tek başıma sizin takımı morartırım
bende sevmiim sende denedim belki yaparsın deyiiiBen pilates sevmim 1 saat kim yapacak onuben ortaya karışık kendim hareketler yapacum yap bencede terleyince kendine gelirsin spor iyilestiriyo insani nefesini açıyo
İnsantymax30 u mu sordundu yoosamyoutubea ne yazınca cıkıyo ki o
Kiz bu minik bi spor aleti hep yapiyom ya hanizor basılan bi basamak gibi düşün yürüyüş yapiyosun bi nevi ama zor basıldığı icin daha etkilisi
İnsantymax30 u mu sordundu yoosamanlamadimdi insantymax30 yaz googleye onun tablosu var onun ordan isimleri okuyup her gun baska videosu youtubeden aratip yapacun yapsaaane
bulamadım ben o listeyi hani kiİnsantymax30 u mu sordundu yoosamanlamadimdi insantymax30 yaz googleye onun tablosu var onun ordan isimleri okuyup her gun baska videosu youtubeden aratip yapacun yapsaaane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?